- - rychlá komunikace i doprava
- - zboží zcela dle parametrů
vše ok
Rychlé doručení.
- Velmi dobrá komunikace se zákazníky
- Doba doručení v rozmezí 2 hodin
snadné objednání, rychlé dodání
Přišla jiná barva
Reakce obchodu Kaufland.cz
Vážený zákazníku marketplace Kaufland.cz,
děkujeme vám za vaši zpětnou vazbu. Je nám velmi líto, že jste byli nespokojeni, a rádi bychom se vám touto formou omluvili. Podle vámi uvedených údajů jsme našli danou objednávku a vytvořili k ní tiket. Aktuální průběh si můžete kdykoliv zobrazit ve svém zákaznickém účtu.
S přáním hezkého dne
váš tým Kaufland.cz -
- rychlé dodání
- skvěle zabalený
nemám nic
- objednávka dorazila rychle a bez problémů
Obchodník je v pořádku, mohu jen doporučit. Pozor ale na kvalitu výrobků - v našem případě bychom bez dalších úprav nebyli schopni škrábadlo sestavit, přehozené díly a celkově technicky dost divoké zpracování..chyběl kousek a reklamovali bychom.
Reakce obchodu Kaufland.cz
Vážený zákazníku marketplace Kaufland.cz,
děkujeme vám za vaši zpětnou vazbu. Je nám velmi líto, že jste byli nespokojeni, a rádi bychom se vám touto formou omluvili. Pokud byste cokoliv dále potřebovali, ozvěte se nám, rádi vám pomůžeme. Vaši záležitost samozřejmě bereme vážně a vaši zpětnou vazbu předáme dál pro dlouhodobé zlepšení kvality našich služeb.
S přáním hezkého dne
váš tým Kaufland.cz -
- skvělá komunikace
spokojen
- zboží dodáno rychle , nepoškozeno funkční
- čtyři kusy , čtyři dodávky nejde to dodat najednou ? nedivím se že jezdí tolik dodávek se zbožím s malými balíčky .
Je to marketplace, takže mnoho obchodu na jednom místě. To může být výhoda i nevýhoda. V případě reklamace je market place jen přeposílač mailů a nakonec komunikujete přímo s dodavatelem (obchodem). Je to takový hybrid e-shop. Ja jsem nakonec vše vyřešil k mé spokojenosti díky výborné komunikaci s obchodem, který mi poslal zboží (feim.sk). Takže spokojenost.
Všechno proběhlo v pořádku.
Doporučuji. -
- Odpovídá obrazku
- Byla jsem velmi spokojená.