• rychlost

Milý René ,

velmi děkujeme za Vaše milá slova a hodnocení našeho obchodu. Jsme nesmírně potěšeni, že Jste s našimi službami a servisem spokojný. Věříme, že šperk splnil vaše očekávání a bude vám nadále dělat radost. Už teď se těšíme se na Vaši příští návštěvu.

S úctou iZlato24.cz

nákup proběhl bez problémů , rychlá odezva , rychlé zaslání .
    Zboží kvalitní , žádné cetky .
    Mohu jen doporučit .

Milá Romana,

velmi děkujeme za Vaše milá slova a hodnocení našeho obchodu. Jsme nesmírně potěšeni, že Jste s našimi službami a servisem spokojná. Věříme, že šperk splnil vaše očekávání a bude vám nadále dělat radost. Už teď se těšíme se na Vaši příští návštěvu.

S úctou iZlato24.cz

• Vše proběhlo velice rychle. Super.

Milá Romana,

• Rychlost

Milá Marta ,

S úctou iZlato24.cz

• kvalitní komunikace, rychlost dodání

Milá Růžena ,

• bohatý výběr
    • dobrá komunikace

Milý Karel,

• rychlost doručení

Vynikající nabídka a rychlost vyřízení objednávky.

Milá Dagmar,

S úctou iZlato24.cz

na zákaznické lince mi pomohli s objednávkou, děkuji za rychlé dodání a krásný šperk

Milá Libuše,

S úctou iZlato24.cz

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Rychlé jednání i dodání
    • Není žádná

Milá Radka,

S úctou iZlato24.cz

Vše naprosto perfektní jako vždy. Díky.

Milý Bohumil ,

• Vstřícnost, rychlost, dobrá komunikace

V jiném zlatnictvi už nakupovat nebudu. Jsem velice spokojená. Objednávala jsem už 3x.

Milá Vera,

• Rychlé doručení
    • Dárek navíc
    • Nádherné balení produktu
    • Jednoduše - dokonalé. Po rozbalení jsem byla velice mile překvapena.

Milá Mariana,

• Rychlé doručení

Milý Pavel,

• Nic

Jsem velmi spokojená. Rychlost doručení. Objednávka byla velmi dobře zabalená.

Milá Ilona,