- Chybí mi možnost doručení spolehlivou Zásilkovnou. Takto jsem musel volit Balíkovnu a světě div se, ještě 27.12. mi stránka pro sledování zásilky říká, že "obdrženy údaje zásilce". Ať už chybou prodejce, či přepravce, dárek k vánocům nedošel i přesto, že jsem jej objednal v době, kdy na stránkách bylo info, že stíhají doručit do vánoc.
Nemám co hodnotit, objednávku zruším.
Co obchod slíbil, nedodržení.Reakce obchodu Hračky JVJ
nastalá situace nás velmi mrzí, ale k nedoručení Vaší zásilky nedošlo naší vinou. Pokud dojde k pochybení na naší straně, snažíme se obratem veškeré nepříjemnosti řešit se zákazníky slušně a seriozně a rozhodně před řešením problémů nestrkáme hlavu do písku. Celou situaci jsme prověřili u přepravce a bohužel došlo ke ztrátě Vaší zásilky přepravcem. V předvánočním čase, kdy se doručuje nejvíce zásilek může bohužel ke ztrátě balíku dojít. My nemáme časový prostor k ověřování doručení každé zásilky a o nedoručení zásilky se dozvídáme až z Vaší recenze. Pokud byste nás kontaktoval dříve, mohli jsme ještě celou situaci zachránit a zboží Vám ihned opětovně zaslat.
Zásilkovnu sice nenabízíme, ale jak zmiňujete výše, že jste MUSEL zvolit Balíkovnu, tak bychom rádi uvedli, že jste si mohl vybrat také doručení prostřednictvím DPD - jak na adresu, tak doručení do výdejního místa, kde byly i zásilky odeslané 21.12. v pořádku doručeny do druhého dne. Ale zřejmě rozhodla nabídka dopravy ZDARMA, a tak jste zvolil Balíkovnu. Z naší strany nedošlo k žádnému pochybení, Vaši objednávku jsme přijali 17.12. ve 21:38 hod a v pondělí 18.12. v 11:45 hod obratem předali k doručení. To, že došlo ke ztrátě zásilky přepravcem my nijak ovlivnit nedokážeme a omlouváme se za komplikace, které ovšem nevznikly naší vinou. Očekáváte od jiných dokonalost a bezchybnost, my, světe div se, zase trošku pochopení, obzvláště v předvánočním čase.
Jana Hlobilová, HrackyJVJ.cz