Přihlásit se a přidat recenzi

• spolehliva firma, proste funguje a to je na cesky podminky luxus

da se tam dobre nakoupit,fungujou dobre i pres net, spolehliva firma,vyuzivam rad,znackove produkty za dobre ceny....

• I kdyz nemeli synovu velikost, doporucili mi, kde ji sehnat. Boty vyborne sedi.

Rychle a bez problému.

rychlé a profesionální jednání

max spokojenost s dodanim zbořím i nasledne vymenen na prodejne

• Zbozi prislo v neorginalnim obalu, poskozene navic spatne zesita vystel helmy (zrejme zmetek), pouzivana, odlepene suche zipy na fixaci vystelky, s magnetem z prodejny a neuplne bez chranice na bradu, arogance zodpoverne osoby po 3 prepojenich tel. do prodejny Olympia Brno nehorazna a nedustojna znacce Intersport, zbozi jsme vratili na prodejnu, jsem znechucen pristupem

• Vše v naprostém poradku

• Zboží brzy dodáno.
    • Nemam

• Od oznámení, že zboží bylo expedováno (navíc u něj byl status "SKLADEM"), uplynul celý týden, než bylo doručeno. Před víkendem jsem se ještě musel dotázat, zda nedošlo k nějakému problému. Bylo mi předáno číslo zásilky s tím, že je již v přepravě. Přičemž na stránkách přepravní služby bylo pouze číslo zásilky, avšak ještě nebylo v žádném procesu přepravy.

Obchod nabízí pestrou škálu zboží, ovšem, dle mého názoru a zkušenosti, kazí jeho reputaci dlouhá doba od expedice po doručení koncovému zákazníkovi. A to i za situace, že je zboží označeno jako zboží dostupné skladem.

• zboží, které jinde nemají

Super

1 ***

• Kamenná prodejna s výdejem zboží.

Toto byl můj první nákup přes internet

vše OK

Dobrá komunikace a rychlost doručení, celková spokojenost.

• ´Doručení proběhlo v pořádku.
    • Vracela jsem jedny boty - kvůli nevyhovující velkosti. Tak zdlouhavý proces při vrácení zboží jsem zatím nikde nezažila. Ano, asi jsem zhýčkaná Decathlonem. Tam přijdu, zboží projde skenerem a p. prodavačka se pouze zeptá, zda chci zboží vyměnit nebo vrátit peníze. Záležitost ani né minuty. Kdeždo Intersport - vypisování formuláře, kontrolování a skenování faktury prodavačkou, následně téměř "osočení" že číslo na fa neodpovídá číslu zboží...v obchodě jsem strávila kvůli tomuto dohledávání cca 15 minut. Už nikdy více. Zatím čekám, zda mi dojde platba za zboží zpět.

zboží nám bylo doručeno rychle, velmi spokojeni.

Spokojenost. Mohu doporučit.

• Rychlá reakce