- Super rychlost a dobrá cena
Reakce obchodu isix.cz
Děkujeme za hodnocení, velmi si jej vážíme, v případě, že pro Vás můžeme cokoliv udělat, neváhejte nás kontaktovat.
- Rychlost doručení
isix.cz -
První zkušenost s obchodem, rychlé vyřízení objednávky, žádná reklamace, takže pouze výhody a pozitiva až na, pro mne, trošku lehkovážné balení, ve kterém přišla autokamera.
isix.cz -
- příznivé ceny, velmi rychlé dodání zboží, aktivní přístup při řešení drobného nedostatku pri reklamaci zboží,
Doporučuji tohoto prodejce pro jeho služby a proaktivní přístup.
isix.cz -
- Příjemné ceny, vstřícné jednání s pracovníkem, rychlost doručení
Nevím o žádné.
- Ceny
- Kvalitní produkty
- Rychlost dodání
isix.cz -
Ceny dobré. Zboží do dvou dnů doma.
Široký sortiment, rozumné ceny
isix.cz -
- Rychlé jednání. zboží dobře zabaleno přišlo bez poškození
- Vše v pořádku
- Příkladná komunikace
- Rychlé doručení zboží
Dobrá cena,rychlost
- rychlost vyřízení objednávky
- odborná pomoc
Nakupoval jsem zde už podruhé a vždy spokojen
isix.cz