Naprostá spokojenost s komunikací, ochota, rychlost dodání, mohu jen doporučit
rychle jednani
Rychlé dodání a dobrá komunikace.
Rychlost vyřízení objednávky.
Velmi rychlé vyřízení i komunikace v případě potřeby. Jsem mile překvapena. Určitě mohu doporučit.
Výhodou je rychlost.
- Po zaplacení ihned na emailu. Člověk si může vybrat s více nabídek zážitků.
Super zážitek. Koupila jsem příteli k narozeninám a myslím, že bude vzpomínat velice dlouho: )
Moc hezky mně radili (konkrétně slečna nebo paní Ivana Němcová), protože je to zážitek pro mého vnuka, tak jsem měla dost dotazů.
- Přehledná stránka.Krásné dárkové balení s možností věnování.Dostatek zážitkových akcí.Zatím ale nemůžu ohodnotit celkové využití zážitku,který jsem zakoupila.Nemáme ještě zážitek zrealizovaný.Napíši později.
- Perfektní telefonická i e-mailová komunikace s obchodem
- Platbu za zážitkový certifikát lze uhradit z fondu FSKP zaměstnavatelem
+ rychlost vyřízení a dodání dárkového certifikátu
- na certifikátu uveden příplatek za váhu, což mi přijde trochu netaktní -
Zatím jsem s obchodem pouze korespondovala,odpověď na dotaz přišla brzy a velmi vstřícná.Více až po absolvování letu balonem.
Ochota vyhovět požadavkům.
- Skvělé zážitkové nabídky
V obchodě jsem nakupovala úplně poprvé - tandemový seskok, potřebovala jsem doplnit ještě další informace - paní na telefonu byla velice milá, ochotná a mé požadavky vyřídila ihned. I poskytovatel služby se se mnou ihned spojil a nyní čekám na dohodnutý termín, abych si svůj sen splnila - doufám, že vše vyjde k mé spokojenosti.
- Moje objednávka byla vyřízena v nejkratší možné době.
ok
Dárkový certifikát došel obratem.