Velmi slušný obchod-objednáno,informovanost zákazníka za jedna s hvězdičkou,rychlé dodání.Velká spokojenost,budu se ráda vracet.

Super express dodani, proaktivny pristup - kontaktovali ma, aby mi upozornili na specificku velikost a nakoniec som vybrala iny par bot, ktory mi sedi

• zboží dorazilo včas bez problému

• Objednávka byla vyřízena rychle a naprosto v pořádku. Vstřícná a ochotná komunikace ze strany e-shopu při dotazu ohledně zboží. Spokojenost.

Vše bez problémů, zboží dorazilo rychle, komunikace bez výhrad.

Maximální spokojenost

nejlepší výběr a dobré ceny

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

Co slíbili měli skladem a rychlostí mi poslali. Skvělé :-)

• Super zboží
    • Kvalitní
    • Cenově dostupné
    • Možnost objednání výrobku, který není skladem

Velice profesionalni a mily pristup. Rychle dodani zbozi.

Vše bez problému.

• dobrá komunikace, rychlé dodání zboží

• Komunikácia
    • Nie je možné platiť v mene Eur, preto dochádza ku kolapsom v rámci cezhraničných platieb
    • Objednaný tovar (viacero druhov) nebol na sklade napriek možnosti vloženia do košíka

Neodporúčam pre zahraničných klientov

Reakce obchodu jezdeckyraj.cz

Dobrý den, opravdu moc děkujeme za přínosnou recenzi a hodnocení našeho e-shopu. Pro ostatní potencionální zákazníky zde napíšu co se stalo, abychom do budoucna předešli obdobným situacím.

1. Nie je možné platiť v mene Eur, preto dochádza ku kolapsom v rámci cezhraničných platieb
    Není pravda. Platit v Eurech můžete, ale musíte počkat na naše potvrzení objednávky, kde bude daná suma v Kč přepočítána kurzem do měny Euro. Ve vašem případě jste zvolila platbu převodem a zaplatila dřív, než jsme Vám stihli odeslat přepočet. Díky tomu se stalo to, že nám na účtě přistála výrazně nižší částka.
    Řešení: Na eshopu máme pro zákazníky ze Slovenska nyní pouze možnost placení platební bránou GoPay, která je nastavená i pro Europlatby.

2. Objednaný tovar (viacero druhov) nebol na sklade napriek možnosti vloženia do košíka
    Objednané zboží nebylo možné objednat u výrobce. Na našem eshopu nesvítilo "SKLADEM", nýbrž "do 10-ti dnů". Stává se, že i když máme automatizaci dostupnosti napojenou na výrobce a jejich sklady, mají některé položky chybně zobrazované a u nás se takové zobrazují jako dostupné na objednání. Ihned jak jsme zjistili, že některé z Vámi objednaných věci nejdou objednat volali jsme Vám a nabídli několik řešení. Z Vaší strany jsme se dozvěděli, že si tedy objednáte něco jiného a doplatíte rozdíl ve zboží, nebo Vám vrátíme rozdíl na Váš účet. Objednala jste si zboží dražší, takže jsme Vám poslali v přepočtu kolik máte doplatit. To se Vám nezdálo, a tak jste všechno zrušila a objednávku stornovala. Poslali jsme Vám tudíž na Váš účet o pár korun vyšší částku než ta, která přistála od Vás k nám. A to se Vám taky nelíbilo.

Nevím proto co jsme udělali špatně, komunikace probíhala okamžitě, snažili jsme se Vám vše vysvětlit jak telefonicky, tak skrz emailovou komunikaci a jediné co si z takové práce odnášíme je: mínus pár korun na účtě a "perfektní" hodnocení naší práce zde. Opravdu se mi chce brečet. Některým lidem prostě není rady ani pomoci.

Omlouvám se za dlouhý komentář, ale nemáme jak jinak bojovat proti špatným a zbytečným hodnocením zde. Na celkové hodnocení e-shopu má takové špatné hodnocení zásadní vliv a není to vůbec objektivní.

Marek Abrahám - jezdeckyraj.cz

přehledné internet.stránky

vše naprosto v pořádku
    komunikace s obchodem pomocí online chatu skvělá, spíš nadstandardní
    ráda zde znovu nakoupím :)

Vynikající přístup k zákazníkům díky skvělému zaměstnanci.

• Velký výběr zboží, výborná komunikace, rychlé dodání

Ochota,rychlost,spolehlivost.

• Rychlé, bezproblémové jednání