Rychlé vyřízení a dodání objednávky. Skvělá komunikace.
Reakce obchodu iPouzdro.cz
Děkujeme za pozitivní hodnocení a věříme, že si u nás vyberete i další produkty ke své spokojenosti :)
Vaše iPouzdro.cz -
- Vstřícné jednání při komunikaci e-mailem kvůli špatně objednanému zboží
Rychlé dodání zásilky.
Bezplatné vrácení mojí chybou špatně objednaného zboží.Reakce obchodu iPouzdro.cz
Jsem spokojená, dobře sedí
Vaše iPouzdro.cz -
Strašný držák nefunguje a s nabíječkou to nemá nic společného!! Obdržela jsem nefungcni drzák + kabel, který je uplně k jinému telefonu♀️
Reakce obchodu iPouzdro.cz
Zboží bylo dodáno v souladu s objednávkou, nabídli jsme bezplatné vrácení zboží, ale zákazník odmítl zboží vrátit.
Spokojenost
super jednání
Vaše iPouzdro.cz -
Výhodná cena, kvalitní zboží a bleskové zaslání.
Vaše iPouzdro.cz -
Dodání bylo rychlé a komunikace obchodu super.
Vaše iPouzdro.cz -
- Objednávka doručena už druhý den.
Vaše iPouzdro.cz -
Jsem spokojen.Rychlé dodání a zboží které jsem objednal dorazilo v pořádku..
Rychlé jednání
- Rychlé jednání
Rychlost doručení.
- Celkem velký vý běr
- zajímavé akce
- dobrý výběr
- kvalitní produkty
Vaše iPouzdro.cz -
Rychle dodání , výrobek odpovídá tomu co jsem si objednala
Vaše iPouzdro.cz -
- jsem dlouholetý zákazník vždy si vyberu , jen tak dál !
bez potíží - rychlé vyřízení
- Rychlé doručení
Jednoduchá objednávka, rychlé doručení zboží přišlo v naprostém pořádku.
Vaše iPouzdro.cz