Kontrola zboží zde zřejmě chybí. Příště raději zajdu do kamenného obchodu a šperk si prohlédnu.

Reakce obchodu iZlato24

dovolte nám vyjádřit se k Vaší recenzí. Všechny naše šperky jsou kontrolovány před expedováním, když nejste spokojeni se šperkem, můžete nám jej do 14 dnů od převzetí vrátit. V případě jakýchkoli dotazů nás nevahejte kontaktovat na [email protected]

• Zboží nádherné
    • Komunikace děsná

Komunikace na bodu mrazu , počáteční problémy s přijetím platby, přičemž člověk zaplatil okamžitou platbou.. týden v nejistotě a když se snažíte dovolat, a konečně dovolate, docela jsem byla odbyta, jako bych byla otravnej brouk . Komunikace formou e-mailu totéž. Hlavně,ze nahrávají hovory ke zlepšení kvality, asi by na tom měl někdo zapracovat . Jinak zboží nakonec dorazilo a jsem spokojena, zlepšete prosím komunikaci. Diky

Reakce obchodu iZlato24

dovolte nám vyjádřit se k Vaší recenzí. Platbu nám spařovalo, proto jsme Vám napsali, abyste nám poslali potvrzení, po zpracování Vaší platby jsme Vaši platbu přiřadili k objednávce do tří dnů, což jsme Vám i telefonicky potvrdili. Po přijetí platby byla Vaše objednávka zpracována a odeslána.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Kolikrát mi ještě pošlete žádost o hodnocení, když stále nemám doručeny objednané a zaplacené šperky. To si děláte srandu???
    • Nedůvěryhodný obchod.

Dávejte si pozor na podobné obchody. Neberou telefon a na maily odpovídá automat.

Reakce obchodu iZlato24

rádi bychom se vyjádřili k Vaší recenzi.

Jelikož v objednávce bylo zakliknuto, že si přejete hodnotit náš obchod, tyto e-maily se automaticky odešlou po předpokládané době možného doručení. Dle informací ze sledování zásilky Vám byl balíček dnes doručen t. j. 7.2.2022.
    Infolinka je plně funkční, ale je nutné zvolit za jakým účelem voláte. E-maily o stavu Vaší zásilky jsou zasílány automaticky, ale při e-mailovém kontaktu Vám zodpoví dotazy dobře zaškolený personál a proto považujeme tuto recenzi za neopodstatněnou.

V případě jakýchkoli dotazů nás neváhejte kontaktovat prostřednictvím e-mailu na [email protected]

Přejeme příjemný den.
    S úctou iZlato24

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Dobrej ja som vam pisala viac krat či je to 14 karatove a vy ste my neodpisali a preto nie som spokojna ale ja si to dam overit ja som už stara pani 70 rokov tak ja moc vonku nechodim . dakujem

Reakce obchodu iZlato24

na Vaše emaily Vám bylo odpovězeno, že máte zakoupený prsten, který je 14 Karát a také je opuncovaný puncovním úřadem. Proto Vaši recenzi považujeme za neopodstatněnou.

Špatná komunikace

Reakce obchodu iZlato24

rádi bychom se vyjádřili k Vaší recenzi. Vytvořili jste si u nás objednávku na náušnice, které se bohužel vyprodali, za co jsme se Vám omluvili. Byly ste kontaktován před e-mail o dané situace.

iZlato24.cz

Nedorucuji náramek je tenoučký vůbec neodpovídá tomu na obrázku

Reakce obchodu iZlato24

rádi bychom se vyjádřili k Vaší recenzi. Vytvořila jste si u nás objednávku na náramek, kde jsou rozměry uvedeny v popisu šperku. Šperky jsou foceny našimi profesionálními fotografy a odpovídají skutečnosti.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

Zboží na objednávku s dodáním 6-8 týdnů nebylo dodáno v tomto termínu. Pokud to plánujete jako dárek, tak Vám nevyjde termín - nemůžete se spolehnout, kdy zboží přijde.

Reakce obchodu iZlato24

rádi bychom se vyjádřili k vaší recenzi. Vytvořili jste si u nás objednávku 19.9, jakmile jste nás kontaktoval o dostupnosti šperku, jsme Vám nabídli náušnice na výměnu, které máme skladem, aby Vám byly doručeny v co nejkratším čase. Náušnice jsme Vám v objednávce vyměnili a vyexpedovali. . Pokud máte další dotazy neváhejte nás kontaktovat na našem e-mailu [email protected].

