Přihlásit se a přidat recenzi
  • Zásilka byla dodána bez dodacího listu.Dodatečně po urgenci meilem.Nejasné informace na internetové stránce.Není uvedena cena za sadu,ani za kus.Výsledek tefonické reklamace O ! A tak,po takto " výhodném " nákupu vyšel 1ks látkového andílka i s pošovným na 43,50kč
    A to se vyplatí !!!

    Reakce obchodu Jehlavkupcesena.cz

    Dobrý den,

    Velice nás mrzí, že jste nebyla spokojená, nicméně toto negativní hodnocení ani v nejmenším neodpovídá průběhu obchodu, v krátkosti tedy uvedeme vše „na pravou míru“.

    Obdrželi jsme standardní objednávku, kterou jsme v souladu s obchodními podmínkami řádně vyexpedovali. Faktury vždy odesíláme v elektronické podobě společně s emailem informujícím o vyřízení objednávky. Neuplatnila jste možnost odstoupení od smlouvy v zákonné lhůtě 14 dnů. Obdrželi jsme od Vás pouze několik zmatečných emailů, kdy v každém byl uveden jiný počet kusů, který požadujete, navíc úplně jiný, než jste si objednala. Otevřeně jsme s Vámi komunikovali prostřednictvím emailu s cílem celou záležitost vyjasnit, a zároveň jsme Vám poslali kopii objednávky, kterou jste nám zaslala a podle které jsme expedovali. Následně jsme s Vámi dvakrát telefonovali a trpělivě vysvětlovali, že jsme Vám dodali to, co jste si objednala, a i skutečnost, že pokud požadujete jiný počet kusů, musíte učinit novou objednávku. Stejně trpělivě jsme Vám vysvětlili i podmínky pro případnou reklamaci, ke které ale z Vaší strany nedošlo, protože v daném případě pro reklamaci nebyl žádný důvod. Nakonec jsme se spolu dohodli, že vše necháme tak, jak to proběhlo, a my jsme považovali danou záležitost za oboustranně uspokojivě vyjasněnou a vyřízenou.

    Vzhledem k výše uvedenému jsme plně přesvědčeni, že z naší strany v daném obchodě nedošlo k žádnému pochybení a že si takovéto negativní hodnocení v žádném případě nezasloužíme. Zcela bezdůvodně jste poškodila naše dobré jméno. Celý průběh obchodu a komunikace s Vámi máme uložený a v případě potřeby můžeme vše přesvědčivě doložit. Logicky se proto musíme bránit, což touto odpovědí činíme. Abyste v budoucnosti předešla psaní dalších negativních hodnocení a poškozování slušných obchodníků, doporučujeme Vám zdokonalit se v počtech a v objednávání na webu.

    S pozdravem,

    tým jehlavkupcesena.cz