- stav zboží "Skladem" znamená - počkejte 14dní, objednáme a dodáme
Nekomunikují. Neinformují zákazníka,že už nemají zboží.
- Komunikace se zákazníkem.
Pokud budete komunikovat s panem Radkem Tököly, tak počítejte s dlouhou reakční dobou. Pánovi jsem musel několikrát psát, než mi odpověděl. U zboží mají uvedeno skladem, ale není tomu tak. Vícekrát již nebudu u toho eshopu nakupovat.
Reakce obchodu klapramy.eu
omlouvám se za dlouhou reakční dobu.
Radek Tököly -
- hledali jsme obchod, který bude mít konkrétní produkt skladem, tento se tvářil, že má, ale po objednání najednou neměl
Reakce obchodu klapramy.eu
při objednávání jsme uváděli nedostupnost stojanu ZPA2R32MEWR , na jehož dostupnost jste se dotazovali v poznámce objednávky. V následném emailu o termínu výroby stojanu A2 jste objednávku stornovali - stojan A1 byl skladem.
za klapramy.eu
- délka dodací lhůty
špatná komunikace se zákazníkem ohledně dodání zboží
- -
- - objednané zboží nedorazilo a po týdnu mi to teprve dali vědět.
nespolehlivost
Reakce obchodu klapramy.eu
Dobrý den, Vámi objednané hodiny Deon jsou na eshopu označené JEN DO VYPRODÁNÍ a již byly vyprodány při vytvoření Vaší objednávky = objednal jste si vyprodané zboží, které již nebude dostupné.
Omlouváme se, že bylo technicky možné objednat již nedostupné zboží, podali jsme podnět na úpravu eshopu našemu administrátorovi.
Za klapramy.eu
Radek Tokoly -
- Šířka sortimentu.
- Špatné objednávání v systému eshopu a špatná komunikace.
Reakce obchodu klapramy.eu
mohu prosím požádat o upřesnění, s čím jste nespokojeni? Objednali jste 10.1, zboží jsme 11.11. expedovali.Chybně vystavenou objednávku /po druhé/ jsme stornovali.
Předem děkuji
Radek Tokoly -
- Zboží objednané před 10ti dny stále nedorazilo a to je skladem! V podmínkách prodeje je dodání do 5ti dnů.
- Komunikace
Raději se mu vyhněte.
Reakce obchodu klapramy.eu
mrzí nás Vaše nespokojenost i že jste k nám dnes ráno zřejmě jel marně, o to víc, že jsme Vám informaci o tom, že je zboží připraveno k vyzvednutí, nezasílali - zboží na prodejně není a není ani dostupné.
Objednávku jsme tedy na základě Vašeho vyjádření stornovali.
Za klapramy.eu
- Žádné, zboží nedodal.
- Nedodal zboží, nelze se dovolat. Pak zase neodpovídají, i když slíbili.
Objednala jsem za málo, a tak jsem jim asi nestála za to, něco se mnou řešit.
Poštovné 150 Kč za lehkou krabici v hodnotě 200 korun je přemrštěné! Navíc doprava uváděna při nákupu bez DPH, což je velmi zavádějící
Reakce obchodu klapramy.eu
cena dopravy je jak na samostatné stránce tak v tabulce při výběrů typu dopravy i v rekapitulaci pod košíkem uváděna bez i s DPH.
R. Tököly, klapramy.eu -
- slevy
- Dlouhá dodací lhůta
Dobrá cena, dlohá doba dodání
- zboží nikdy nedorazilo, ani se neobtěžovali informovat, že zboží např. nemají skladem
- žiadne
- vysoká cena,nízka kvalita tovaru,poškodený(ošúchaný,poškrabaný)tovar,doba doručenia trvá ,ako by to posielali poníkom alebo somárom,-UŽ NIKDY VIAC!!!
Chodte si to kúpiť do kamennej predajne!
Dobrý den pane Syvulko,
mrzí mě, že jste s nákupem nebyl spokojen, o to víc, že jste nás ať ohledně termínu doručení nebo poškození zboží nekontaktoval.
Pokud jde o cenu - pak cena v našem eshopu je transparentní, ve Vašem případě byla dodávka s dopravou zdarma, o to víc nechápu, proč si stěžujete na cenu, když jsme zboží dodali za Vámi akceptovanou objednanou cenu.
Pokud jde o termín doručení, pak jste objednal 14.10. se způsobem dodání na Slovensko do 7-mi dnů. Zboží jsme druhý den expedovali. Pokus o doručení dle přepravce proběhl 17.10., 18.10., 21.10., 22.10. - ve všech případech jste na udané dodací adrese nebyl k zastižení. Zásilka pak byla doručena 24.10.2013. Zboží jsme se tedy pokoušeli doručit již za 3 dny, ale nebyl jste k zastižení.
