- Výběr
ďakujeme za Vašu recenziu.
Teší nás, že oceňujeje výber zboží v našej ponuke. Veríme, že si niečo vyberiete aj do budúcna.
Za tým Jarabák pekný deň želá Denisa -
Kamna jsem potřeboval doručit do určitého data a i proto jsem volal do obchodu, abych si ověřil dostupnost produktu a dopravu, než udělám objednávku. Když mi bylo sděleno, že mají skladem a termín je OK, tak jsem objednávku vytvořil a ještě pro jistotu do poznámky znovu napsal požadavek na doručení do určitého data. Když jsem však 3 dny po objednání neměl žádné info, zda kamna dorazí či nikoliv, tak jsem znovu volal do obchodu a termín dodání již byl nejistý a proto jsem objednávku zrušil a objednal zboží na ALZE. Nechci obchod hodnotit na základě jedné špatné zkušenosti, ale dát zpětnou vazbu. Pokud zákazník potřebuje zboží v termínu a nejste si jisti dodáním, radši to řekněte. Protože pokud mlžíte a nebo lžete, tak zákazníka ztratíte.
Dobrý deň,
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu.
Mrzí nás Vaša skúsenosť so zakúpeným zboží. Aktuálne sa väčšina nami ponúkaných kamien nachádza na sklade dodávateľa, čo môže spôsobiť mierne zdržanie v termíne doručenia. V prípade, že ich má dodávateľ skladom, odoslanie prebieha rádovo do 3 pracovných dní, kedy máte objednané zboží doručené na Vašej adrese.
Preverovala som Váš prípad, a naozaj tam nastala nejaká komplikácia na strane dodávateľa, vďaka ktorej sme nesplnili doručenie termínu, tak ako ste si to želal. Ospravedlňujeme sa za vzniknuté komplikácie, ktoré sme Vám týmto spôsobili a veríme, že ak nám dáte šancu do budúcna, všetko prebehne ako má a budete s našimi službami spokojný.
- Rychlé dodání, solidní jednání
děkujeme za Vaši recenzi.
Teší nás, že oceňujete náš přístup k zákazníkovi a jsme rádi, že se Vám u nás dobře nakupuje.
Budeme rádi, když nás opět navštívíte.
Vše bez problémů
Dobrý deň,
ďakujem za Vašu recenziu.
Teší nás Vaša spokojnosť s nákupom u nás a veríme, že Vás rovnako potešíme aj do budúcna.
Za tým Jarabák pekný deň želá Denisa -
- Velmi dobrá komunikace a rychlé doručení.
Reakce obchodu Jarabák.cz
děkujeme za Vaši recenzi. Moc nás potěšilo, že jste ocenil rychlost našich ptáčků poletujících po skladu, kteří velmi rychle popadli a odeslali Vaši objednávku. Věříme, že i příště budete s nákupem u Jarabáka spokojen.
Za tým Jarabák přeje pěkný den Tereza -
Děkuji za laskavý a rychlý přístup k mojí objednávce a za dodané výborné zboží.
Dobrý deň,
ďakujeme za Vašu recenziu a slová chvály, vážime si to!
Veríme, že Vás rovnako potešíme nákupom aj do budúcna.
Za tým Jarabák pekný deň želá Denisa -
vstřícné a rychlé vyřízení objednávky
ďakujeme za Vašu recenziu.
Sme radi, že doručenie Vašej objednávky prebehlo v poriadku a budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu návštevu.
Za tým Jarabák pekný deň želá Denisa -
rychlost odezvy a dodání, dobrá komunikace
děkujeme za Vaši recenzi.
Jsme rádi, že se Vám u nás dobře nakupovalo a pravděpodobně i komunikovalo. Už teď se těšíme na Váš další nákup u nás.
Vše v pořádku
ďakujeme za Vašu recenziu.
Teší nás Vaša spokojnosť s nákupom a budeme radi, ak nás znova navštívite.
vše OK
ďakujeme za Vašu recenziu.
Sme radi, že ste s nákupom u nás spokojný a veríme, že Vás rovnako potešíme aj do budúcna.
Za tým Jarabák pekný deň želá Denisa -
- Rychlé jednání a doručení.
- Perfektní přepravní balení!
Reakce obchodu Jarabák.cz
děkujeme za Vaši recenzi, moc nás potěšila a pochvalu jsme předali do skladu :-)
Budeme se těšit na Váš další nákup u nás a věříme, že budete zase spokojen.
Za tým Jarabák přeje pěkný den Tereza -
Objednané zboží dodáno hned následující den.
děkujeme za Vaši recenzi.
Jsme rádi, že doručení objednávky proběhlo v pořádku a budeme rádi, pokud nás znovu navštívíte.
Soolehlivost
- Dlouhá dodá.
- Vše byla bída.
Reakce obchodu Jarabák.cz
děkujeme za Vaši recenzi. Velmi nás mrzí Vaše špatná zkušenost s lhůtou dodání, se kterou jsme se potýkali ze strany dodavatele. Věříme, že nám dáte šanci při nějaké další objednávce zboží, které máme skladem, a uvidíte jak umíme být rychlí a spolehliví!
Reakce obchodu Jarabák.cz
děkujeme za Vaši recenzi. Potvrzuji, jak píšete - zboží bylo objednáno v sobotu dopoledne, v pondělí jsme odeslali a v úterý už byl balík doručen. Těší nás, když jde všechno dle plánu! Budeme se těšit na Vaši další objednávku.
Rychlost
Reakce obchodu Jarabák.cz
děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že naši skladníci jsou rychlí jako vítr - dopoledne objednáno a odpoledne již na cestě k Vám. Budeme se těšit na Vaši další objednávku.
- velmi dobrá spolupráce
Za tým Jarabák přeje pěkný den Tereza -
Velice dobrá komunikace, celkově spokojenost.
ďakujeme za Vašu recenziu.
Sme radi, že nákup u nás hodnotíte takto pozítivne. Už teraz sa tešíme na Vašu ďalšiu návštevu.
Za tým Jarabák pekný deň želá Denisa -
- Nevím, jak řešit doporučený servis (jinak ztráta zaruky) z pohledu dopravy k servisu. Dojizdite za zákazníky?
ďakujeme za Vašu recenziu.
Ak ste si zboží zakúpili cez náš eshop, máte nárok na záručnú opravu ako u nás, tak aj v servise X-Scooters. Ohľadne pravidelných servisných prehliadok - ak ste si skúter zákupil u nás, máte možnosť využiť služby nášho servisného strediska - ide o doplnkovú servisnú službu, ktorá je platená.
Stačí ak skúter, ktorý ste si zakúpil, doveziete priamo do nášho servisného strediska, prípadne do jednej z naších
troch predajní. Ak túto možnosť nemáte, môžete využiť služby prepravnej spoločnosti.
V prípade akýchkoľvek nejasností, môžete kontaktovať priamo naše servisné stredisko, ktoré Vám bude verím nápomocné.
Za tým Jarabák pekný deň želá Denisa -
- Zajímavé zboží, přehledné stránky, velmi kvalifikovaný, rychlý a příjemný přístup k zákazníkům
Já konkrétně jsem měla radost z malých mechanických postřikovačů, které využijeme místo nefunkčních, i pro rosení, v širší rodině.
Dobrý deň,
ďakujeme za Vašu recenziu a slová chvály, vážime si to!
Sme radi, že nákup práve u nás hodnotíte takto pozitívne a veríme, že Vás rovnako potešíme nákupom aj do budúcna.
Už teraz sa tešíme na Vašu ďalšiu návštevu.
Za tým Jarabák pekný deň želá Denisa