- Vše v pořádku, výborná komunikace.
Reakce obchodu JK-Racing.cz
Děkujeme mnohokrát za super recenzi. Budeme rádi, když se na nás obrátíte i příště. :)
- Telefonický kontakt ze strany prodejce
Reakce obchodu JK-Racing.cz
- rychlé doručení v rámci Prahy
- rychlé dodání
- komunikace
- řešení případných technických dotazů
- Rychlá a profesionální komunikace
- Lepší cena produktu, nežli u konkurence
- Autorizovaný dealer ALU kol Motec
Takto by nákup a komunikace s e-shopem měla vypadat. Jako zákazník jsem maximálně spokojen a tento e-shop mohu jen a jedině doporučit.
- Rychlé doručení
- Produkty RedLine
- Zásilkovna
Reakce obchodu JK-Racing.cz
Perfektní domluva. Pan strašně příjemný se vším pomůže. Všechno bez problémů. Kvalita podložek suprová.
Reakce obchodu JK-Racing.cz
Ochota a dobra komunikace, přesně tak jak to má byt.
Příště zde rád nakoupím znovu.Reakce obchodu JK-Racing.cz
- Měli zboží, které bych jinak musel koupit ze zahraničí. Asi.
Mají specializované zboží, které by se mi mohlo hodit v budoucnu.
- Slušný ceny
- Možnost vyzvednutí zboží osobně
- Dobrá komunikace
Reakce obchodu JK-Racing.cz
- rychlost, vstřícnost, osobní přístup - absolutní spokojenost
vstřícné chování, osobní vyzkoušení
Reakce obchodu JK-Racing.cz
Super rychlé dodání v perfektní kvalitě
Reakce obchodu JK-Racing.cz
přikladna spoluprace,poradily, zavolaly,takhto si představuji e shop.
Reakce obchodu JK-Racing.cz
Komunikace bezvadna , dostal jsem vcas co jsem chtel
Proste bezva nakupReakce obchodu JK-Racing.cz
Velmi příjemný majitel e-obchodu, vše v pořádku.
Reakce obchodu JK-Racing.cz
Bohužel, objednaný díl nesedí, což je vina mimo prodejce.
Reakce obchodu JK-Racing.cz
děkujeme za recenzi, ale ta bohužel nepatří nám. U nás máte objednávku stornovanou a peníze Vám byly vráceny druhý den po objednání na účet. ;) -
Rychlá komunikace, doporučuji.
- Komunikace
- Mají to co ostatní nemají
Koupil jsem si něco co nebylo skladem a nebylo v jiném obchodě, z obchodu mi asi 3x volali ohledně stavu objednávky. Zboží dorazilo v pořádku přes DPD.