- Přehledné stránky
Super rychla objednavka i doruceni!
Celková spokojenost. Rychlostí blesku byla panenka doma. Děkuji a přeji hezký den. Rozhodně obchod doporučuji. :-)
- stavebnice Lego, které jinde nenajdete
- rychlé doručení – do druhého dne při objednání ráno a mimo špičku
Plná spokojenost. Velmi doporučuji. Zboží bylo dodáno rychle a zcela v pořádku. Žádné problémy s obchodem nebyly. Hezký den
- Rychlost a spolehlivost
- Velmi mila a vstricna pani, uzasna komunikace, nic neni problem, ocenuji ochotu pri jednani, a s tou jsem se zde v tomto obchode setkala.
- Siroky sortiment, dokonce jsme sehnali "nesehnatelne" Lego! Dekuji!
- Bezva ceny
- Velmi rychla doprava (PPL)
- Vsechno na 1 s *
Moc dekujeme za perfektni vyrizeni nasi obj. a za Vasi vsticnost, meli jsme ne uplne typicky pozadavek, ale vse probehlo dle dohody, velmi rychle a ochotne. Urcite zde nenakupujeme naposledy a muzeme vsem ostatnim jen a jen doporucit!!! Super, diky a pekny den :)
- Rychlé jednání, skvělé ceny
- neskutečně rychlý obchod, hned na druhý den jsem si mohla vyzvednout v balikovně nechápala jsem že i tohle se může stát :-)
Spolehlivý obchůdek
Proste to funguje jak ma
- Rychlost dodání! Přesto, že bylo před Vánocemi, zboží dorazilo do 2 dnů od objednání! Prostě super
- výběr
- super rychlost dodání
Rychlost
- sehnali jsme zde starší druh lega, který už není moc k dispozici a navíc za super cenu!
Naprostá spokojenost, rychlé vyřízení a dodání.
- Široká nabídka
- Bleskové dodání
Vyšší cena
- Nedostatečné popisky u hraček, čekala jsem trošku větší balíček Lega za 200,-jinde bych stejný produkt sehnala levněji.
Reakce obchodu Hračky JVJ
děkujeme za Vaši recenzi. Popis LEGO produktů se řídí určitými pravidly. Za celá léta provozování našeho eshopu jsme neobdrželi zpětnou vazbu od zákazníků s připomínkou, že naše popisy u LEGO produktů jsou nedostatečné. Co se týče ceny, v době Vaší objednávky bylo možné stavebnici koupit od 192,-Kč do 319,- Kč. Konkrétně tedy o 7,- Kč levněji, než jste uhradila u nás. V kamenných obchodech již není možné tento produkt zakoupit, protože se jedná o stavebnici z roku 2015 a již se nevyrábí.
Pokud jste byla při objednávání zboží na pochybách, stačilo nám napsat rychlý dotaz nebo nám zavolat, rádi bychom Vám poradili a sdělili bližší informace.
Za kolektiv HrackyJVJ.cz
Jana -
- Rychlost, spolehlivost
Je zde velký výběr Lega, takže jsem pro vnoučata mohla objednat všechno zde. Rychlé dodání zboží.
- Super komunikace