• rychle jednání

vše ok, domluva skvělá

Vážená zákaznice,

děkujeme za Vámi udělené hodnocení našeho e-shopu. Vaše spokojenost nás velice těší. Neváhejte se na nás i v budoucnu obrátit.

• Velký výběr
    • Dlouhá doba dodání

Vážený zákazníku,

děkujeme za Vaše hodnocení. Těší nás Vaše spokojenost s nákupem u nás.
    Vámi uvedené "plus" našeho e-shopu tak trochu odpovídá na Vámi uvedené "mínus". Vzhledem k tomu, že na našem e-shopu nabízíme velký výběr sběračů vody, nejsme bohužel schopni držet všechny varianty skladem. Ty méně prodávané tudíž nabízíme s délkou dodání 14 dní, což odpovídá naskladnění ze zahraničí. Bohužel jste si právě vybral méně prodávanou variantu, proto byla dodací doba delší. Každopádně věříme, že toto nebude činit překážku pro Váš případný další nákup na našem e-shopu.

• rychlá realizace obchodu

Vážená zákaznice,

děkujeme Vám za hodnocení, které jste nám udělila. Vaše spokojenost s nákupem na našem e-shopu nás velice těší. Neváhejte k nám zavítat i příště.

S přáním krásných dnů tým AMBRA

• velký výběr, rychlé a spolehlivé dodání

Vážená zákaznice,

děkujeme za Vámi udělené hodnocení. Jsme velice rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Potěší nás, pokud se k nám i v budoucnu vrátíte.

S přáním krásných dnů tým AMBRA

Rychlá, jasná komunikace, bezodkladné doručení.

Vážená zákaznice,

děkujeme za Vaše hodnocení. Vaše spokojenost s nákupem na našem e-shopu nás velice těší. Pokud budete v budoucnu cokoli potřebovat, neváhejte se na nás kdykoli obrátit.

• Jednoduche

Vážený zákazníku,

děkujeme za hodnocení, které jste nám udělil. Těší nás, že jste byl s nákupem spokojený. Pokud máte jakýkoli podnět ke zlepšení, neváhejte nám jej prosím napsat.
    Budeme rádi, když na náš e-shop i v budoucnu znovu zavítáte.

S přáním krásných dnů tým AMBRA

Zboží přišlo v pořádku do týdne od objednání

Vážená zákaznice,

děkujeme za Vámi udělené hodnocení našeho obchodu. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Neváhejte se na nás i příště obrátit.

S přáním krásných dnů tým AMBRA

Přehledná nabídka a bezproblémový nákup z domova.

Vážená zákaznice,

velice nás těší, že jste byla s nákupem na našem e-shopu spokojená. Budeme rádi, pokud se na nás i v budoucnu s důvěrou obrátíte.

S přáním krásných dnů tým AMBRA

• rychlé a spolehlivé jednání

Zboží došlo naprosto v pořádku, doprvce v pohodě.

Vážená zákaznice,

jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Vaše hodnocení nás opravdu těší. Budeme se těšit na případnou další objednávku.

• Nulová komunikace, žádné informace

Objednáno 16.3, stav objednávky v zákaznické sekci doteď "vyřizuje se". Objednával jsem zboží, které bylo skladem. Stačilo by se omluvit a dát vědět, že došlo k chybě. Moc špatné.

Vážený zákazníku,

velice nás mrzí, že jste nebyl s nákupem na našem e-shopu spokojený. Stejně tak nás mrzí hodnocení, které jste nám udělil. Vaši objednávku jsme obdrželi 16. 3. ve 22:46 večer. Hned 17. 3. v 10:13 dopoledne jsme Vám zaslali informaci o tom, že došlo k vyprodání zboží a Vaši objednávku jsme nuceni stornovat.

Jednalo se o ochranné pomůcky (rukavice), o které byla v té době několikanásobně vyšší poptávka, než bývá obvykle. Proto došlo k náhlému vyprodání u nás i u dodavatele.

Každopádně budeme rádi, pokud našemu e-shopu dáte ještě šanci a v budoucnu se k nám vrátíte.

S přáním krásných dnů tým AMBRA

Jedíné, co nechápu, proč mi přijdou etiketovací kleště v přepravní krabici velké jak od vysavače...Jinak vše v pořádku

Vážený zákazníku,

velice si vážíme hodnocení, které jste nám udělil. Co se týče přepravní krabice, není nám známo, proč dodavatel zvolil takovou velikost. Každopádně budeme rádi, pokud na náš e-shop i příště zavítáte.

• Rychlost

Vážený zákazníku,

Vaše hodnocení nás velice těší, děkujeme. Budeme rádi, pokud se na nás i v budoucnu obrátíte.

S přáním krásných dnů tým AMBRA

Rychlá komunikace. Předání zboží s kontrolou neporušenosti proběhlo, zboží je v očekávané kvalitě.

Vážená zákaznice,

děkujeme za Vámi udělené hodnocení. Jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená. Budeme se těšit na Váš případný další nákup.

Vše OK

Vážený zákazníku,

děkujeme za Vaše hodnocení. Z Vaší spokojenosti máme opravdu radost. Neváhejte se na nás i v budoucnu obrátit.

S přáním krásných dnů tým AMBRA

Výborná komunikace, zboží dorazilo v pořádku.

Vážená zákaznice,

děkujeme za Vámi udělené hodnocení. Máme radost z toho, že jste byla s nákupem na našem e-shopu spokojená. Budeme rádi, pokud se k nám i v budoucnu vrátíte.

• Perfektní dobré ceny,komunikaci

Vážený zákazníku,

děkujeme za hodnocení, které jste nám udělil. Těší nás, že jste byl s nákupem na našem e-shopu spokojený. Neváhejte se k námi i v budoucnu s důvěrou vrátit.

• rychlost a solidnost

Vážený zákazníku,

děkujeme za udělené hodnocení. Jsme rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojený. Budeme rádi, když se k nám i v budoucnu vrátíte.

• Vcelku velký výběr zboží

Velmi rychlé dodání zboží - tedy bylo by, kdyby se k tomu nepřimotaly vánoce...:-). Nicméně každý si chce oddechnout... Takže absolutní spokojenost - palec nahoru!

Vážený zákazníku,

děkujeme za Vaše hodnocení. Velice nás těší, že jste byl s nákupem u nás spokojený.

S přáním krásných dnů tým AMBRA

• Bezva velký výběr zajímavých kousků pro domácnost :-)

Obchod doporučuji, objednávka, nákup a dodání zboží proběhlo v pořádku. Byl to můj druhý nákup a jsem naprosto spokojený.

Vážený zákazníku,

Vaše hodnocení nám udělalo radost, děkujeme. Jsme velice rádi, že jste u nás opakovaně nakoupil a budeme potěšeni, když k nám i příště opět zavítáte.

S přáním krásných dnů tým AMBRA

Reakce na objednávku byla okamžitá, zboží bylo doručeno druhý
    pracovní den po zadání objednávky, vše v pořádku, byla jsem velmi
    spokojená.

Vážená zákaznice,

velice děkujeme za Vaše hodnocení. Vaše spokojenost s nákupem na našem e-shopu nás opravdu těší. Neváhejte se na nás i v budoucnu s důvěrou obrátit.