Skvělá komunikace :)
- velký výběr zboží, přehlednost stránek, dodací lhůta byla dodržena ,
- žádná
Reakce obchodu jezdeckyraj.cz
děkujeme za Vaše hodnocení.
Marek Abrahám - jezdeckyraj.cz -
Ochota, vstřícnost, dobrá domluva na všem. Doporučuji :-)
Rychle dodání.
Zásilka dorazila bez zbytečných prodlev v pořádku, nepoškozená, a obsahovala vše, co měla obsahovat. Bohužel ne u všech obchodů je to standard, proto jsem moc ráda, že s Jezdeckým rájem mám zkušenost veskrze pozitivní.
Reakce obchodu jezdeckyraj.cz
uděláme vše co bude v našich silách, aby byli pozitivní zkušenosti z nákupu v našem eshopu i v budoucnu.
Děkujeme za Vaše hodnocení.
S pozdravem.
Marek Abrahám
jezdeckyraj.cz -
- pěkné kvalitní věci
- Rychle zpracování objednavky
- Personál na Online chatu byl milý a nápomocný. Poskytl mi alespoň nějaké info o mé objednávce.
Dne 15.4. jsem si objednala zboží skladem. Nyní je 26.4. a nepřišel mi mail ani o doručení objednávky na kamenný obchod, natož o odeslání do mých rukou, přestože obchod uvádí doručení do 10 dnů. Chápu, že situace je momentálně složitá, ale zboží potřebuji využívat a nemám jej k dispozici.
Reakce obchodu jezdeckyraj.cz
jen pro upřesnění a ostatní zákazníky uvedu, že bylo objednáno zboží, které skladem nebylo.
Díky koronaviru se dodávky zboží z Německa trochu opozdili a zboží bylo doručeno místo deseti dnů za 14. Mrzí nás to, ale nic s tím jako prodejci nedokážeme dělat. Pokud má výrobce, dodavatel nebo kdokoli od koho kupujeme problém na skladě, nemáme jak zboží k nám dopravit rychleji.
Je samozřejmě naší chybou, že jsme desátý den po objednání paní nenapsali, nebo nezavolali a tudíž chápu špatné hodnocení.
Marek Abrahám
jezdeckyraj.cz -
Ráda unich nakupují pomůžou jsou ochotní
Rychla komunikacia, poskytnute informacie naviac pre lepsie rozhodnutie o kupe. Odporucam.
S obchodem jsem velmi spokojená
- skvělá komunikace
Moc ráda nakupuji v Jezdeckemraji. Vždy mi vyšli velmi vstříc. Vždy dodrží co slíbí. A jsou tu moc milí lidé!
- Výborná komunikace
- velký výběr
- výhodné ceny
- kvalitní zboží
- vstřícný přístup
- rychlé dodání
- výborná komunikace
Velice vstřícný přístup i při výměně zboží, ochota a bezproblémová komunikace. Moc děkujeme, obchod rozhodně doporučuji!
Super jednání a dodání.
Vše super, ochota, komunikace
- Ochotný prodejce , vše v pořádku
Ochotný prodejce , vše v pořádku
- Rychlé jednání
Pán byl velmi vstřícný, poradil mi, pomohl s velikostmi.
Jak to vypadá na fotografii tak je to i ve skutečnosti,jsem velmi spokojená a ráda u nich na kupují když to zrovna nemají tak to obednaji