Super nákup

• Operativní, bez problému.

Obchod super, velice ochotní, doporučuji

• rychlost dodání

Rychlost

• Rychlost doručení
    • Cena

• rychlé dodání

Naprostá spokojenost.. Děkuji.

Velice příjemné jednání. Bohužel, společnost essox, která umožňuje splátky nefunguje. Přestože jsem prošla všemi podmínkami a nafotila, co bylo potřeba, nebylo možné transakci dokončit, jelikož aplikace psala, že nebylo možné nafotit. U společnosti jsem si ověřila, že tam všechno mají i potřebné fotokopie.

Včasně dodání

Super objednal jsem a ještě ten den jsem si vyzvednout moji objednávku. Vše supr doporučuji

• Rychlé dodání
    • Vše úplně v pořádku

• Vše proběhlo tak jak má.

Doba doručení byla dle mne dlouhá

Velká spokojenost, paní prodavačka byla nápomocná při objednávce. Zboží jsem obdržela ve velice krátkém čase.
    Děkuji.

• navrácené zboží bez problému přijato zpět
    • Tentokrát mne překvapila špatná kvalita výrobku. Ačkoliv nákup v druhé jakosti, závada pro navrácení zboží byla v nebezpečnosti použití výrobku (stojan na řídítka el.koloběžky se viklal a pojistka pro aretaci k zajištění stojanu,aby se nesložil samovolně, nebyla důvěryhodně pevná:(

Reakce obchodu inSPORTline.cz

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a mrzí nás, že jste narazila na problém s kvalitou zakoupeného výrobku. I když se jedná o vystavený kus z prodejny, který může nést kosmetické vady či známky mírného použití, měl by být stále plně funkční a bezpečný.

Pokud však stojan na řídítka vykazuje nestabilitu nebo nevyhovující aretaci, doporučujeme se obrátit na naši zákaznickou podporu. Rádi s Vámi projdeme možnosti řešení, včetně případné výměny nebo vrácení zboží.

Omlouváme se za vzniklé komplikace a děkujeme za pochopení. Pokud budete potřebovat jakoukoliv asistenci, neváhejte nás kontaktovat.

S pozdravem,

V pohodě

• Čekala jsem od tak známého obchodu objednávku bez potíží, ale myslím si, že mi bylo odesláno už již někým reklamované zboží

Reakce obchodu inSPORTline.cz

velice nás mrzí, že Vaše objednávka nesplnila očekávání a že se u dodaného produktu objevily potíže, které naznačují, že

produkt mohl být již použitý. Chtěli bychom se Vám omluvit za tuto nepříjemnost, která rozhodně není v souladu s našimi

standardy.

Jakmile nám produkt dorazí, provedeme důkladnou kontrolu a pravděpodobně jej vyměníme za zcela nový kus.

Pokud byste preferovala jiný způsob řešení (např. vrácení peněz), neváhejte nás kontaktovat, abychom našli řešení, které

Vám bude nejvíce vyhovovat.

Vaše zkušenost je pro nás důležitá, a proto podnikneme kroky, aby se podobné situace neopakovaly.

Ještě jednou se omlouváme za vzniklé komplikace a věříme, že vše rychle vyřešíme k Vaší spokojenosti. Pokud budete mít

další dotazy nebo požadavky, neváhejte nás kontaktovat.

S přáním hezkého dne,

• Dlouhá doba na doručení

Reakce obchodu inSPORTline.cz

omlouváme se za prodlouženou dobu doručení.

Některé z objednaného zboží bylo nutné objednat u externího dodavatele, což mohlo způsobit zpoždění.

Ujišťujeme Vás, že děláme maximum pro to, aby bylo zboží co nejdříve doručeno na naši prodejnu v Praze 10.

Děkujeme za Vaši trpělivost a pochopení. Pokud budete mít jakékoliv další dotazy, neváhejte se na nás obrátit.

S pozdravem,

Rychlost

Abnormální rychlé dodání, veliká spokojenost.

• Příznivé ceny, rychlost dodaní.
    • ----

Doporučuji.