- Rychlé dodaní super
- Neochota
Ok
- Ochotně vyřešili můj požadavek.
Děkujeme za recenzi.
- Bleskové vyřízení objednávky
- Rychlost doručení
- Rychlost řešení problému
Super prodejce a servis. Rychlé vyřízení objednávky a reklamace vady která se projevila u mě a při odeslání výrobku na reklamaci po továrním nastavení se neprojevila. I tak seriózně výrobek vyměněn a nyní bez problemů.
- dobrá cena
- rychlá dodávka
Reakce obchodu KAMERAK.cz
Děkujeme za Váši kladnou recenzi.
- Přehledný e-schop
- Rychlé doručení zboží
- Příznivé cen
- Perfektní komunikace a technická podpora!
Reakce obchodu KAMERAK.cz
Děkujeme za Vaši skvělou recenzi! Jsme rádi, že jste s nákupem spokojeni a že jste ocenili rychlost doručení a kvalitu našich služeb. Těšíme se na další spolupráci.
Rychlost, kvalita.
Reakce obchodu KAMERAK.cz
Moc děkujeme za Vaši pětihvězdičkovou recenzi! Je pro nás velkou odměnou slyšet, že jste s nákupem u nás naprosto spokojeni. Rychlé dodání je naší prioritou a jsme rádi, že se nám to podařilo splnit i ve Vašem případě.
Super rychlé vyřízení a doručení mé objednávky.
Reakce obchodu KAMERAK.cz
Děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu! Jsme potěšeni, že jste ocenili rychlost vyřízení a doručení Vaší objednávky. Vaše spokojenost je naší nejlepší odměnou
.. šíře nabídky, příznivé ceny, rychlost dodání, spolehlivý obchod..
Reakce obchodu KAMERAK.cz
Je pro nás velkou odměnou slyšet, že jste s nákupem u nás naprosto spokojeni. Široká nabídka zboží, příznivé ceny a rychlé dodání jsou pro nás samozřejmostí.
- Spolehlivost
Reakce obchodu KAMERAK.cz
Děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu! Jsme rádi, že jste s námi spokojeni a ocenili naši spolehlivost.
- žádná
- neznám
- nekvalitní zboží
vyhnout se obloukem
Reakce obchodu KAMERAK.cz
je nám líto Vaší nespokojenosti s naším produktem. Aplikace kamery prošla aktualizací a návod je potřeba upravit, o čemž jste byl informován a poprosen o strpení, případně Vám bylo nabídnuto vrácení peněz.
Nicméně děkujeme za zpětnou vazbu, díky které máme možnost zlepšit služby pro naše zákazníky. -
OK
Reakce obchodu KAMERAK.cz
Děkujeme za Vaši skvělou recenzi! Jsme rádi, že jste s nákupem spokojeni.
- Jsou to lidi na svém místě
Dobrá
Reakce obchodu KAMERAK.cz
Moc děkujeme za recenzi. Velice si vážíme Vaší spokojenosti. Jsme moc vděční!
Dobrá komunikace
Reakce obchodu KAMERAK.cz
Velice děkujeme za kladné hodnocení. Vážíme se toho.
zásilka dorazila, ale dárek zdarma bohužel ne
Reakce obchodu KAMERAK.cz
Omlouváme se, že jste neobdržel dárek zdarma, který jste si objednal. Bohužel došlo k menší chybě při kompletaci objednávky. Rádi bychom vám tuto nepříjemnost vynahradili. Můžeme vám chybějící dárek dodatečně zaslat nebo vám nabídnout slevu 10% na váš další nákup. Prosím, kontaktujte nás na e-mail a my vše vyřešíme dle vašich preferencí.
- Perfektní jednání
Vše funguje jak má, něco jsem nevěděla, hned mě po telefonu navigovali a okamžitě vše šlo tak jak má. Jsem opravdu velice spokojená a všem doporučuji tento obchod. Děkuji za pomoc kterou se mnou okamžitě řešíte.
Richterová, LibišanyReakce obchodu KAMERAK.cz
Paní Richterová, moc děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu! Těší nás, že jste s námi byla spokojena a že jsme Vám mohli poradit.
Naši zaměstnanci si velmi cení, když slyší, že jsme zákazníkům nápomocni. Budeme se snažit, abychom na této úrovni poskytování služeb nadále pracovali. -
Vse bylo rychle a kvalitne zabalene. Za me super a moc velka spokojenost Standa Lnáře
Reakce obchodu KAMERAK.cz
Velice děkujeme za vaší recenze
Znaky mají drobná poškození na povrchu, jeden škrábanec, druhý promáčklý
Reakce obchodu KAMERAK.cz
je nám líto , že došlo zboží s poškozením, které pravděpodobně vzniklo při přepravě k Vám. Od nás se snažíme zboží kontrolovat a k odeslání poškozeného znaku by nemělo dojít. Vyplňte prosím na našem eshopu reklamační formulář a po doložení fotografie s poškozením znaku Vám rádi odešleme nový kus.
- Velký výběr
- Fajn ceny