- Kvalitní komunikace, rychlost dodání
Reakce obchodu INPOSTELE
Dobrý den, děkujeme za hodnocení, které nás velmi potěšilo.
INPOSTELE.CZ -
- Jsem velice spokojená se sluzbami
Reakce obchodu INPOSTELE
Dobrý den, jsme rádi, že jste s nákupem spokojena.
INPOSTELE.CZ -
Dobrý den, při montáži bužírka šla přes otvor proto nelze použít podložku,
polstry kloužou nejdou připevnit, zadní polštáře nemají zip a cela se vykla
kdybych se nezalekla vrácení vrátila bych jí nikdy u vás nic už nekoupím
Valentová Bezdědice 722914759Reakce obchodu INPOSTELE
Dobrý den, děkujeme za hodnocení.
- Na dotaz perfektní a pravdivé informace. Či řeknou dodrží
Reakce obchodu INPOSTELE
Dobrý den, velmi děkujeme za Váš čas i hodnocení.
- Sliby chyby
Není co dodat, 60 dní čekám na dodání
Reakce obchodu INPOSTELE
Dobrý den, dovolujeme si nesouhlasit. Vámi objednané zboží bylo v době vytvoření Vaší objednávky již nedostupné. A také emailem jsme Vás informovali, že Vámi objednaný produkt s dostupností NENÍ SKLADEM je dočasně vyprodaný a termín naskladnění není zatím dodavatelem potvrzen. Přesto jste se rozhodli na produkt počkat. U těchto důvodů mi
přijde Vaše recenze korektní, jelikož jsme se Vás několikrát dotazovali, zda chcete na produkt počkat nebo objednávku stornovat. Děkujeme za pochopení.
Skvělá komunikace
Reakce obchodu INPOSTELE
Dobrý den, děkujeme za milou pochvalu! Váš názor je pro nás důležitý.
- rychlé dodání
Reakce obchodu INPOSTELE
Dobrý den, jsme rádi, že jste spokojena s rychlostí dodání.
Obchod asi přeprodává.
Reakce obchodu INPOSTELE
Děkujeme za Váš nákup. Nabízíme vlastní produkty a rovněž produkty od renomovaných a ověřených výrobců.
- fotky odpovídají zboží
- zajímavé ceny
- pěkné zboží, vypadá kvalitně
- nelze shlédnout na živo, nemají showroom ani kamenný obchod
- spíše chyba kurýra - každá položka z objednávky dorazila jiný den
Vše OK.
Reakce obchodu INPOSTELE
Děkujeme za Vaše hodnocení. Vaše spokojenost nás těší.
Doporučuju
Perfektní komunikace, není co vytknout
Specifický sortiment zboží za příznivé ceny
Reakce obchodu INPOSTELE
Děkujeme, že jste si pro svůj nákup vybrali náš e-shop, rádi vás opět přivítáme.
INPOSTELE.CZ -
Obchod přestal po obdržení úhrady komunikovat. Dodací lhůtu nedodržel a zboží zatím nedodal. Místo do vánoc to má být počátkem roku 2024.
Zatím žádná dodávka ani zpráva o dodávce.Reakce obchodu INPOSTELE
Ověřili jsme vaši objednávku, bohužel výrobce do konce roku nestihl polohovací postel vyrobit a dodat, lhůta byla 3 týdny, tudíž termín vycházel mezi svátky. Jak jsme vás informovali v prosinci, dodání je nyní plánováno na leden 2024. Obratem po naskladnění vás kontaktujeme. Omlouváme se za zpoždění.
- bezvadně zabaleno!
Reakce obchodu INPOSTELE
Děkujeme, Vaše spokojenost nás těší.
INPOSTELE.CZ -
- Fotografie nesedí s výrobkem . Na obrázku vypadá jinak než ve skutečnosti . NEDOPORUČUJI !!!
Reakce obchodu INPOSTELE
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Omlouváme se, pokud pro vás byly fotografie produktu matoucí. Vaše reklamace byla ověřena a řádně vyřízena.
INPOSTELE.CZ -
Ačkoli jsme zboží objednal před delší dobou, dosud nedorazilo a ještě asi jen tak nedorazí. Na pozdější termín dodání jsem nebyl řádně upozorněn.
Reakce obchodu INPOSTELE
Dobrý den, u produktu, který jste objednal, je uvedena dostupnost: 'Přijímáme předobjednávky, Dostupné od 22.12.2023', stejně jako v potvrzení Vaší objednávky. S termínem dodání jste byl tedy řádně srozuměn. Pokud máte jakékoli další dotazy nebo potřebujete asistenci, jsme tu pro Vás.
INPOSTELE.CZ -
Pěkné a kvalitní zboží, možnost výběru z více variant
Reakce obchodu INPOSTELE
Velmi si vážíme pozitivní zpětné vazby. Vaše spokojenost je naše priorita.
- Super rychlý,stůl je nádherný
Reakce obchodu INPOSTELE
Děkujeme za Vaši kladnou zpětnou vazbu, jsme rádi, že jste spokojeni!
- Nekvalitní zboží
Polykarbonát v jednom místě-cca20x20cm spečený.Dřevěná konstrukce je složená z nezabroušených latiček,z kterých trčí třísky.Tento výrobek rozhodně nedoporučuji.
Reakce obchodu INPOSTELE
Dobrý den, mrzí nás vaše zkušenost se zbožím. Pokud byste výrobek rád reklamoval nebo vrátil, prosím, vyplňte příslušný formulář na našich webových stránkách nebo kontaktujte náš zákaznický servis, kde vám s reklamací pomůžou.
INPOSTELE.CZ -
Super jednání , u stolku byl problém ale od výrobce že chyběl jeden díl a obchod okamžitě zařídil že chybějící díl poslali, Rychlá komunikace ochota doporučuji
Reakce obchodu INPOSTELE
Mnohokrát děkujeme za milé hodnocení. Mrzí nás, že jste měli problém se stolkem a za nepříjemnosti se omlouváme. Do emailu vám posíláme malou pozornost.
INPOSTELE.CZ