Přihlásit se a přidat recenzi

• Rychlé odeslání a krásné zboží.

• Vždy jsem byla spokojená. Děkuji.

• Vždy dostanu co si objednám a v pořádku

• Skvělá komunikace,byl jsem informován od zaplacení až po doručení jak emailem tak i SMS. Kurýr DPD ještě upřesnil podstatě přesný čas doručení. Zboží bylo krásně zabalené s vše bylo v naprostém pořádku. Nikdy jsem přes Kaufland nenakupoval, ale když bude další nabídka nákupu, nebudu váhat. Spokojenost ;)

Objednávka zboží které bylo skladem je najednou již 90 dní vyprodáno.

Rychlé jednání.

• Velmi rychlé vyřízení

• Rychlé dodání
    • Dobrá cena

Již čekám na zboží přes týden a když přišel tento dotazník ještě nemám stále zboží. Kdy už projde????

• Dobré ceny
    • Jinde nedostupné zboží
    • Široká nabídka zboží
    • Nelze objednat jako host
    • Omezená nabídka způsobu dopravy

Tržiště s velkým množstvím produktů, které jsou jinde nedostupné. Běžné ceny jsou dobré, akční ceny poměrně výhodné. Bohužel obchod neumožňuje nákup jako host, je nutné vytvářet účet. Nabídka dopravy je velmi omezená. Celkově ale nákup v obchodě doporučuji.

Obchod proběhl hladce a zboží přišlo velmi rychle

• jednoduché objednání, široký sortiment zboží
  • Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Rychlé dodání
    • Skvělá cena

super rychlé doručení

Dne 13.1 2025 objednáno A do dnes Zboží nedodano 21.1 2025

Vážený zákazníku marketplace Kaufland.cz,

děkujeme vám za vaši zpětnou vazbu. Je nám velmi líto, že jste byli nespokojeni, a rádi bychom se vám touto formou omluvili. Vaše zásilka je uložena na pobočce České pošty. Podle vámi uvedených údajů jsme našli danou objednávku a vytvořili k ní tiket., kde budete informováni podrobněji. Aktuální průběh si můžete kdykoliv zobrazit ve svém zákaznickém účtu.

váš tým Kaufland.cz

Perfekt, ideal, dorazlo rychle a je to presne to, co jsem objednal.

Rozhodně nedoporučuji nakupovat nábytek Nabbi - jde to ze Slovenska. Firma neumí nábytek ani bezpečně zabalit. To v jakém stavu balík přišel snad ani není možné!!!! Každý díl nábytku je někde odřený, poničeny, nebo prolomený. Totální katastrofa.

Vážený zákazníku marketplace Kaufland.cz,

děkujeme vám za vaši zpětnou vazbu. Je nám velmi líto, že jste byli nespokojeni, a rádi bychom se vám touto formou omluvili. Podle vámi uvedených údajů jsme našli danou objednávku a vytvořili k ní tiket, abychom vám pomohli vše vyřešit. Aktuální průběh si můžete kdykoliv zobrazit ve svém zákaznickém účtu.

váš tým Kaufland.cz

Objednal jsem koberec, který měl být skladem, s předpokládanou dobou doručení za týden. Potvrzovací zpráva přišla hned a další pak po dalších 10 dnech, že zboží není a obchod ruší objednávku. Alespoň peníze zpět přišly celkem rychle

Vážený zákazníku marketplace Kaufland.cz,

děkujeme vám za vaši zpětnou vazbu. Je nám velmi líto, že jste byli nespokojeni, a rádi bychom se vám touto formou omluvili. Pokud byste cokoliv dále potřebovali, ozvěte se nám, rádi vám pomůžeme. Vaši záležitost samozřejmě bereme vážně a vaši zpětnou vazbu předáme dál pro dlouhodobé zlepšení kvality našich služeb.

váš tým Kaufland.cz

Objednavka byla zrusena a platba nebyla vracena. Telefony neberou, na maily neodepisuji.

Vážený zákazníku marketplace Kaufland.cz,

děkujeme vám za vaši zpětnou vazbu. Je nám velmi líto, že jste byli nespokojeni, a rádi bychom se vám touto formou omluvili. Podle vámi uvedených údajů jsme našli vámi otevřený tiket, ve kterém jste mezitím i zapojila zákaznický servis Kaufland.cz. Vaší záležitosti se budeme věnovat. Aktuální průběh si můžete kdykoliv zobrazit ve svém zákaznickém účtu.