S úctou iZlato24.cz

Náušnice označené jako dámské jsou tak malé že nejdou do ušních direk aby mohli přesahovat přes lalůček.Nafocené krásně,ale účelově klamou
    zákazníka.

Reakce obchodu iZlato24

děkujeme za Vaše hodnocení. Zároveň nás velmi mrzí, pokud šperk nesplnil Vaše očekávání. Na našich webových stránkách máme uvedeny fotografie, které odpovídají skutečnosti. Zároveň je uveden popis šperku pro lepší představu.
    Pokud samozřejmě nejste se šperkem spokojena, je možné vrácení do 14 dnů od převzetí.

• Nic

Zlato jsem hned zaplatila ovšem nic nedorazilo, jsem zklamaná

Reakce obchodu iZlato24

děkujeme Vám za Vaši recenzi. Velmi nás mrzí, že jsme Vaši objednávku nevyexpedovali hned druhý den, ale Vaše velikosti jsme neměli skladem jak jsme Vás informovali emailem, proto jsme svatební obroučky stahovali z centrálního skladu. Po zpracování jsme Vám zásilku vyexpedovali. I přesto budeme rádi, když nás v budoucnu opět potěšíte svým nákupem, prostřednictvím eshopu iZlato24.cz.

iZlato24.cz

• Po šesti dnech žádná informace, neni možno se dovolat, mail zatim bez odpovědi.

Reakce obchodu iZlato24

děkujeme Vám za Vaši recenzi. Velmi nás mrzí, že jsme Vaši objednávku nevyexpedovali hned druhý den, ale řetízek, který jste si objednal jsme neměli na skladě, proto jsme řetízek stahovali z centrálního skladu. Po zpracování jsme Vám zásilku vyexpedovali. I přesto budeme rádi, když nás v budoucnu opět potěšíte svým nákupem, prostřednictvím eshopu iZlato24.cz.

iZlato24.cz

Když tam zavoláte tak vám řeknou, že na to májí 6 týdnu. Dnes mi suše paní řekla, že to bude později. Perfektní načasování mi nevyšlo. Děkuji vám moc. Však ono to stojí jen 10.000,-kč. Nikdy jsem neuznával táto hodnocení, ale zklamaní mě t tomu dohnalo.

Reakce obchodu iZlato24

dovolte nám vyjádřit se k Vaší recenzí. Velmi nás mrzí vzniklá situace. Nyní probíhá 6 týden od Vaší objednávky. Doba dodání může být prodloužena z kapacitních důvodů. Šperk očekáváme v nejbližší době.

S úctou iZlato24.cz

Zboží, prsteny přišly v pořádku, ale potřebovaly jsme je zvětšit. Toto mělo být pouze za cenu poštovného. Chtěl jsem vše vyřídit telefonicky, volal jsem na dvě čísla která jsem našel, ani na jednom se vám nikdo neozve. Není s nimi možná komunikace. Po třech dnech jsem to vzdal. Ještě že zlato od nich bylo pravé. Prsteny nám zvětší ve zlatnictví v Trutnově.

Reakce obchodu iZlato24

Dobrý den, rádi bychom se vyjádřili k vaší recenzí. Na naši stránku jste napsali otázku dne 4.11.2021, že si přejete vyměnit velikost snubných prstýnků a bylo Vám odpovězeno ještě v ten den, jak postupovat při výměně šperků i přiložený formulář. Telefonní linky byly vytíženy když jste volali. Těsíme se na další nákup, jak jste nám řekli po telefonickém rozhovoru.

S úctou iZlato24.cz

• Předtím jsem byla spokojená mam od vás náušnice a řetízek .
    • Strašně mě to mrzí že ste my zrušily objednávku. A teď mám hodnotit jak se my produkt líbí . Tak to si děláte srandu? Nebo to myslíte vážně? Že pošlete dotazník spokojenosti s obchodem!!!

Reakce obchodu iZlato24

rádi bychom se vyjádřili k Vaší recenzi. Vytvořila jste si u nás objednávku kde jste zadala platbu kartou- - TrustPay. Bohužel tato platba je evidovaná jako neuhrazená. Poprosíme tedy o prověření jestli vám byla částka stržena účtu pokud áno zašlete nám potvrzení o úhradě na mail [email protected]. Kolegyně to ihned prověrí a objednávka bude zaslaná.
    Pevně věříme, že nás v budoucnu opět potěšíte svým nákupem, prostřednictvím eshopu iZlato24.cz