OK
Reakce obchodu iPouzdro.cz
Děkujeme za pozitivní hodnocení a věříme, že si u nás vyberete i další produkty ke své spokojenosti :)
Vaše iPouzdro.cz -
- Tento obchod jsem využil poprvé a děkuji za rychlé dodání a 100% kvalitu zboží.
- Nic mne nenapadá
- Dobrá komunikace
super po všech stránkách
Vaše iPouzdro.cz -
Kryt na telefon dobře sedí a kryje i čočky.
Včasné dodání.
Hodně znozi
II
OK
- Dobrá komunikace, rychlé dodání
- Zboží pečlivě zabaleno
Vaše iPouzdro.cz -
Dodání objednaného zboží a komunikace obchodu perfektní. Kryt na iPad sedí úplně přesně a za vynikající cenu.
- Široký sortiment
- Velice nereprezentativní prostory prodejny
- při nákupu na ičo postupují podle zákona tedy vám nenabídnou výměnu ani vrácení peněz při zakoupení špatného produktu
Kdysi tento obchod byl výborný. Nevím zda se změnil majitel nebo je majitel stejný jen nikdy jsem neřešil žádný problém. Poslední kapkou byla situace kdy po špatné recenzi si našli firmu kterou spoluvlastním a napsali na ní špatnou recenzi jelikož jsem si stěžoval na jejich postup.... To asi vypovídá za vše. nikdy jsem se s ničím podobným nesetkal.
Reakce obchodu iPouzdro.cz
Opravdu podivná komunikace ze strany zákazníka, byl naštvaný jen z důvodu že ze zákona nemá právo na odstoupení od kupní smlouvy pokud nakupuje na IČO. Standardně v takové situaci akceptujeme vrácení zboží a poskytujeme slevový kód na další nákup v hodnotě zboží a stejně tak jsme postupovali v tomto případě. Ano, z naší strany bylo fér také zanechat recenzi, jelikož firma zákazníka vystupovala v tomto případě jako kupující. Musíme také zdůraznit, že nemáme prodejnu a tím nereprezentativním prostorem zákazník asi myslel náš sklad, což opravdu vypadá jako sklad.
Rychlost a cena
Vše OK.
- Rychlost dodání
- Přišlo nám jiné pouzdro
Reakce obchodu iPouzdro.cz
Děkujeme za pozitivní hodnocení a omlouváme se za chybu, pouzdro rádi vyměníme.
- Spokojenost,super
Vaše iPouzdro.cz -
Líbila se mi rychlost vyřízení objednávky.
- Rychlost dodání
- Rychle dodání