Přihlásit se a přidat recenzi

Maximální spokojenost po všech stránkách už několik let

• Rychlé dodání
    • Skvělý výběr
    • Žádné

Na objednaný produkt čekám už týden a pořád nic..., V dnešní době velmi smutný fakt. Proto obchod Nedoporučuji, ještě slib s datem dodání přímo na stránce. Přijde mi to, že si ze mě někdo dělá srandu a to jsem nikdy neměl rád. Email ohledně zpoždění žádný, info taky žádné..., Bída s nouzí

Reakce obchodu IPATO

Vážený zákazníku,

objednávky byla obratem předána přepravci, objednal jste v pátek v noci 25.2.2022 a odesláno bylo ihned v pondělí 28.2.2022. Prověřuji, proč není zboží ještě doručeno, stále je v přepravě.

Z naší strany bylo expedováno ihned tak jak bylo uvedeno na e-shopu. Problém s doručením nastal na straně přepravce a toto již řeším.

Pavel - IPATO.CZ

• rychlé dodání
    • Ochranné sklo dorazilo zlomené

Rychlost a flexibilit

Málo příslušenství k danému výrobku.

Jediná výtka - bylo uvedeno, bude-li objednáno do 11hod ,pak zboží bude dodáno do jednoho dne. Dodání bylo o 24 hod. delší, jinak bez výhrad

Zboží vyskladněno a doručeno bez prodlení
    Objednané sklo mi na telefon aplikovali aniž bych o to žádal pěkná práce, za mně super :)
    Minimálně, při prodeji, na plný počet hvězdiček

• Měli v nabídce požadované

• Rychlost
    • cena

jsem velmi spokojen

• Na dnešní dobu nad očekávání

Obchod zatím nemá chybu ,ale vše ukáže vždy první reklamace,zatím super díky.

• spolehlivost, rychlost, reakce na dotazy
    • nějaký problém při platbě kartou přes Go Pay, nepodařilo se, musel jsem úhradu pak provést ručně

• Velký výběr odolných telefonů a příslušenství

Obchod IPATO.CZ jsem zvolil na základě dobrých recenzí jeho zákazníků. Má přehledné webové stránky a dobrý popis prodávaného zboží. Na můj dotaz zaslaný emailem reagovali okamžitě, stejně rychlé bylo i vyřízení a doručení objednávky.
    Pro telefon iGET Blackview GBL 6000 Pro jsem se rozhodl po dlouhém zvažování, trochu mě odrazovala jeho cena. Je to asi nejdražší model značky Blackview, ale rozhodně za to stojí. Porovnával jsem mezi všemi odolnými telefony, které současný trh u nás nabízí. Technické parametry modelu GBL 6000 Pro, kvalitní dílenské zpracování, použitý materiál a elegantní ergonomický design volbu rozhodly.
    Příjemným bonusem k nákupu byla bezdrátová nabíječka stejné značky a ochranné sklo v ceně zde zakoupeného mobilu. Rovněž koženkové pouzdro pro odolné telefony (s magnetem) nemá chybu. Je elegantní, dobře padnoucí a kvalitně zpracované. Dlouho jsem hledal něco podobného na jiných webech.
    Obchod IPATO.CZ je oficiálním prodejcem mobilních telefonů značky iGET Blackview a rozhodně doporučuji využít jeho služby.

• není co dodat, super obchod, dobrá cena , rychlost dodání, velký výběr
    • 0

Doporučuji všem

• Rychlost,kvalita.

Bohužel přišlo sklo na úplně jiný telefon.

ok

• Vše v pohodě
    • Nic

• Velký výběr příslušenství k odolným telefonům
    • Specialisté na odolné telefony