- - velmi rychlá expedice a následné doručení z zboží
- - akční ceny
- - velmi profesionální a rychlý způsob řešení reklamací
Zboží mi přišlo druhý den po objednávce, což mě velmi mile překvapilo. Obzvlášť, když doba dodání objednávaného zboží byla na webu uvedena 14 dní. Potíž byla jen v tom, že zboží přišlo poškozené. Za dva další pracovní dny však přišlo nové a tentokrát již v pořádku. Rychlost, kterou byla reklamace provedena mě též velmi mile překvapila. Kromě toho vše probíhalo na velmi profesionální úrovni. Proto mohu obchod s čistým svědomím hodnotit velmi pozitivně a dále ho doporučit.
Děkujeme.
- Dobrá zkušenost z minulého nákupu. Rychlé vyřízení.
- Zatím o žádné nevím.
Jeden den jsem zboží objednal a druhý den dorazilo.
- jako jiné e-shopy
- široký sortiment
- rychlá reakce
- doprava až do domu
- jako jiné e-shopy
- možnost fyzické kontroly zboží až po dodávce
velmi solidní e-shop se širokým sortimentem a seriósním jednáním
pouze pozitivní zkušenost -
- spolehlivost, rychlost
doporučuji
Poštovné 150 Kč za lehkou krabici v hodnotě 200 korun je přemrštěné! Navíc doprava uváděna při nákupu bez DPH, což je velmi zavádějící
Reakce obchodu klapramy.eu
cena dopravy je jak na samostatné stránce tak v tabulce při výběrů typu dopravy i v rekapitulaci pod košíkem uváděna bez i s DPH.
R. Tököly, klapramy.eu -
- rychlost a korektnost
- nevím o žádných
Hledal jsem na internetu a zaujaly mě vaše stránky. Objednal jsem a nezklamal jsem se.
- Zboží za dobrou cenu.
- Zmizela pražská pobočka pro výdej zboží.
Pohodlný nákup, upřednostňujete-li doručení zboží až k Vám.
Dobrý den
pobočka v Praze je od loňských povodní uzavřena - objekt byl pod vodou. Předpokládáme, že bychom ji znovu otevřeli na konci léta, kdy by snad už byl objekt po povodních zrekonstruován.
R.Tököly, klapramy.eu -
- Rychlé vyřízení a dodání.
- Dobrá cenová nabídka.
- V době, kdy jsem objednávala a objednávku sledovala, měl web obchodu trochu problémy s funkčností.
Dobré, doporučuji.
- slevy
- Dlouhá dodací lhůta
Dobrá cena, dlohá doba dodání
- dodání bylo rychlé, což mne překvapilo
- zboží nikdy nedorazilo, ani se neobtěžovali informovat, že zboží např. nemají skladem
- Široký sortiment
- Zatím nevíme
Široký sortiment, průměrné ceny, velice slušné jednání a rychlost dodání.
klapramy.eu -
- širokou škálu zboží
- nelze z obrázků rámů posoudit, jaký mají zezadu závěsný systém, což mě dost při dodávce překvapilo. Myslela jsem si, že zezadu budou alespoň oka na zavěšení v kanceláři na hřebík...dokoupila jsem přes Váš obchod sice jakési háčky, nicméně ty se tam musí přinýtovat, takže z mého pohledu DOST nepraktické.
jak říkám, spokojená jsem, nicméně tím, že nebyl vidět detail zadní části klaprámu, tak nám to nyní ztížilo manipulaci v kanceláři.
- Hlavne by som dal dopopredia komunikáciu s klientom a prijateľné ceny vzhľadom ku konkurencii.
Áno doporučil by som nákup na stránke klapramy.eu aj ostatným.
Toto bol náš prvý nákup a nie posledný.Reakce obchodu klapramy.eu
Děkujeme za doporučení.
- Cena, rychlost.
- Méně přehledné a málo poutavé (nemoderní design)webovky.
Kupujte zde!
Reakce obchodu klapramy.eu
Na webovkách pracujeme. Už jen pár dní a ......
- Přehlednost stránek , rychlost obchodu
- Dobrá cena
- Nečtou poznámky k objednávce.
Mám jedinou výhradu: Při objednávce, učiněné v pátek, jsem jako jedinou poznámku do objednávky napsal, že se mi nehodí doručení v úterý. Přesto mi v úterý volala dopravní firma, že mi právě doručují zboží. Přitom stačilo expedovat o den nebo více dnů později.
- našiel som váš obchod rýchlo na internete, vyhovovala mi dodávka aj cena
- skúste hľadať veľkosť klaprámu o ktorý máte záujem a zistíte, že rolujete a neviete veľkosť ponúkaného rámu. Väčšinou až keď, všetko podrobne preklikáte. Malo by byť hneď uvedené aká je veľkosť ponúkaného rámu.
Obchod by som doporučil
Reakce obchodu klapramy.eu
Na našem webu i na heurece jsou u našich produktů vždy uvedeny i velikosti, pro jaký rozměr plakátu je rám určen.
Pokud můžete, upřesněte prosím, kde se Vám zdá problém.
klapramy.eu -
Byl jsem velice spokojen
- Našel jsem,co jsem potřeboval
- Nemám zatím zkušenost
Doporučuji
Reakce obchodu klapramy.eu
Jsme rádi, že jste nakoupil, co jste hledal.
klapramy.eu