Se zbožím jsem velmi spokojená,ale být vámi, změnila bych dopravce. Krabice byla na třech místech děravá. Děkuju,že jsem měla možnost zvolit extra zabalení zboží.
Dlouhá doba na objednání je
Zboží bylo zabaleno v silné vrstvě bublinkové folie tak, že opravdu nemohlo dojít k poškození, ale takto drahá pánev a poklička nemá ani krabici? Kupovala jsem jako dárek a musela jsem shánět do čeho ji dát. Jinak proběhlo vše v naprostém pořádku a obchod doporučuji.
Reakce obchodu KitchenStyle
děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu i za doporučení našeho obchodu. Velmi si vážíme Vašeho hodnocení a upřímně nás mrzí, že Vás absence originální krabice zaskočila, obzvlášť pokud jste pánev pořizovala jako dárek.
Rádi bychom čtenářům i Vám vysvětlili, že tento konkrétní model pánve je výrobcem určen pro profesionální použití, a proto je dovozcem do České republiky distribuován do všech obchodů bez krabice. Tento způsob balení však nemá vliv na kvalitu či bezpečnost produktu, což se snažíme zajistit pečlivým zabalením do ochranných materiálů, aby zboží dorazilo v perfektním stavu.
Děkujeme Vám za pochopení a za sdílení Vaší zkušenosti. Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv další dotazy nebo připomínky, neváhejte nás kontaktovat – jsme tu pro Vás.
Přejeme Vám i obdarovanému mnoho radosti z nové pánve.
S přátelským pozdravem,
Tým KitchenStyle.cz -
- Rychlé bezproblémové doručení
Rychlost,spolehlivost
Rychlé vyřízení objednávky, rychlé doručení, kvalitní zboží na dobré ceny
- Dobrý výběr kvalitního zboží
Dobrý pocit díky kvalitě.
Dostal jsem Emailem vycerpavajici odpoved na otazku ohledne pouziti indukce. Balicek prisel v poradku, Tajine neposkozene. S Vasim obchodem jsem spokojeny, dekuji.
- Perfektní komunikace, vstřícnost a velká ochota po telefonu, pokud zazmatkuje IA. Což se některých jiných obchodech nedá říci.Zboží jsem převzal v pořádku a dorazilo v termínu slíbeném.
- Vždy rychlé dodání
- Přehledný web
- Široký sortiment
- rychlé a věcné
Naprostá spokojenost
Cena, ochota
- Nejlepší
velky vyber, dobra cena, rychle doruceni
- Je perfektní už jsem v nom pekl uzasne
Rychlé dodání
Bezproblémový obchod.