Skvělá a rychlá komunikace, vše doručeno rychle a v pořádku.
Milá Marie ,
velmi děkujeme za Vaše milá slova a hodnocení našeho obchodu. Jsme nesmírně potěšeni, že Jste s našimi službami a servisem spokojná. Věříme, že šperk splnil vaše očekávání a bude vám nadále dělat radost. Už teď se těšíme se na Vaši příští návštěvu.
S úctou iZlato24.cz -
- Dobrá cena, velmi rychlé dodání
Milá Věra ,
S úctou iZlato24.cz -
- Nechápu ta záporná hodnocení. Nakupuji zde náušnice, už potřetí. Vždy krásné zboží, reklamní dárečky. Náušnice na klapku bezpečné.
- Jedny náušnice jsou na francouzské zapínání, to je poněkud volnější. Byla jsem ve zlatnictví, prý se neulomí. Ale radši už zde kupuji na klipsu.
Milá Radka ,
- výběr
- rychlost dodání
spokojenost, kvalitní zboží za slušnou cenu
Milý Milan,
velmi děkujeme za Vaše milá slova a hodnocení našeho obchodu. Jsme nesmírně potěšeni, že Jste s našimi službami a servisem spokojný. Věříme, že šperk splnil vaše očekávání a bude vám nadále dělat radost. Už teď se těšíme se na Vaši příští návštěvu.
S úctou iZlato24.cz -
krásné šperky, na infolince mi vždy poradí s výběrem. rychlé dodání
Milá Helena ,
- rychlé dodání
- komunikace
- fotografie zboží jsou moc upravené a ve skutečnosti se nepatrně výrobek liší - odlesk, mat
Milý Petr,
jsem vždycky maximálně spokojena
Milá Lada ,
Velice rychle a skvělé dodání. Zboží podle obrázku sedí. Doporučuji
Milá Olha ,
S úctou iZlato24.cz -
vše perfektní, rychlé doručení, krásně zabalené, s certifikátem
Milá Magda,
Nečekaně krásné dárkové balení
Milá Šárka ,
- Super komunikace
- Bezva ceny
- Dárková krabička zdarma je s reklamním nápisem a tudíž v zásadě na nic
Milý Lubor,
S úctou iZlato24.cz -
Krásné zboží a přiměřená cena
Milá Miroslava ,
S úctou iZlato24.cz -
Fantastické. Vyhoví Vašemu přání a objednávka dorazí tak nádherně zabalená. Nakupuji zde opakovaně a znovu se vrátím.
Za mě perfektní šperky včetně servisu zákazníkům Díky za Vás!Reakce obchodu iZlato24
Milá Andrea,
S úctou iZlato24.cz -
- Jsem velmi spokojená, jednání perfektní.
Milá Jana ,
S úctou iZlato24.cz -
Nejlepší zlatnictví, rychlé dodání , výborná komunikace a poradenství
Milá Vlasta ,
S úctou iZlato24.cz -
- Byl to muj prvni nakup a jsem spokojena.
- Nausnice vypadaji presne jako na fotkach v obchodu.
- Nausnice byly hezky zabalene. Byla radost ten balicek otvirat.
- Balicek dopravce (DPD) privezl druhy den od objednani. A dalo se u neho zaplatit zasilku na dobirku kartou.
- Je to e-shop - takze si muzete vsechno v klidu prohlidnout a rozmyslet. U vsech polozek maji fotky. A maji tam napsane i rozmery (vahu atd.), aby si zakaznik mohl s pomoci pravitka predstavit velikost.
- Nausnice maji spravny punc. Stejne jako pri koupi v kamenem obchode budu verit, ze je pravej. Mam k tomu i certifikat (takova karticka bez presneho uvedeni k cemu patri, kterou urcite ztratim), takze mozna je to uveritelnejsi nez nakup v kamenem obchode, kde prodavajicimu musite taky verit, ze kupujete zlato. Nausnice jsou moc hezky a jsem rada, ze jsem je koupila.
- Je to e-shop - nemuzete si to pred koupi vyzkouset, ohmatat. A dokud objednavka neprijde, tak nevite, co jste presne koupili a jak to vypada.
Milá Zuzana ,
S úctou iZlato24.cz -
Tento obchod je nejlepší ve svém oboru, nakupovala jsem víckrát a vždy se ráda vracím, najdu něco pěkného, objednám. Vskutku pěkné zboží, kvalita, rychlost v jednání.
Milá Dana,
S úctou iZlato24.cz -
naprostá spokojenost, nakupuji zde již delší dobu
Milý Karel ,
vše na jedničku
Milá Lea,
S úctou iZlato24.cz -
Jsem s obchodem spokojná.
Milá Věra ,
S úctou iZlato24.cz