Přihlásit se a přidat recenzi

• Byla dodrá cena na dobre zboží

• rychlost ochota
    • zatim nic

vřele doporučuji všem

• komunikace, rychlost, kvalita, cena

• našla jsem v tomto internetovém obchodě zboží, co jsem právě potřebovala a už jsem jej nesehnala v obchodě, jedná se o sezónní zboží /nafukovací lehátko/
    • -

S obchodem jsem spokojená, doufám, že budu i po nafouknutí lehátka, že bude v pořádku. Mám jej jako dárek na vánoce a nemohu ho nafouknout , protože už by se mi po vyfouknutí nevešel do krabice, ve které je uložen.

• zboží, které jsem kupoval bylo v akci
    • rychlé vyřízení mé objednávky
    • neshledal jsem slabbiny

doporučuji tento obchod i ostatním zákazníkům

• Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.

• žádné
    • komunikace

Dobrá cena, skvělá komunikace a rychlost dodání. Vřele všem doporučuji.

• Nejlepší cena
    • Přehlednost stránek
    • Velký výběr

Nákup v tomto obchodě doporučuji. Rychlé dodání, v pátek večer objednáno a v úterý dop. doma. Zboží bezpečně zabaleno před poškozením.

- rychlá dodací doba
    - dobré ceny
    - u pravé kopačky poškozený jazyk (utržené poutko na tkaničku)na funkci bot to nemá žádný
    význam, ale drobná vada to je
    - jinak vše OK

• rychlost,kvalita,výborné ceny.

Byla jsem maximálně spokojena.

• rychlost dodani a velky vyber zbozi

doporucuji

za mě super, veškerá ochota a rychlost jednání v pohodě. Všem mohu jen doporučit.

• na stránkách inzeruje zboží s označením skladem které není dostupné

• Nízké ceny.
    • Nedodává objednané zboží v udaném termínu.

Zboží,které jsem objednal a zaplatil 27.7. stále nedošlo 14.8. stále nedošlo a nevím kdy dojde. /termín dodání byl do týdne.../

• Málo zboží skladem a neaktuální stavy na eshopu...

• Solidní ceny
    • Kamenná prodejna
    • -Přeposílané zboží nezkontrolovali
    • -Špatná komunikace po emailu (na reklamace neodpovídají)
    • -katastrofální průběh vyřízení reklamace
    • -přijde mi, že levá ruka neví co dělá pravá

18.6 jsem objednal koloběžku Spokey na narozeniny, protože byla skladem. Přišla 24.6.Bohužel jsem nebyl naprosto spokojen s tím, v jakém stavu zboží přišlo. Chyběl přenášecí popruh, koloběžka nešla rozložit/složit - plastový "čudlík" kterým se má koloběžka skládat byl pouze nastrčený, vypadl a je prasklý, což nemá být. Celá koloběžka nesla známky používání (mírně ošlapaná, u blatníku je vidět, že s tím někdo už brzdil) a další drobné stopy používání.
    Přišlo mi, že to je poslední kus někde z prodejny,nebo že zboží už jednou někdo vrátil (a nedodal popruh a zničil plastový čudlík).
    Krabice byla několikrát lepená, pobouchaná, jako dárek bych se to styděl dát.
    Dobře, stane se, chápu to (ale mohli zboží před odesláním zkontrolovat).

Napsal jsem ihned ten den email s fotkami, že zboží vracím/reklamuji a žádám vrácení ceny zboží+poštovného ke mně a také poštovné, které jsem musel já vynaložit na cestu zboží k nim zpět na reklamaci. K tomuto výrobku této značky jsem stratil důvěru, když jsme viděl, jak je to chatrné.

Na moje emaily nereagovali nijak, vždy jsem to musel popohnat telefonicky. Paní řekla, kam to mám poslat a přislíbila, že peníze vrátí, ale nic se nedělo. Po pár telefonátech, kdy mi bylo sděleno, že paní, co zrovna vyřizuje tyto koloběžky, má dovolenou, jsem tedy čekal.
    Po dalším telefonátu z né strany 17.7 mi bylo sděleno, že byl vystaven dobropis a během pár dnů mi přijdou peníze. Peníze nikde, následoval email, opět bez odpovědi.
    Po telefonické urgenci 11.8 mi paní odsouhlasila, že dobropis je vystaven, ale pán, co to proplácí, to nějak nezpracoval nebo co... že to zjistí.Následovala SMS, kde potvrdili zadání příkazu. Dnes, 14.8 došly konečně peníze. Samozřejmě pouze cena koloběžky+poštovné ke mně, ale na poštovné cca 109 Kč, které jsem musel vynaložit na cestu zboží k nim zpět na reklamaci se vykašlali. Ale to už nějak oželím.

• Pro mne to byla velmi výhodná cena.
    • Více výdejních míst po ČR.

Celkem přehledné stránky,široký sortiment,cena.

• 20 %

presto, ze uvadeli zbozi skladem, za tyden po objednani a zaplaceni mi prisel email, ze zbozi je stale vyprodano a nemaji termin naskladneni

• velmi dobré ceny
    • cyklosedačka byla špatně zabalená, krabice přišla úplně roztrhaná, musela jsem na poště sedačku vyndat a prohlédnou jí. Chtělo by to krabici více vycpat například papírem a více olepit lepenkou. Určitě to nebyla chyba pošty.

dobré ceny, rychlé dodání, pokud si dají pozor na balení zboží, není co vytknout.