Dle přepravního listu přepravce není žádná výhrada ke stavu balení-zásilky uvedena. Navíc máte možnost zásilku rozbalit a zkontrolovat. Opět nerozumím tomu, proč si nyní stěžujete na poškrábání touto cestou.
za klapramy.eu
Radek Tököly, jednatel -
- Že zboží nedorazilo a obchod přestal komunikovat.
Nespolehlivý
- Cenově mne obchod určitě zaujal.
- Jsem rád, že faktury řeší jen elektronicky (ekologie).
- Zboží, které obchod nabízí, byť levně, je velmi nekvalitní, konkrétně popisovací magnetická tabule EKO 90x60.
V tomto obchodě jsem si zakoupil popisovací magnetickou tabuli o rozměrech 90x60 cm. Je pravda, že vyšla na necelých 400 Kč, ale jestliže si koupím popisovací tabuli, očekávám, že bude její povrch rovný! Povrch této nekvalitní tabule se vlní v horní a spodní části, takže je jen velmi špatně použitelná. Navíc jsem objevil v levé části této tabule malou rýhu, což znamená, že barvu z fixů nebude již možno z tohoto místa vymýt a zůstane tam černá rýha. Vzhledem k ceně nebudu zboží vracet, poněvadž bych ho poštovným už přeplatil. Ale mohu podotknout, že takovéto tabuli může konkurovat i tabule za 50 Kč z Tesca. Pro prodejce mám dobrou radu: jestliže si chce udržet dobré jméno a zákazníky, měl by nabízet jen kvalitní zboží. Levné zboží, které po dodání vyhodím, je mi na nic. Obchod nemohu doporučit ani zde již nebudu nakupovat.
Reakce obchodu klapramy.eu
pokud popisovatelná tabule je zvlněná a navíc má rýhu, pak ji prosím u nás reklamujte. Reklamaci vyřešíme na naše náklady - zašleme Vám novou tabuli výměnou za původní - dopravu zákazník nehradí. Pro rychlé posouzení nám postačí fotografie. Prosím ozvěte se.
Omlouvám se za komplikace
Radek Tököly
klapramy.eu -
- žádné, možná ta cena
- dodací lhůty
pokud možno vybrat jiný obchod s lepšími dodacími lhůtami
Reakce obchodu klapramy.eu
Omlouváme se za prodlení.
klapramy.eu -
ZBOŽÍ NEBYLO PŘIPRAVENO NA VÝDEJNÍM MÍSTĚ K VYZVEDNUTÍ. NEDODRŽUJÍ OTEVÍRACÍ DOBU.
SLIB ODESLÁNÍ ZBOŽÍ PPL ZDARMA ZATÍM SPLNĚN NEBYL A ZBOŽÍ STÁLE PO 11 DNECH NEMÁMReakce obchodu klapramy.eu
V emailové výzvě k odběru zboží uvádíme, že zboží bude připraveno k odběru na prodejně po 13.hodině. Omlouváme se, že jsme to nestihli do 12. hodiny, kdy jste si pro zboží přišli.
Na změnu odeslání objednávky z osobního odběru na dodání k Vám jsme v předvánočním shonu zapomněli, jako omluvu jsme zboží s bezplatnou dopravou odeslali ihned po připomenutí, nicméně zboží jste odmítli převzít, proto jej nemáte. -
- Pán mi do telefonu řekl, že zboží má 3ks skladem a hned na druhý den jej odesílá, aby mi přišlo v termínu, na kterém jsme se dohodli. V den, kdy mi mělo být zboží doručeno, přišel e-mail, že zboží není na skladě a je očekáváno asi cca za měsíc.
- To opravdu nevím.
- V přehledu objednaného ale nedodaného zboží je cosi označeno zeleně, cosi červeně - legenda k barvám chybí.
- Neukazujete, že platba je již připsána - a to musí být, bylo zaplaceno ihned.
- U termínu dodání je poznámka Zavolejte - ale číslo uvedeno není.
Domníval jsem se, že tento obchod funguje normálně. Po 10 dnech od zaplacení stále nemám zboží, ač jsem hned zaslal avizo a ačkoliv bylo při objednání a je údajně skladem. Komunikace po zaslání proforma faktury veškerá žádná, z přehledu na webu se po přihlášení nedozvím, v jakém stavu má objednávka je. Možná, že já jsem výjimka, ale rozhodně už tu nikdy nenakoupím.