Od objednani tyden bez reakce a bojim se, ze to nedorazi pred odjezdem na dovolenou :-(

• Obchod objednávku vůbec nevyřídil ani přes mé upozornění poslané na e-mail obchodu.
    • Těžko hledat nějakou nevýhodu když obchod vůbec nefunguje.

Nelze se do obchodu dovolat, nezvedají telefon, ani nevolají zpět, pokud je obsazeno

• Nebyla dodána faktura

Dodáno jiné zboží než jsem objednala, ale na faktuře bylo uvedeno správné.
    Velmi špatná komunikace během reklamace. Nakonec mi byly vráceny pouze penize za vracené zboží ale nikoli za dopravu.

Ještě zboří nemám a již chcete ohodnocení obchodu - podivné.

Po několika dnech mlčení obchodu se dotazuji, co je s objednávkou. Zboží, které avizují skladem chtějí předat dopravci až týden po objednání. Objednávku jsem zrušil a nakoupil jinde a dokonce levněji. Týden od zrušení objednávky mám pouze ujištění, že mi peníze budou vráceny.

Nabízí zboží které nemají.

• Chybí rozměry, zboží je předražené

Na e-mail nikdo neodpovídá, mobilní číslo nedostupné. Mám zaplacenou objednávku, ale nikdo nic nevyexpedoval. Doufám, že jsem nenaletěl :-(.

• Od objednání 15.2. zboží vedené skladem dodnes nedorazilo. Někam se ztratila má platba obratem po objednání. Po mé urgenci a zaslání potvrzení platby byla platba nalezena.Jenze objednané zboží už není skladem.Bude naskladneno asi 1-2. třetí... Tak uvidíme...

Potíže nastaly nedopatřením,ale asi mají v objednávkovém systému nepořádek.

Bez komunikace, zboží není, přestože ma být skladem

• Nekomunikuje
    • Dodací lhůty, mějte strpení, nemáme čas

Komunikace obchodu se zákazníkem po odeslání objednávky ja žádná.
    Na telefony ani maily nereagují. Chápu že v sezóně mají hodně práce, ale trvalým ignorováním telefonu si zákazníky jeno naštvou.

Špatná komunikace - nezvedají telefon, dlouhá dodací lhůta. Žádné zprávy v jakém stavu se nachází objednávka.

• špatná komunikace, špatná domluva, nezvedají telefony

Zakoupené dřevěné přířezy byly tak v hrozné kvalitě (rozlepené dřevo , křivě uřezané, nedofrézované, sukovité, zahnité, kousky kůry, otřepy, vytrhané vlákna, vůbec do sebe nepasovalo) že místo ušetření času s vlastní výrobou, napravení do provozuschopného stavu bude trvat 2x déle než samotná výroba ze základní suroviny. A to jsem četl na e shopu že výrobce zpracovává jen kvalitní dřevo. Z těchto všech chvalozpěvných informací uvedených na webu byla správná jen jedna a to že dřevo byla někdy dávno borovice. Doporučuji nenakupovat na tomto e shopu.

Hlavní nevýhoda obchodu je, že k dodání využívá pouze přepravní společnost PPL, bez možnosti výběru. Zvěsti, které tuto společnost v poslední době provázejí, se zcela vyplnily: Zboží dorazilo pozdě a zničené. Použitelné byly barevné mezistěny, které měly "jen" ulámané rožky. Přírodní mezistěny byly rozdrcené.

• dobrá komunikace, cena.
    • Výrobkem jsem zklamán. Nefunguje dle mých představ. V kvalitním hustém medu téměř nepoužitelný. Dost chatrná konstrukce.

• rychlost dodáni
    • do nádoby se nevejde 35kg medu ,ale jen 25kg