- rychlost
- nejlepší cena
- osobní vyzvednutí praha
- parkování
- rychlost
- Sortiment, ceny, kvalitní zboží, rychlost dodání, komunikace obchodu, profesionální přístup vše OK
- Rychlost dodání
Dodané polepky byly staré, nešly odlepit od papírového základu.
Arogantní odpověď "Administrátora eshopu" neuznávající chybu dovršila
nespokojenost.Reakce obchodu Jabloshop
zde jsme vám pouze zaslali odpověď, že samolepky prodáváme ve velkém množství a žádné reklamace na ně neevidujeme. Samolepky jsme ve skladu ještě preventivně vyzkoušeli a byly zcela v pořádku.
**Dobrý den,
samolepky prodáváme po stovkách denně a žádné reklamace na ně nemáme. Dle vašeho popisu jste špatně sloupnul papíroví podklad, na které je samolepka nalepená. Samotná samolepka k nalepení bez papírového podkladu je čistá folie s lepidlem.
S pozdravem L. Janda Jabloshop -
Nákup proběhl hladce a rychle. Komunikace s obchodem byla přehledná a rychlá. Ihned po nákupu jsem dostal informaci o přijetí objednávky. Také další informace o předání zboží dopravci bylo v pohodě.
- Rychle dodání
- Zakoupeny alarm za přijatelnou cenu
- Složité ovládání zakoupeného alarmu pouze přes mobilní aplikaci
- Pro připojení externích čidel nutno dokoupit jiný kryt alarmu
Bezproblémový nákup a brzké doručení
- Rychlé odeslání
- Dobře zabaleno
- Zvýrazněné, na prvním místě jsou zobrazeny ceny bez DPH, což je velmi matoucí. Na mě to trochu působí jako nekalá praktika.
Až na zavádějící uvádění cen bez DPH (to mě dosti mátlo) je vše v pořádku.
Reakce obchodu Jabloshop
v našem obchodě převážně nakupují firmy které zajímá cena bez DPH. Umístění cen bez DPH proto máme na prvním místě. Jedná se o standartní zobrazení u velkoobchodů.
S pozdravem L. Janda Jabloshop -
Zboží dorazilo do druhého dne.
- rychlé vyřízení
- rychlé a bezproblémové dodání
Velmi rychle a zodpovedne vyrizeni objednavky.
Společnost DPD je všeobecně známá nespolehlivostí dodávek a ještě lhaním, že zákazník nebyl zastižen. Zboží jsem potřeboval a proto jsem seděl doma na zadku!!!. Moje doporučení - jiný přepravce
Naprosto skvělé, blesková dodávka.
Perfektní komunikace a dodání.
Vše perfektní. Děkuji
- Spokojenost