Vše OK. Doporučuji všem .
Dobrý deň,
ďakujeme za Vašu recenziu a doporučenie.
Sme radi, že sa Vám u nás dobre nakupovalo a veríme, že Vás rovnako potešíme aj do budúcna.
Za tým Jarabák pekný deň želá Denisa -
- rychlost a seriózní jednání
děkujeme za Vaši recenzi.
Jsme rádi, že objednávka dorazila na pobočku rychle a byl jste spokojen s jednáním našich kolegů na prodejně. Budeme se těšit na Váš příští nákup.
Rychlé jednání.
děkujeme za Vaši recenzi.
Jsme rádi, že objednávka dorazila v cuku letu!
Za tým Jarabák přeje pěkný den Tereza -
- Rychlé jednání, dobrá cena.
Reakce obchodu Jarabák.cz
děkujeme za Vaši recenzi. Těší nás, že objednání proběhlo snadno, a že jste spokojená s naší nabídkou. Budeme se těšit na Váš další nákup.
Za tým Jarabák přeje pěkný den Tereza -
Vše OK, Naprostá spokojenost. Jen mi přijde k smíchu, že aktivační kód pro slevu 100,- Kč na první nákup jsem obdržel deset minut po odeslání objednávky.... Ale pop pravdě, kvůli té stovce slevy jsem si zboží u Jarabáka neobjednával
Reakce obchodu Jarabák.cz
děkujeme za Vaši recenzi. Vypadá to, že jste byl s objednávkou rychlejší než náš ptáček se slevovým kuponem. Nebojte, můžete ho využít na svůj příští nákup, jen pozor, platí až při hodnotě nákupu nad 2000 Kč.
Za tým Jarabák přeje pěkný den Tereza -
Neustálé zasílání E-mailů, za včerejší den dokonce tři, přesto, že jsem žádal o zrušení
veškeré komunikace.
Navíc v každé žádosti o hodnocení Vašich služeb píšete neustále, že jsem u Vás zakoupil výrobek značky Bosch s kolečky a přitom jste mně zaslali pouze tyč s háčkem, který nelze strčit do spár dlažby a za tento naprosto nepoužitelný výrobek jsem s dopravou zaplatil cca 800 Kč.
Nechci nic reklamovat, nežádám o žádn ou náhradu, nic nereklamuji, byla to moje hloupost, ale žádám pouze o to, aby mně Vaše firma přestala zasílat neustále E-maily, jak už jsem uvedl za pouhý včerejší den celkem tři.
Děkuji předem za splnění výše uvedeného požadavku.
S pozdravem Ing. Jan CafourekReakce obchodu Jarabák.cz
Dobrý den, pane Cafourku,
všechny e-maily, které Vám od nás chodily, se týkaly pouze vytvořených objednávek (potvrzení objednávky, potvrzení o platbě apod.), stejně jako je to obvyklé v každém internetovém obchodě. Ještě jsem to kontrolovala s kolegou, který má na starosti naši databázi zákazníků, a v žádném našem seznamu nejste. E-mail Vám od nás přijde už jen v případě, že byste si v našem e-shopu něco objednal.
- Velký výběr zboží
- Dobré ceny
- Možnost vyzvednutí v kamenné prodejně bez poplatku
Doporučuji.
Reakce obchodu Jarabák.cz
děkujeme za Vaši recenzi. Těší nás, že jste byl s nákupem spokojen. Vyzvednutí na prodejně bez poplatku je pro nás samozřejmostí. Můžete si takto nechat zakoupenou sekačku rovnou sestavit a připravit k použití.
Za tým Jarabák Vám přeje krásný den Tereza -
Velmi rychlé odeslání a doručení zboží.
Reakce obchodu Jarabák.cz
děkujeme za Vaši recenzi. Těší nás, že objednání a doručení proběhlo snadno a rychle, budeme se těšit na Váš další nákup.
Za tým Jarabák přeje pěkný den Tereza -
Vše proběhlo v naprostém pořádku
děkujeme za Vaši recenzi.
Těší nás, že všechno proběhlo, jak mělo. Budeme se těšit, až nás zase navštívíte.
Rychlost dodání
děkujeme za Vaši recenzi.
Jsme rádi, že objednávka přiletěla rychlostí blesku, a budeme rádi, pokud nás znovu navštívíte.
Za tým Jarabák přeje pěkný den Tereza -
- Vyřízena ochotně a rychle objednávka
Zásilka sekačka , byla perfektně zabalená.
Kdyby se krabice mohla otevřít také ze strany, aby se dalo se sekačkou vyjet .
Neboť je těžké, pro jednu osobu vytahovat těžkou sekačku ze zhora .
Obchod doporučuji.Reakce obchodu Jarabák.cz
děkujeme za Vaše slova chvály, vážíme si toho! Věříme, že Vás stejně potěšíme nákupem i v budoucnu.
Za tým Jarabák pěkný den přeje Tereza -
KOMUNIKACE VÝBORNÁ, UŠETŘENÍ ČASU
děkujeme za Vaši recenzi.
Moc nás těší, že jste byla s nákupem u nás spokojená, a budeme se těšit na vaši další návštěvu.
Za tým Jarabák přeje pěkný den Tereza -
- rychlé dodání a vše v pořádku
děkujeme za Vaši recenzi.
Jsme rádi, že doručení objednávky proběhlo v pořádku a budeme rádi, pokud nás znovu navštívíte.
Za tým Jarabák přeje pěkný den Tereza -
- Strunová hlava nebyla ta správná. Kterou jsem dostal tak není určena k montáži na Hecht 428. Prostě jsou to neodborníci.
- Žádné
Opakuji poslali mi nevhodnou strunovou hlavu, které je mě k ničemu.
Reakce obchodu Jarabák.cz
děkujeme za Vaši recenzi, vzniklá situace nás velmi mrzí. Jsme s Vámi již ve spojení přes e-mail a věříme, že situaci vyřešíme ke vzájemné spokojenosti.
Velmi rychlé doručení
- Ok
- Rychlá dodávka zboží
- Vstřícná obsluha
Jsme spokojeni
děkujeme za Vaši recenzi.
Těší nás, že Vaše zásilka byla brzy doručena a že jste byl spokojen s obsluhou prodejny.
Budeme rádi, když si nás vyberete i pro svůj další nákup.
- Velmi rychlé dodání
- Dobrá komunikace
- Perfektně zabalené zboží
- Žádná
děkujeme za Vaši recenzi.
Máme radost, že jste byla s nákupem u Jarabáka spokojená, a zboží dorazilo v pořádku. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu.
Za tým Jarabák přeje pěkný den Tereza -
Objednám, a pokud vše klape, zboží příjde!
děkujeme za Vaši recenzi.
Těší nás, že vše klapalo jak mělo.
- Super
- Vše v cajku