• Rychlé dodání
    • Není co vytknout

Rychlé dodání a ještě nejlepší doprava zdarma☺️

Ocenil bych možnost dodání do výdejního boxu namísto domů.

Slabá informovanost o dodávce, chcete po mně hodnocení, ale zboží ještě nedorazilo, objednáno 12.11.

Vážený zákazníku marketplace Kaufland.cz,

děkujeme vám za vaši zpětnou vazbu. Je nám velmi líto, že jste byli nespokojeni, a rádi bychom se vám touto formou omluvili. V potvrzení o objednávce vám bylo sděleno plánované doručení do 29.11.2024. Zásilka není zpožděná, je na cestě k vám ze zahraničí, již na území ČR. Ve zprávě potvrzující odeslání zásilky najdete odkaz k jejímu sledování. Uděláme vše pro to, abyste svou objednávku obdrželi v předpokládané dodací lhůtě.

váš tým Kaufland.cz

• Rychlost a cena vše skvele

Super rychlost!!!

• Doručení trvalo déle než je zvykem, není předem určený termín dodání případně čas, proto způsobuje tato maličkost velký problém při plánování dalších činností.

Vážený zákazníku marketplace Kaufland.cz,

děkujeme vám za vaši zpětnou vazbu. Je nám velmi líto, že jste byli nespokojeni, a rádi bychom se vám touto formou omluvili. Vaši záležitost samozřejmě bereme vážně a vaši zpětnou vazbu předáme dál pro dlouhodobé zlepšení kvality našich služeb.

váš tým Kaufland.cz

Zboží nedorazilo ani nemám informaci kdy dorazí

Vážený zákazníku marketplace Kaufland.cz,

děkujeme vám za vaši zpětnou vazbu. Je nám velmi líto, že jste byli nespokojeni, a rádi bychom se vám touto formou omluvili za zpožděné dodání. Podle sledovacích údajů byly mezitím všechny 3 zásilky dnes, 20.11.2024 doručeny. Vaši záležitost samozřejmě bereme vážně a vaši zpětnou vazbu předáme dál pro dlouhodobé zlepšení kvality našich služeb.

váš tým Kaufland.cz

Od zaplacení zboží se mi obchod neozval. Uvažuji o zrušení objednávky. Je to šest dnů a žádná zpráva.

Vážený zákazníku marketplace Kaufland.cz,

děkujeme vám za vaši zpětnou vazbu. Je nám velmi líto, že jste byli nespokojeni, a rádi bychom se vám touto formou omluvili. Podle údajů ze sledování zásilky vám bylo zboží mezitím doručeno, tj. dnes 20.11.2024 - tedy v předem uvedené lhůtě. Pokud byste cokoliv dále potřebovali, ozvěte se nám, rádi vám pomůžeme. Vaši záležitost každopádně bereme vážně a vaši zpětnou vazbu předáme dál pro dlouhodobé zlepšení kvality našich služeb.

• Nic
    • Nic

• rychlé doručení zboží

• Zboží mi nebylo po více jak týdnu doručeno. Komunikace váztne, snažím se o storno a objednám si jinde.

Vážený zákazníku marketplace Kaufland.cz,

děkujeme vám za vaši zpětnou vazbu. Je nám velmi líto, že jste byli nespokojeni, a rádi bychom se vám touto formou omluvili. Podle vámi uvedených údajů jsme našli vámi otevřený tiket, ve kterém již byl zapojen zákaznický servis Kaufland.cz. Dané záležitosti se samozřejmě opětovně ujímáme. Aktuální průběh si můžete kdykoliv zobrazit ve svém zákaznickém účtu.

váš tým Kaufland.cz

• zboží mi přišlo brzy, komunikace ohledně zásilky probíhala pravidelně, je zde velý výběr
    • drahé poštovné

rychlost dodání

Dobrá komunikace.

Velice mě příjemně překvapila rychlost doručení.

rychlé doručení, vše v pořádku

• Zboží dorazilo v pořádku bez problémů
    • Nevýhodou je že u zboží chybí český návod ke složení jednotlivých komponentů,pro člověka který neumí cizí jazyky,je celkem složité skládat jednotlivé díly. Pokud nevyužívá internet jako překladač. V mém případě jsem to takto udělal. Ne každý ale umí používat internet.

Vážený zákazníku marketplace Kaufland.cz,

děkujeme vám za vaši zpětnou vazbu. Je nám líto, že jste byli v jistém ohledu nespokojeni, a rádi bychom se vám touto formou omluvili. Vaši záležitost samozřejmě bereme vážně a vaši zpětnou vazbu předáme dál pro dlouhodobé zlepšení kvality našich služeb.

Rychlost

Vše v pořádku.