- Super kvalita
- Materiál
- Technologie
Reakce obchodu Intersport ČR
děkujeme za Váš čas a za hodnocení, kterého si nesmírně vážíme.
Petra
Intersport
Zákaznické oddělení -
Super!!
- Zakoupeny dětské boty McKinley Maine, doručené boty byly vadné - chyběl háček na pravé botě. Zboží vráceno dle instrukcí z letáku v balíku - po deseti dnech balíček vrácen z důvodu uzavřené prodejny, podruhé posláno na centrálu e-shopu s požadavkem na úhradu přepravních nákladů - vrácena částka pouze za boty. Suma sumárum - za vrácení VADNÝCH bot uhrazena 2x přeprava balíku zpět, vracení peněz po urgenci, komunikace obchodu nulová - NEDOPORUČUJI
- Rychlé odeslání.
- Zboží jsem vracela, protože boty byly malé ... firma vrátila peníze v zákonné lhůtě.
rychle vyrizeni
- rychlá dodávka zboží
- kvalitní materiály
spokojenost
Přesto že zboží bylo psáno skladem, nikdo se mi neozval že není k dispozici, čekala jsem 6 dní a nic, pak jsem volala na infolinku, kde mi bylo řečeno, že zboží už není, přeposlala jsem údaje na vrácení peněz, uběhl další týden a peníze stále nemám vrácené na účtu. Komunikace strašná a teď budu z vás peníze asi dolovat zpět a ještě si mi dovolíte poslat, ať ohodnotím vás obchod, to je celkem vrchol drzosti. Tohle jsem jinde nezažila.
Nakupovala jsem poprvé a spokojenost
- Rychlá komunikace
- Kvalitně zabalené
- Rozumné ceny
pěkná souprava
Cena běhacích bot byla nejlevnější, objednávka dorazila za 3 dny, úžasný, doporučuji všem.
- boty jsou nam male i kdyz jsem to udala podle tabulek hold zas boty nemame
Dlouhodobá spokojenost
- Zaplacené zboží nedorazilo a nemám žádnou zprávu od obchodníka.
Strašný přístup. A neschopnost zaplatit jiným způsobem než pouze převodem . Bez možnosti faktury
- rychlost dodání, dobrá cena