Reklama

Vše bez problému, šrouby přesně dle zadání, velmi rychlé předání dopravci ihned po objednání.

• Rychlé doručení

• Ochota

• Rychlost, komunikace, přístup k zákazníkovi

Vše proběhlo v pořádku, rychlé odeslání a výborná komunikace

• Super přístup
    • Rychlost dodání
    • Komunikace

JK-Racing jsou profíci, co se vyznají v sortimentu, který nabízí. Není co vytknout.

• rychle odeslani a komunikace
    • dobry sortiment zbozi

Můj první nákup. Objednával jsem si atypické podložky, které se ještě vyrábí...
    Mailová komunikace byla velmi rychlá a vstřícná.

Mají špatné údaje při výrobě podložek

Vážený pane ****,
    Vaše negativní zkušenost nás mrzí, ale moc ji nechápeme. Objednal jste podložky na naprosto nestandardního veterána, přičemž jsme Vás ihned po objednávce kontaktovali a rozměry řešili. Dodal jste rozměry, ve kterých jste to chtěl vyrobit a tak se stalo. Kdybyste nás kontaktoval, tak se klidně můžeme domluvit na výrobě nových podložek, ale to se nestalo. Problémy samozřejmě mohou nastat a my je vždy řešíme, ale to byste se musel ozvat.
    Jan Kovář / JK-Racing.cz

• Velice rychlé vyřízení a doručení.
    • Pán volal a ujišťoval se zda je vše v pořádku!
    • Perfektní komunikace!

Reakce obchodu JK-Racing.cz

Děkujeme mnohokrát za super recenzi! Budeme rádi, když se na nás obrátíte i příště. :)

• Ceny,rychlost a ochota

Reakce obchodu JK-Racing.cz

• Super komunikace a rychlė dodání
    • Nic

Reakce obchodu JK-Racing.cz

• Po odeslání objednávky mě prodejce hned kontaktoval a sdělil dobu dodání.

Reakce obchodu JK-Racing.cz

• Český výrobek. Vše dodáno v čase a kvalitně.

Reakce obchodu JK-Racing.cz

• Rychlá a příjemná komunikace, skvělé ceny, precizní zabalení zboží. Doporučuji všem.

• Všechno v nejlepším pořádku

Reakce obchodu JK-Racing.cz

Prodávající mne telefonicky kontaktoval, aby mne upozornil, že jsem so objednal nevhodnou věc a aby zjistil jestli ne objednávce trvám.

Reakce obchodu JK-Racing.cz

• Super domluva, zavolali, osvětlili situaci a perfektně jsme se domluvili
    • Rychlé odeslání
    • Levné doručení

Super komunikace obchodu, levné a rychlé doručení. Určitě bych nakoupil znovu. Kola, která jsem objednal by bohužel měla velkou čekačku, ale chvíli po objednávce mi zavolali a domluvili jsme se na alternativě, která byla dostupná a domluvili náležitosti. Naprostá spokojenost

• Skvělý sortiment

Pánovi jsem zaslal večer dotaz na konkrétní zboží a během pár minut odpověď s veškerými informacemi a na tomto základě jsem neváhal objednat.

• Ochota

Dobré jednání a služby