Vše OK
Reakce obchodu iPouzdro.cz
Děkujeme za pozitivní hodnocení a věříme, že si u nás vyberete i další produkty ke své spokojenosti :)
- rychlost a bezproblémovost
Rychle dodáno
Vaše iPouzdro.cz -
velký výběr - tak velký, že jsem se ani nemohl rozhodnout co koupit
Rychlost
- Dobrá práce a odbornost
- Velmi rychle dodání
- Kvalitní produkt
- Rychlost doručení
rychlost
Vaše iPouzdro.cz -
Rychlé jednání i dodání, výběr zboží
Vaše iPouzdro.cz -
- Kvalita a spolehlivost.
- Nic.
Kvalitní shop s kvalitním zbožím.
- OK
OK
Vaše iPouzdro.cz -
- Našel jsem zboží, které v jiných obchodech nebylo nabízeno
Vaše iPouzdro.cz -
- Jsou spolehliví a rychlí, vše vždy vyřízeno k mojí absolutní spokojenosti.
Vaše iPouzdro.cz -
- Velká nabídka za výhodné ceny
Nakupovala jsem opakovaně a opět spokojena
Vaše iPouzdro.cz -
- Pohodlné objednání z domu.
Vaše iPouzdro.cz -
- kvalitní sortiment, rychlost dodání
- -
- Rychlé jednání. Spokojenost