• zboží dorazila včas i s dárkovou krabičkou-jen předat obdarovanému bezva práce

doporučuji rychlé jednaní , dovezou až k bytu. navíc obdarovaný byl spokojen

Milá Eliška,

děkujeme vám za krásnou recenzi! Jsme velmi rádi, že vše dorazilo včas a v dárkové krabičce, připravené k předání. Také nás těší, že obdarovaný byl spokojen – to je pro nás největší odměna! Snažíme se, aby náš servis byl co nejkomfortnější, včetně doručení až k bytu. Děkujeme za doporučení a těšíme se na vaši příští návštěvu!

Bez problémů.

Milá Jana,

velmi nás těší, že jste byla spokojena s objednávkou. Děkujeme za Vaši důvěru a skvělou recenzi – znamená pro nás opravdu hodně! Těšíme se na Vaše další nákupy a budeme se snažit i nadále poskytovat služby, se kterými budete maximálně spokojena.

S úctou iZlato24.cz

vše super, rychlé doručení, komunikace, krásné šperky

Milá zákazníčka,

děkujeme vám velmi pěkně za vaši skvělou recenzi! Jsme nadšeni, že jste byli spokojeni s kvalitou našich výrobků, rychlostí dodání a naší komunikací. Vaše spokojenost je pro nás největší odměnou a povzbuzením.

Vážíme si vašeho času, který jste si našli ke sdílení vašich zkušeností, a těší nás, že jsme splnili vaše očekávání. Pokud budete mít jakékoli další dotazy nebo potřeby, neváhejte nás kontaktovat.

S úctou iZlato24.cz

• Rychlé odeslání poukazu.

Milá zákazníčka,

S úctou iZlato24.cz

Zboží přišlo krásně zabalené a v pořádku. Opravdu na úrovni.
    Příjemné překvapení! !

• Rychlost,komunikace

Milý Karl,

děkujeme za pozitivní recenzi! Jsme rádi, že vše dorazilo v pořádku a že se vám líbilo balení.

Výborné.

Milý Richard,

S úctou iZlato24.cz

• Skvělé ceny, rychlost doručení, krásné zboží
    • žádná nevýhoda

Skvělé ceny, rychlost doručení, krásné zboží.

Milý Igor,

S úctou iZlato24.cz

• skvělá komunikace, rychlost dodání

Milá Petra,

• Kvalita
    • Rychlost dodani

Milý Zdeněk ,

• rychlost a krása
    • žádná, jste nejlepší

Milá Marcela,

S úctou iZlato24.cz

vše proběhlo v pořádku, poradenství super, děkuji

• Velmi rychlé vyřízení objednávky
    • nevím
    • Krásné dárkové balení, stačí jen na jmenovku napsat pro koho dárek je:)

nevím o žádné

Milá Dana,

Velmi rychle dodání

Milá Šárka,

S úctou iZlato24.cz

• Obchod mohu jen doporučit. Objednávka byla zhotovena v krátkém čase, zboží dorazilo v luxusním balícím provedení a i závěrečný výstupni formulář spokojenosti zákazníka, hodnotím jako zpětnou sebereflexi výrobce.
    • Není žádná

Obchod mohu jen doporučit. Pokud chcete udělat radost sobě či někomu blízkému a hodláte sázet na první dobrou, zvolte tento obchod. Určitě nebudete zklamáni.

Milá Michaela ,

S úctou iZlato24.cz

Vše v pořádku. Oceňuji rychlé dodání..... děkuji B.

Milá Zdenka ,

S úctou iZlato24.cz

Luxusne šperky za výhodné ceny, jen mohu doporučit, objednávám už podruhé a jsem velmi spokojena 5 hvězdiček ⭐️

Milá Hana,

S úctou iZlato24.cz

vše v pořadku , od zadání objednávky, komunikace , rychlost dodání

Milá Libuše,

S úctou iZlato24.cz

vše přišlo v pořádku a bez problémů. Hezky zabaleno.

Milý Otakar ,

S úctou iZlato24.cz

krásný šperk , rychlé dodání , s objednáním mi pomohla milá paní na telefonu , vše super