Objdednala jsem tři druhy balených dobrůtek na námi pořádaný kongres. Bohužel kolegyně až na místě zjistila, že jak čokolády Ritter sport tak malé čokoládky Rioba jsou totálně bílé - staré. Úplný hnus. Každopádně to nebylo za málo peněz a zjistit to až Vám z toho lékaři ujídají na kongrese je opravdu nemilé. Záruční doba je do 10/2024 takže mám asi smůlu. Nicméně mě mrzí, že u těchto ne zrovna levných věcí si obchod kvalitu odesílaných čokolád neprověří. Nebylo to o kusech, bylo špatné celé balení.

• Objednávka potvrzena,obchod nereaguje,mrtvej brouk,

12.8.2024 jsem objednal Savo. Dodnes 21.8.2024 zboží nemám a mám hodnotit jak firma perfektně funguje. Tak nevím, Baumrukr.

Zboží ještě nedorazilo. Trvá dlouho doprava?

Nepřišlo mi potvrzení objednávky, urgovala jsem na jejich mail - byl zablokovaný...

nedodávate do Slovenskej republiky

Pytle na odpadky byly neskonale menší než inzerovaná velikost, která byla ještě podpořena fotografií odpadkového koše. Ten samý typ máme doma, proto jsme jej zvolily ke koupi. Faktická velikost byla menší, síla pytle je určena pro drobný odpad, nikoliv však pro domácnost. Mikrotenové sáčky neodpovídaly také požadované a inzerované velikosti. Zkrátka, s nákupem jsme nebyli spokojeni. Vzhledem k tomu, že se vracíme domů pozdě večer, nemáme sílu zboží přebalovat, sobotu trávit jízdou na poštu. Zboží jsme vyhodily a firmu Kancelář123.cz rozhodně nedoporučujeme. Děláme oba v nadnárodní firmě a za takovýto přístup by následovala tvrdá reakce ze strany evropského vedení. Firma je tak kvalitní, jak je kvalitní vedení. Bohužel.

Obchod byl naprosto v pořádku, udělala jsem špatně objednávku a dovolala jsem se velmi příjemné paní, která semnou vše vyřídila k mé spokojenosti. Nicméně vše ztroskotalo na dooravci GLS, kdybych věděla, že vám doručuje tato společnost nic bych si neobjednala.... Nejlepší je PPL tam jsem vždy spokojená..

• Trvalo to dlouho, zboží přišlo poškozené.

Zboží bylo velmi nedbale zabaleno. 10 balíků kancelářských papírů došlo v roztrhaných obalech, některé pokrčené.
    Jinak množství a obsah vše dle objednávky.
    Doporučujeme více dbát na balení!!

U ubrousků zz chyběly rozměry zjevně záměrně.

• Objednala jsem si Protect monzum a přišel mi Protect monzum minerál. Měla jsem objednaný tmavý, přišel světlý. Ať dám do vody jakoukoliv příchuť, obarví se světle žlutou. Úplně jiná chuť jak u té varianty tmavé. Nejsem spokojená.

• neochota

Nejsou schopni otevřít balení rychlovazačů "mix barev" a vybrat jen ty bílé. Rychlovazače se prodávají po 1ks, proto ta balení stejně jednou budou muset otevřít. "Mix barev" se tím nezmění. Místo toho raději zruší objednávku.
    V jiném eshopu to samozřejmě šlo, stejně jako v dalších dávno předtím.

zboží, které mělo statut skladem jsem si řádně objednala.
    následně jsem byla kontaktována obchodem, že nedorazí,,,

dlouhá dodací lhůta. v úterý objednáno, doručeno až v pondělí. Konkurence je pružnější

• mají velký výběr zboží
    • zboží i přes to, že ceny nepíší v DPH je výhodné

Předražené poštovné. Zboží objednané 18.12.2021 ještě nedorazilo. 30.12. jsem kontaktovala e-shop, že mi zboží nedodali, dne 03.01.2022 (chápu že měli dovolenou) mi přišla odpověď, že 20,12. bylo zboží odesláno. Poprosila jsem tedy o číslo balíčku (abych mohla vyřešit s dopravcem), to mi však sděleno nebylo, takže dle mého nedostatečná komunikace. Pochopila bych, že se v předvánočním provozu mohlo stát, že balíček zůstal někde viset (ať už nebyl dopravci předán vůbec, pouze vyskladněn, či je to chyba dopravce), ale je minimálně slušnost, dát vědět, co se stalo a jak se bude situace dále řešit.

Od 13.12. Jsem mela zaplaceno až za 5 dnu se mi firma ozvala že plátno nebude ve stanoveny termín . I když na stránka bylo že dodají do týdne. Dodnes nemam ani patno ani peníze.

zboží dorazilo, ale místo gelu granulky, prý špatný obrázek na netu

• Zboží ještě nedorazilo ( 7 dní od objednání ) a mám hodnotit kvalitu nákupu.

obchod objednávku stornoval, aniž by mě upozornil. Zjistila jsem to sama až po týdnu.

Reakce obchodu Kancelář123.cz

Dobrý den Kateřino,

omlouvám se za komplikaci s Vaší objednávkou. Opravdu došlo k chybě z naší strany, kdy místo expedice byla objednávka stornovaná. Ale jak jsem si ověřila, již jste domluvená s kolegyní, a zboží bude dnes vychystáno a doručeno naším vlastním rozvozem.
    Doufám, že i přes tuto nepříjemnost si k nám i v budoucnosti najdete cestu.

Zuzana
    Kancelář123.cz