- ze strany obchodu nulová komunikace
- objednávka ani po 8 dnech nedorazilo
Třeba sklad obchodu leží v záplavové oblasti a došlo u nich ke škodám, třeba vznikly jiné komplikace, ale to já nemůžu tušit a ze strany obchodu žádná komunikace. Přišlo mi jen potvrzení objednávky a dál nic.
Reakce obchodu ITEMU.CZ
Dobrý den, ačkoli sklad měl jisté problémy díky vodě, tak ne takové abychom nemohli normálně fungovat. U zboží bylo uvedeno, že bude vyexpedováno do 7 pracovních dnů, což nyní, takže nebyl důvod cokoli k objednávce jiného uvádět. Bohužel zřejmě tuto informaci jste přehlédli či ji nevěnovali pozornost, protože jinak by jste to věděli. Pokud by problém byl pak bychom vás samozřejmě kontaktovali. S dodáním židlí tedy normálně počítáme.
- levné zboží
- výhodná doprava s možností nechat na výdejním místě
- komunikace prozákaznická
s nákupem na itemu.cz byla u mne plná spokojenost
- Firma existuje, je solidní a při všech dotazech vstřícná ke komunikaci. DOPORUČUJI.
Obchod proběhl podle domluvy. Není se ničeho bát. Doporučuji.
- komunikace
- dobrá přeprava
- dobrá domluva ohledně doručení
- pěkné zboží a pěkné akce
- doba dodání vyhovovala
spokojenost
Neúměrně dlouhá dodací doba, zboží mělo být skladem, objednáno před týdnem a zboží stále není ani vyskladněno a předáno dopravci.
Reakce obchodu ITEMU.CZ
Dobrý den, dle toho co vidíme, jste si objednal židli s úhradou předem. Ta byla připsána 10.9.2024. Od této doby běží doba co byla avizována a to je 7 pracovních dní na dodání. Takže dnes je to 4 den a do 7 vám to bude dodáno. Z naší strany tedy je vše tak jak má být. I tak děkujeme za Váš názor kterého si i přes náš nesouhlas vážíme.
- rychlé dodáno
- zboží odpovídá nabídce
- dobrá cena
- ochota
- spolehlivost
- rychlost v dodání
- rychlost a pohotovost v komunikaci
- cena dobrá
- komunikace
- doprava
Vše výše uvedené bylo perfektní
- rychlé dodání
- stolek má sklo ale bylo skvěle zabaleno, takže došlo bez poškození
obcho po své první zkušenosti mohu hodnotit kladně
- Samé lži
- Na recenze zde reagují lživě ve svůj prospěch, protože vědí, že na reakci obchodu už pod recenzi nelze reagovat!
- neprofesionalita
- na vše času dost
- neumí nést následky za chyby
- neuznávají vlastní chybu
- není žádná iniciativa
Ráda bych upozornila všechny, aby nebrali odpovědi obchodu na recenze vážně, protože se neštítí ani nepravdivě na recenze reagovat.. Že Vám není hanba! Napíšete mi tu zde na recenzi, že jste mi zasílali informaci o tom, kdy bude zboží naskladněno a nic takového se nestalo! No tak na vás negativní recenze budu zpívat kam jen půjdu !!! Absolutní vrchol všeho toto už.!
Obchod nedoporučuji... točit se v nekonečném kole lží bude zbytečná ztráta času!Reakce obchodu ITEMU.CZ
Dobrý den, bohužel se jedná o neověřený nákup, tak nevíme o koho se jedná, ale asi takto. Vy jako zákazníci máte právo napsat svůj názor a my jako obchod máme právo na něj reagovat. Vy píšete tak, jako kdybychom měli vše nechat vždy tak jak někdo napíše a se vším souhlasit. Pokud něco v recenzi není tak jak bylo pak na to vždy zareagujeme protože to je tak správně. Na základě ověřených, tedy recenzí od skutečných zákazníků, kteří u nás prokazatelně nakoupili je zpětná vazba jiná a to nejen zde ale i jinde. Každý ať si udělá obrázek sám. My Váš názor respektujeme ale nesouhlasíme s ním a Vy by jste měla respektovat ten náš a stejně tak s ním nemusíte souhlasit.
chválím obchod za celkový přístup jak k vyřízení objednávky tak k samotné komunikaci
- rychlé doručení zboží ve velmi dobré ceně
- rychlost
- ochota vyjít vstříc ohledně termínu doručení
- doprava
Mám složitější práci a díky tomu nejsem tak flexibilní pro možnost převzetí větších zásilek a tady byla velmi dobrá snaha vyjít mi vstříc a nakonec to vše vyšlo.
- dobrá cena
- komunikace byla velmi příjemná
- dodání proběhlo bez problému
obchod bych určitě doporučila
- rychle dodáno
- dobře zabezpečeno proti možnému poškození
Podložku jsem předtím kupoval v jiném obchodě a přišla poškozená, tady to bylo super, protože byla zcela jinak zabalena.
- žádná
- Lhali o expedici.
Objednáte si zboží, čekáte 1,5 měsíce, poté na eshopu je zboží skladem, po dotazu kdy budou expedovat , p. Kutsyn odpověděl, že už naskladnili a budou expedovat, následovně za 3 dny řekl ,že přepravce si vyzvedne, a od té oby 10 dnů nereaguje na email.
Ještě že jsem nezaplatil předem!! Lhali o expedici. -
- spolehlivost
- cenové výhody
- výborná komunikace
- akční slevy
- dodáno v pořádku
Obchod jak jsem vypozoroval nabízí dobré ceny ale také řadu krátkodobých akcí, které když vychytáte tak vám nabídnou opravdu velmi zajímavou cenu.