- rychlost vyřízení
Reakce obchodu jmenovky.cz
Dobrý den, vždy se snažíme zákazníkovi vyrobit a dodat objednané zboží ve 100 % kvalitě a v co nejkratším možném termínu od objednání. Děkujeme za Vaše ohodnocení.
- Uroven komunikace, rychlost dodani
Reakce obchodu jmenovky.cz
Dobrý den, Vaše hodnocení nás potěšilo a jsme rádi, že jste byl s naším e-shopem spokojen. Děkujeme.
- vše OK, doruceno rychle
Reakce obchodu jmenovky.cz
Dobrý den, těší nás, že Vaše zakázka dorazila včas a v pořádku. Děkujeme.
- rychlost dodání
Reakce obchodu jmenovky.cz
Dobrý den, vždy se snažíme zákazníkovi vyrobit a dodat objednané zboží v co nejkratším možném termínu od objednání. Děkujeme za Vaše ohodnocení.
- Spokojenost s komunikací obchodu.
Reakce obchodu jmenovky.cz
Dobrý den, Vaše spokojenost nás velice těší. Také si moc vážíme Vašeho kladného hodnocení.
Děkujeme -
- Rychlé jednání, ochota a spolehlivost
Reakce obchodu jmenovky.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Vždy se snažíme zákazníkovi vyjít maximálně vstříc. Vážíme si Vašeho doporučení.
- rychlost
- komunikace
Reakce obchodu jmenovky.cz
Dobrý den, jsme rádi, že jste byl spokojen s rychlostí dodání našich výrobků. Snažíme se, aby měl zákazník vždy naše výrobky co nejdříve u sebe. Děkujeme za Vaši recenzi.
- Ryhlost
Reakce obchodu jmenovky.cz
Dobrý den, snažíme se zákazníkovi vyrobit objednané zboží v co nejkratším možném termínu od objednání. Děkujeme za Vaši spokojenost.
- Široký výběr, rychlé doručení
Reakce obchodu jmenovky.cz
Dobrý den, děkujeme za 100% ohodnocení našich služeb. Naším cílem je kvalita vyrobeného zboží a rychlost doručení. Nabídku produktů se snažíme neustále rozšiřovat.
- profesionalita
- kvalitní provedení
Reakce obchodu jmenovky.cz
Dobrý den, vážíme si Vašeho hodnocení, je pro nás motivací. Kvalitu stavíme již 27 let vždy na první místo. Děkujeme.
- Objednávka rychle vyřízena
Reakce obchodu jmenovky.cz
Dobrý den, snažíme se zákazníkovi vyrobit a dodat objednané zboží v co nejkratším možném termínu od objednání. Děkujeme za Vaši spokojenost.
- Mají zboží, které jsem sháněla.
Reakce obchodu jmenovky.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Neustále se snažíme nabídku našich výrobků rozšiřovat.
Dodávka třetí den, velice rychlé
Reakce obchodu jmenovky.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaše ohodnocení našich služeb. Naším cílem je kvalita vyrobeného zboží, rychlost doručení a samozřejmě spokojený zákazník. Děkujeme.
- Rychlost, vstřícnost
- Perfektní komunikace
Objednávka velice rychle vyřízena, výborná komunikace
Reakce obchodu jmenovky.cz
Dobrý den, velice nás těší Vaše spokojenost. Zpětná reakce zákazníků je pro pro nás velice důležitá. Děkujeme za ni.
- rozdílná pracovní doba v emailu a v reálu
Reakce obchodu jmenovky.cz
Dobrý den, děkujeme za upozornění o chybně napsaném e-mailu s provozní dobou. Vše je již upraveno a těšíme se při příští návštěvě na Vás, máte u nás kávu ;o)
- kvalitně zabalené produkty
- velký výběr
- celková spokojenost
- chybí pobočka v Brně :)
Reakce obchodu jmenovky.cz
Dobrý den, moc nás těší Vaše kladné hodnocení. V nejbližší době pobočku v Brně (ani v Praze) otevírat nebudeme ;o) Ale nebojte, naše produkty budeme stále posílat online (nejen) po celé ČR. Děkujeme.
- přehledné stránky
Reakce obchodu jmenovky.cz
Dobrý den, vážíme si Vašeho hodnocení našeho e-shopu. Děkujeme.
- Expresné vybavenie objednávky
- Výborná komunikácia
- Detailný prehľad o stave objednávky
Reakce obchodu jmenovky.cz
Dobrý den, děkujeme za kladnou recenzi našeho e-shopu, moc si Vašeho hodnocení vážíme. Ještě jednou děkujeme.
- rychlost
Reakce obchodu jmenovky.cz
Dobrý den, moc si vážíme Vašeho hodnocení našeho e-shopu. Děkujeme.
- rychlé vyřízení objednávky
- příjemná spolupráce
Reakce obchodu jmenovky.cz
Dobrý den, děkujeme za kladnou recenzi. Těší nás Vaše spokojenost s naším e-shopem.