Tyto stropnice byly na skladě vyprodané, volala jsem do obchodu a velmi ochotná paní Mikešová zařídila dodání a informovala mě, že již mohu objednat. Tímto ještě jednou děkuji
- Super rychlé vyřízení objednávky.
Objednávám celkem často, zboží bylo vždy v pořádku dobře zabaleno. Rychle dodání velká spokojenost s pozdravem Strýček Václav V. B
- Rychlá komunikace i doručení
- Super domluva na datumu odeslání
- velmi rychlé vyřízení objednávky
- objednané stropní kazety i okrajové lišty byly velmi pečlivě zabalené
- na krabici byla z lepicí pásky vytvořená držadla pro snadnější manipulaci s balíkem
Obchod mě velmi mile překvapil rychlostí vyřízení objednávky i super zabaleným zbožím.
- dobře udělané stránky webové, rychlé a vstřícné jednání i dodání, skvěle zabalené zboží proti poškození
nic
- Výborný výběr, super cena, kvalitně zabaleno a doručeno. Vše v naprostém pořádku.
Rychlé dodání
- rychlost a kvalita zabalení křehkého zboží
seriosní a rychlé vyřízení objednávky
Objednávka byla okamžitě vyřízena a snad už druhý den jsem obdržel kód pro vyzvednutí. Také hlavně vyřídili moji zmatenou objednávku. Za mě perfektní.
Super.
- Rychlost dodání
Rychlé vyřízení objednávky a dodání. Perfektně zabalené.
Naprosto spokojenost
- Velmi rychlé vyřízení a doručení zboží.
Super.
- rychlé dodání
Vše OK
- Obchod je spolehlivý a rychlý
- OK