- rychlé dodání
- Velmi prijemna pani prodavacka pri prevzeti zbozi
- Celkova spokojenost s obchodem
- moc spokojena s rychlým doručením
- Doručeno jiné zboží
Reakce obchodu Hrackyjednicka.cz
Dobrý den, bohužel ne vždy je možné zaslat konkrétní druh. Proto je poznámka u produktu, že se zasílá dle skladové dostupnosti. Omlouváme se za komplikace, nicméně jste mohla využít vrácení zboží, nebo případně se domluvit na dalším postupu u nás.
- + ochotná paní na telefonu
- - objednávka dorazila nekompletní
- - obchod bez upozornění zrušil některé položky v objednávce
Zboží dorazilo nekompletní. Bez předchozího upozornění obchod odstranil některé položky a na některé úplně zapomněl. Platbu jsem platil předem na účet, tak doufám, že peníze mi dorazí zpět. Když jsem volal na reklamace, tak číslo bylo opakovaně nedostupné. Platíte dopravu a balné a nakonec přijde polovina objednávky, to se nevyplatilo :-(
Doporučuji volat přímo do kamenného obchodu, tam je velice ochotná paní, která vám pomůže.Reakce obchodu Hrackyjednicka.cz
Dobrý den, ano vidím u Vaší objednávky, že Vám chyběli včeličky, které jsme Vám po informaci zaslali na naše náklady. Omlouváme se za komplikace a snad je již vše v pořádku. Hezký den
výborné jednání obchodu, skvělé ceny.
- zboží došlo v pořádku
- Vyber zbozi v pohode domova,rychle dodani,spokojenost- doporucuji
Rychle dodani
- Po 14ti dnech od potvrzení objednávky žádná odezva od obchodu,zboží nedoručeno ani žádné informace o stavu objednávky.
Reakce obchodu Hrackyjednicka.cz
Dobrý den, omlouváme se za zdržení Vaší objednávky. Bohužel je toho opravdu hodně. Nicméně jsme Vám balíček odeslali a snad Vám v pořádku dorazil. Přeji hezký den
- dobrá komunikace
doručení trvá delší dobu (týden), zboží zřejmě svážejí odjinud
Reakce obchodu Hrackyjednicka.cz
Dobrý den, ano máme více skladů ze kterých svážíme zboží. Hezký den
- Nízká cena
- Rychlé zpracování objednávky
Spokojenost
- Nedošlo zboží podle obrázku.
- Na obrázku vysoký Optimus Prime 30 cm, ve skutečnosti max.18 cm figurka. Nejsem spokojena
Reakce obchodu Hrackyjednicka.cz
Dobrý den paní H., koukala jsem do Vaší objednávky a objednala jste si figurku typu Voyager, ty nejsou vysocí 30 cm. Je možné že některé z DeLuxe figurek by mohli být větší, ale opravdu záleží na Vašem výběru. Ani v popisu figurky nikde není 30cm. Při výběru přes e-shop Vám doporučuji prohlédnout položku i přes vyhledávač, kde může být i více popisů. Samozřejmě jste mohla využít 14-ti denní garance na vrácení. Hezký den
- Zboží mi sice bylo doručeno, ovšem jiné než jsem si objednala. K čemu je katalogové číslo, když se jím v tomto obchodě neřídí. Chtěla jsem jen zboží, co bylo na obrázku. Navíc reklamační protokol nejde stáhnout a na telefonní čísla nikdo nereaguje. Jsem otrávená přístupem tohoto obchodu.
Tento obchod mě zklamal.
spokojenost
- Pěkné stránky
- Bohužel - zboží nedorazilo, komunikace s obchodem žádná, vypadá to, jako by obchod nefungoval.
Obchod má asi pouze stránky - jinak nefunguje. Objednejte si zboží raději jinde - abyste nečekali zbytečně ........
Reakce obchodu Hrackyjednicka.cz
Dobrý den, po předchozí tel. komunikaci děkuji za Vaši vstřícnost. Bohužel se vyskytl systémový problém a nyní snad vše proběhne v naprostém pořádku :) Děkuji a přeji krásný den
- rychlé doručení
Super obchůdek! Ke stolečku jsem dostal i dárek v podobě nafukovacího delfína :)
Přišlo mi zcela jiné zboží než jsem si objednala a za mnohem nižší hodnotu než jsem zaplatila. Zboží navíc dorazilo až cca po 10dnech.
Reakce obchodu Hrackyjednicka.cz
Dobrý den, pokud Vám dorazila jiná figurka než jste si objednala, určitě jste mohla využít vrácení ve 14-ti dnech,případně reklamaci. Bohužel nejsme neomylní a Transformers má nespočet variant figurek. Mohla se stát záměna. Hezký den
- rychlost řešení
- dostupnost obchodu
- rozumné ceny
- Obchod doručil něco jiného, než bylo nabízeno. Reklamace by trvala dlouho.