Přihlásit se a přidat recenzi

• Nekomunikace

Dne 22.1.2025 jsem objednal hodinky s dodáním do 7 dnů. Pak jsem si přečetl hodnocení zde a poslal dotaz zda bych již zaplacenou objednávku mohl zrušit. Majitel mi volal, že to nejde, protože hodinky jsou již objednány a budou mi rovnou zaslány na mou adresu (kterou ani nemá protože zboží mělo být dodáno přes zásilkovnu). Řekl mi že zjistí ještě ten den jak to s objednávkou vypadá a dá mi vědět. Od té doby na můj další dotaz jak to s objednávkou vypadá už nereaguje. Asi to předám české obchodní inspekci a nezbyde mi nic jiného než se soudit o vrácení peněz. Rozhodně obchod nedoporučuji a když už chcete něco objednat tak neplaťte předem!

Vážený pane Mareček
    Hodinky jste si bral na splátky s dodaním 7-14 dní a 4.2. Vám byla zásilka doručena
    Od smlouvy jste odstoupit mohl,ale neudělal to.Jen jste pořád zkoušel to,jakou Vam dáme slevu.
    Ale my nejsme tržnice pane...
    Takže žádná sleva = špatná recenze .
    Mějte se pane

• 10 %

Zboží jsem objednal a zaplatil 20. 5. 2024. Od té doby se mi neozvali a nakonec objednávku stornovali a peníze nevrátili, nahlásím to na oddělení a kontrolu. Možná to byli dobří obchodníci, ale teď už nejsou. Hodnocení 0 Nekupujte od tohoto prodejce čistý podvod

Vážený pane Cvetanoviči
    Objednal jste náramek Police 20.5. s dodáním 2 týdny.
    1.6. jste objednávku zrušil a 2.6. Vám byly vráceny peníze přes GoPay tak jak jste objednávku zaplatil.
    Převod na účet tak jak jste žádal nebyl možný když jste objednávku platil online kartou takže opravdu nevím na jaký další peníze ještě čekáte když platbu z GoPay už máte dávno zpět na kartě ze které byla uhrazena.

• 100 %

Úžasná vstřícnost u výběru , osobní jednaní po telefonu.dekuji a mohu jen doporučit

• Dnes je to již 25 den co jsem dopusud neobdržel, objednané a zaplacené hodinky

Vážení...
    Nevím o jaké objednávce píšete...Pokud se jedná o konkurenci tak jste opravdu již trapní...

Obchod tovar nemá skladom, nemá ho nikde, neinformuje o stave objednávky, nenavrhuje možné alternatívy a podobne.
    Určite obchod neodporúčam.

Vážený pane
    Objednal jste si hodinky,které mají dobu dodání 7-14 dní,tak co jste teď překvapen,že nejsou skladem když máte jasně na stránkách napsáno,že jsou na objednání plus dobu dodání.Zboží Vám bylo normálně objednáno a byl Vám odeslán email o stavu objednávky.Tím pádem nevím proč bychom Vám měli nabízet nějaké alternativy a podobně jak píšete.
    Pokud na hodinky nechcete počkat tak stačí napsat na náš email a objednávku na dobírku Vám stornujeme.

Dorazilo jiné zboží

Dobrý den
    Moc se omlouváme za zaslání špatného modelu.
    Bohužel došlo k záměně modelu Casio EF-539D-1A2VEF za model EFR-539D-1A2VUEF.
    Máte možnost samozřejmě zboží vrátit nebo vyměnit.
    Ještě jednou se Vám omlouváme

• Zboží bylo skladem, ucházející cena.

• Vstřícnost a ochota.

Vše ok..

• 100 %

• Vynikající komunikace a rady
    • Cena a kvalita nabízeného zboží
    • Velké dík, patří paní Ridlovi.

Doporučuji se na web podívat, protože mají skutečně nejnižší ceny.
    V mém případě to tak bylo.
    Zaplatil jsem převodem a dostal jsem slevu ještě 5 % k již levnému zboží.
    Josef Trojan

• výborná komunikace

Majitel firmy mi po obj. zavolal a upřesnil moji žádost.
    Nevýhoda není. vše O.K.

Nakupují poprvé a určitě ne naposled
    Vše v naprostém pořádku

Vše v pořádku.Prodejce ochotný,komunikace na jedničku.
    Cena výborná
    Děkuji a doporučuji

Výborná komunikace s prodejcem

Vážený zákazníku
    Děkujeme Vám za Váš komentář a přejeme Vám ať Vám naše zboží slouží co nejdéle.
    V případě jakéhokoliv problému se na nás neváhejte obrátit.

Spokojenost

Vážený zákazníku
    Děkujeme Vám za Váš komentář a přejeme Vám ať Vám naše zboží slouží co nejdéle.
    V případě jakéhokoliv problému se na nás neváhejte obrátit.

• 10 %

Za hodinky jsem zaplatil 27 března - dnes je 26 května - nemám hodinky a peníze mi také nebyly vráceny.

Dobrý den
    Peníze Vám byly vráceny na Váš účet,bohužel Vaše emaily v azbuce nám padaly do spamu,ale peníze již máte na účtu ze kterého bylo zboží placeno.
    Omlouvám se za komplikace