• fortnite gift card doručena během chvíle v sobotu

Vše proběhlo v pořádku

Reakce obchodu Key4you

Dobrý den. Díky za recenzi a zpětnou vazbu, jsme rádi, že vše proběhlo podle očekávání! Budeme doufat, že se brzo uvidíme a vše proběhne k vaši spokojenosti tak, jak očekáváte.

• Rychlý a spolehlivý

• rychlost
    • nabýtka

vše ok, díky

ty nejlepší

• Rychlá reakce na objednávku
    • Klíče on line do pár minut nebo hodin podle dostupnosti
    • Nic

• po zaplacení jsem kód dostal cca za 5 minut

• Rychlé vyřízení, skvělá komunikace§

Reakce obchodu Key4you

Rychle efektivně i u hry co bych čekal dodací dobu podstatně delší ;)

• rychlost, ceny

Doporučuji obchod.

• Nízké ceny
    • Rychlé doručení
    • Věrnostní slevy

• Rychlost dodani
    • Lze zakoupit z pohodlí domova

• Vždycky super komunikace
    • Rychlost

Super , vše hned

• Rychlé dodání
    • Vše proběhlo bez problémů
    • Žádné

S obchodem jsem velmi spokojen. Vše proběhlo prakticky okamžitě, mohu doporučit.

• zboží nelze použíz

produkt je digitální a pro normálního zákazníka je jeho použití
    neproveditelné.

Reakce obchodu Key4you

Toto hodnocení nás mrzí, jelikož dle našich domněnek je to proveditelné i jak vy uvádíte, pro normálního zákazníka. A to i takové, kteří digitální aktivaci provádějí poprvé.
    Ihned pod klíčem máte podrobný obrázkový návod s případnou dodatečnou možností nás kontaktovat. Podle systému se tak však nestalo. Pokud by proběhla změna názoru, kontaktujte nás a rádi vám pomůžeme. :)
    Přesto díky za zpětnou vazbu.

Vše proběhlo v naprosté spokojenosti.

Reakce obchodu Key4you

• Rychlá komunikace a podpora v češtině.

• Komunikace v češtině
    • Poměrně rychlá zákaznická podpora
    • Cena

Doručení digitální objednávky trvá trochu déle. Obvykle cca 1-2 hodiny.

Reakce obchodu Key4you

• klíč jsem obdržel okamžitě
    • rozumná cena