• Po objednání teprve objednává obchodnik

Po objednání obchodník teprve objednává zboží, žádný zákazník nechce čekat měsíc na zboží!!

děkujeme za hodnocení.
    Jak je uvedeno v e-shopu, dodací lhůta našich produktů je v horizontu 1-3 týdnů. Naše společnost dodává infrasauny a sauny včetně odborné montáže a zaškolení klientů, a to zcela zdarma, doba dodání je tedy přímo úměrná poptávce a kapacitě našich techniků.
    Děkujeme za pochopení.

Tým infrasauna-shop.cz

všechno okey, včetně zaškolení

• Doprava a montáž zdarma.
    • Velmi dobrá komunikace s prodejcem i odesílatelem

• Rychle doručeno

• Velice příjemné a vstřícné jednání
    • Kvalita za rozumnou cenu

Od objednávky až po montáž bezproblémový proces..

• Dobrá komunikace
    • Široký výběr saun
    • Příjemní technici na montáži
    • Odborná montáž a zaučení v ceně
    • U saun by mohly být podrobnější informace
    • Málo fotografií detailu sauny

Hned druhý den po objednání přes e-shop mi byla telefonicky potvrzena objednávka. Infrasauna dovezena a namontovaná 19.den od objednání. Montáž provedena profesionálně za cca 1,5 hod. Velká spokojenost, rozhodně doporučuji.

• rychlost
    • skvělá (a vstřícná) komunikace, jak při objednání, tak při dopravě a montáži
    • kvalitní výrobek
    • zatím o žádných nevím

Děkujeme a doporučujeme.

• maximálně vstřícná komunikace

Dodací lhůta je na webových stránkách uvedena 1-3 týdny. Sauna mi tudíž ještě nedorazila, ale montáž je již v plánu po zhruba dvou týdnech, takže je to v pořádku.

..skvělá komunikace obchodníka a doporučení jiného produktu. Ochota sdělení informací i mimo pracovní dobu a okamžitá zpětná vazba při řešení rozměrů ( zaměření přímo na vystaveném zboží a okamžitá informace při telefonickém hovoru/dotazech.

• výborná a vstřícná komunikace

Nakoupila jsem "naslepo", bez prohlídky reálného zboží. Prodejce trpělivě odpověděl na všechny mé dotazy a tak jsem neměla obavy. Do showroomu ve Zlíně to pro nás bylo daleko. Nakoupila jsem dobře, jsme spokojení. Infrasauna je dost prostorná, vypadá opravdu tak krásně jako na fotografii a cedrové dřevo nádherně voní.

rychlost dodávky, rychlost jednání, ochota

• Zboží bylo dodáno rychle
    • Výrobek nefunguje, dosud čekám na zprovoznění (týden). Prý bude v provozu po 11 dnech od instalace.

Rychlost a vstřícnost v dodání infrasauny.Celkově příjemná komunikace jak při objednání tak i při následné dopravě a montáži.Ještě jednou děkujeme.

ZÁSTUPCE KARAMBOLA.CZ SE OZVAL CELKEM BRZY, PORADIL DO TÉ MÍRY, ŽE JSEM OBJEDNÁVKU ZMĚNILA ZA KVALITNĚJŠÍ ZPRACOVÁNÍ - BYLA MI VYSTAVENA FAKTURA, KTEROU JSEM UHRADILA OBRATEM - OD TÉ DOBY JE TICHO, NIKDO NEVOLÁ ANI NEPÍŠE, ABYCHOM SE DOMLUVILI NA TERMÍNU DODÁVKY A MONTÁŽE .... NEDÁ SE ŘÍCI, ŽE JSEM S OBCHODEM SPOKOJENÁ

Dobrý den, paní Dano,
    omlouváme se za delší odmlku, která vznikla vzhledem ke státním svátkům a čerpání dovolené zaměstnanci. Termín montáže infrasauny, na kterém jsme se telefonicky domluvili platí, koncem příštího týdne Vám upřesníme hodinu příjezdu našich techniků.

Děkuji,
    tým infrasauna-shop.cz

• Technik poradil a vysvětlil nejvhodnější variantu výrobku.

Reakce obchodu infrasauna-shop.cz

děkujeme za Vaše hodnocení a věříme, že se Vám dostalo odpovědí na všechny otázky ohledně saun a infrasaun. Pokud můžeme ještě s něčím pomoci či poradit, neváhejte nás kontaktovat na [email protected]

• kvalitní zboží
    • profesionální a vstřícné jednání
    • doprava s montáží zdarma po celé ČR
    • přehledné webové stránky
    • o žádných nevím

obchod všem doporučuji, byla jsem velice spokojená, objednaná infrasauna ProWell 111 Cedr Premium Line je naprosto skvělá, komunikace s obchodem byla bezproblémová, velmi oceňuji osobní přístup k zákazníkovi, milé chování

Reakce obchodu infrasauna-shop.cz

děkujeme za krásné hodnocení a přejeme perfektní relax :-)

Tým infrasauna-shop.cz

• Ochota, dobrá informovanost, ochota vše vysvětlit.

Reakce obchodu infrasauna-shop.cz

děkujeme za pozitivní hodnocení, ochota i dobrá informovanost je u nás samozřejmostí, rádi poradíme s výběrem vhodné sauny či infrasauny každému dle požadavků na míru. :-)

tým infrasauna-shop.cz

• Určitě možnost prohlédnout vystavené zboží v prodejně. Původně jsme chtěli koupit levnější variantu, ale v obchodě, po prohlédnutí a i vyzkoušení vstupu do sauny jsme se rozhodli pro větší provedení.
    • Nevím.

Na internetu byly veškeré informace přehledně uvedené a navíc v obchodě se mě ujal velmi zkušený prodejce. Vše vysvětlil, ukázal rozdíly jednotlivých saun.

Dobrý den, pane Jindro,
    děkujeme za pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že jste byl s návštěvou našeho showroomu spokojen a vybral díky ní perfektní saunu pro Vás. :-)

Příjemný relax přeje tým infrasauna-shop.cz