Přihlásit se a přidat recenzi

Zboží stále nedorazilo,je zaplaceno a do 3 dnů melo byt dodáno.

Reakce obchodu ITEMU.CZ

Dobrý den, nevíme odkud máte informaci, že mělo být dodáno do 3 dnů. U zboží a objednávky jste měli uvedeno, že bude dodáno do 7 pracovních dnů. I tak děkujeme za Váš názor.

• Rychle dodani
    • Expresne

• Dobre ceny
    • Rychlost

Obchod má oproti konkurenci levnější boží. Pracovníci obchodu se zákazníky komunikují a vše se snaží zajistit dle přání zákazníka.

objednávka 14.10.2024, dnes je 28.10.2024 , zboží zatím nedorazilo.

na základě vlastní velmi pozitivní zkušenosti s obchodem jej doporučuji ostatním

• rychlost
    • perfektní komunikace
    • dobré ceny a slevy

velmi dobrá nákup a obchod doporučuji

I přesto že bylo v obchodě napsáno odeslání ihned zatím nemám žádné zprávy o odeslání objednávky. Proto není kladné hodnocení. Objednávka byla 16.10 a ihned zaplacena.

• Dobre ceny
    • Rychlost
  • 10 %

• Podvod

NEDOPORUCUJU !!!!! Vic jak tyden mam u nich objednvaku a nic. Volala jsem a pry po nedeli bych to mela mit,a taky nic..na sms nereaguji....penize poslane predem....v sms jsem zadala o vraceni penez na ucet a na to nebyla zadna odpověď

Reakce obchodu ITEMU.CZ

Dobrý den, jelikož se jedná o neověřenou recenzi, tedy takou která nebyla udělána na základě dotazníku, který obdrží zákazník když objedná zboží a není zde ani jména tak vůbec nevím oč se jedná. Pokud u nás opravdu máte nějakou objednávku a potřebujete ji tedy zrušit, využijte prosím kontaktní formulář z našich stránek, kde je 100% jistota, že se to k nám dostane a bude to hned řešeno.

+velký výběr zboží, rychlost doručení.

• spolehlivě a velmi pružně dodáno co bylo objednáno

rád doporučím ostatním

skvělý přístup k zákazníkovi, který měl trošku specifické potřeby ohledně vyřízení objednávky

Zboží které jsem objednal a hned zaplatil jsem měl za 3 dny doma

za nás nákup OK

• spolehlivost
    • komunikativnost
    • dobré ceny

co bylo objednáno také bylo dodáno tak jak mělo a proto můžeme být plně spokojeni

• výborná komunikace
    • skvělé ceny
    • dobrý výběr

za mne naprosto bezproblémový obchod

• dodání proběhlo tak jak bylo avizováno
    • zboží odpovídá popisu
    • doprava byla dobrá a vše přišlo bez poškození

rozhodně mohu v klidu doporučit protože zde fungovalo vše tak jak bylo uvedeno

Nic neobjednávat, chovají se jako podvodníci. Před týdnem objednáno a zaplaceno zboží. Před dvěma dny přišel mail "Už jsme zařídili dopravce, zboží brzo dostanete." a od té doby se nic neděje, na moje dotazy nereagují. Když vidím ostatní recenze, tak je to asi jasné. Zítra podávám trestní oznámení a podnět ČOI.

Reakce obchodu ITEMU.CZ

Dobrý večer, nevím zda si děláte legraci nebo to myslíte vážně, ale asi takto. Objednávku máte z 9.10.2024. Máme uvedeno, že expedujeme do 7 pracovních dní, což je do 18.10.2024. Tak jak bylo oznámeno před 2 dny, zboží jsme nachystali k předání do přepravy a dnes se tak také stalo. Postupujeme přesně tak jak uvádíme. Reagujeme na veškeré dotazy jak na telefonu tak na mailu. Do konce týdne jsou židle řádně u Vás doma tak jak mělo být.