Rychlost dodavky zbozi, komunikace ze strany obchodu
Vážená p. Sylva,
děkujeme za vaše hodnocení a velmi nás těší, že jste byli s nákupem v našem e-shopu InnocentStore.cz spokojená a přinesl vám radost.
Každý týden u nás najdete spoustu nových Apple produktů za skvělé ceny a nové tipy, triky a novinky ze světa Apple na našem Innocent blogu, proto se těšíme se na vaši příští návštěvu.
Pro Apple fanoušky - tým Innocentu -
Nakupovala jsem zde poprvé a byla jsem příjemně překvapená , obchod se mnou neustále komunikoval a zboží bylo dodáno brzy. Za mě supr
Vážená zákaznice,
- komunikace
- rychlost dodani
- dostatecne zabaleno aby nedoslo k poskozeni
Vážený zákazníku,
děkujeme za vaše hodnocení a velmi nás těší, že jste byli s nákupem v našem e-shopu InnocentStore.cz spokojen a přinesl vám radost.
Pro Apple fanoušky - tým Innocentu -
Objednala jsem omylem jiný tip krytu. Bez problémů obchod vyměnil za jiný. Chválím a doporučuji!
Vážená zákaznice,
Pro Apple fanoušky - tým Innocentu -
Nakupoval jsem zde poprvé a vše proběhlo v pořádku , takže doporučuji .
RChlé jednání
Vážená p. Zdeňka,
Pro Apple fanoušky - tým Innocentu -
Dohoda byla a nákup dorazil v pořádku.
Pro Apple fanoušky - tým Innocentu -
- Zboží nevyhovovala, obchod mi ihned poslal číslo zásilky do zásilkovny, zboží jsem poslala zdarma zpět , peníze mi přišly za 4 dny od odeslání balíku :)
Vážená p. Lenka,
Výborná spolupráce děkuji.
- Rychlost dodání , komunikace
- rychlost a kvalita
- rychlost
- komunikace se zákazníkem během vyřizování objednávky
- cena dopravy
- poslali jiný řemínek než ten objednaný a fakturovaný, email s upozorněním na omyl zatím bez reakce obchodu...
- Perfektní profesionální jednání
Perfektní profesionální jednání
Pro Apple fanoušky - tým Innocentu -
Jsem spolojená jak s dodáním tak i ze zbožím doporučuji obchod
Pro Apple fanoušky - tým Innocentu -
Rychlá komunikace i dodání . Objednávali jsme gumové šounty na Air pody 3 pro manžela , padaly mu z uší a s těmito gumičkami super .
Pro Apple fanoušky - tým Innocentu -
- Nákup byl příjemný a rychlý
- Doručení bylo rychlé a bez problému
Pro Apple fanoušky - tým Innocentu