Zatím ticho po pěšině.
Reakce obchodu Hračky Ijáček
v době Vaší objednávky 30.12. jsme na bannerech i v košíku avizovali odeslání zásilky 7.1.2025, a to i "vyskakovacím oknem" přímo v košíku. Nevíme kde se stala chyba, že jste tuto informaci přehlédli, omlouváme se. Přes svátky jsme měli dovolenou a začátkem roku byly inventury.
Team Hračky Ijáček -
- Stále po týdnu nemam info kde balik je
Reakce obchodu Hračky Ijáček
v době Vaší objednávky 31.12. jsme na bannerech i v košíku avizovali odeslání zásilky 7.1.2025, a to i "vyskakovacím oknem" přímo v košíku. Nevíme kde se stala chyba, že jste tuto informaci přehlédli, omlouváme se. Přes svátky jsme měli dovolenou a začátkem roku byly inventury.
Team Hračky Ijáček -
Jak mám někomu doporučit , gdiš zboží jsem ešte nedostal.ano informace jestli dorazí nebo ne.
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
Objednala jsem stavebnici Connetix a přišli mi jiné části stavebnice,než jsem objednala .Nedoporučuji!!!!!!
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Bohužel nedoporučuji tento eshop. Objednala jsem si zábranu na postel, kterou jsme potřebovali poměrně rychle, a již přes týden čekáme na zboží. Přestože je zboží uhrazeno, zásilka údajně expedována (týden), nic nebylo doručeno. Stejně tak žádná reakce eshopu.
Reakce obchodu Hračky Ijáček
jak jsme již psali, zdržení bylo ze strany GLS. Ohledně zdržení jsme se dozvěděli až z této recenze, stačilo napsat email a obratem bychom urgovali doručení u GLS. Posílali jsme Vám tracking kod zásilky, kde je zřejmé, že jsme odeslali zásilku včas. Urgence již byla zaslána, budeme Vás dále informovat, očekáváme doručení zkraje příští týdne.
Team Hračky Ijáček -
Zboží nebylo funkční. Vrátili jsme v rámci možnosti 14 dní odstoupení od kupní smlouvy. Dodnes žádná odezva od prodejce. Navíc nálady s odesláním, poštovné, přez 200Kč.
Reakce obchodu Hračky Ijáček
omlouváme se za zdržení z důvodu hlavní sezóny a množství požadavků na zpracování, odstoupení již bylo vyřešené. Vzhledem ke zdržení z naší strany jsme Vám nabídli kompenzaci jako omluvu.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Objednal jsem si mříž ke krbu. Měla být skladem. Přišlo potvrzení objednávky. Po třech dnech jsem posílal dotaz, v jakém stavu je objednávka. Bez odpovědi. Další den jsem volal a bylo mi řečeno, že odpoledne bude odeslána. Nic nedorazilo. Po týdnu jsem psal dotaz, kde je moje objednávka. Přišel mi e-mail (už jsme po cca 14 dnů od objednání zboží skladem), že má objednávka s doručením do Balíkovny byla zrušena, protože moje fakturační adresa neexistuje. Bez jakékoliv snahy ze strany obchodu si tu adresu telefonicky nebo emailem ověřit. Shrnutí: 14 dní čekání a zboží nikde. Rozhodně nedoporučuji.
Dobrý den pane Šťastný,
již jsme to řešili po telefonu, ale dáme Vám vyjádření i písemně. Objednal jste zboží 13.9. Od pondělka 16.9. jsme v důsledku povodní byli týden bez elektřiny. Proto jsme nefungovali ve standartním režimu a snažili jsme se veškeré síly soustředit na odesílání objednávek za pomocí náhradního osvětlení. Odeslali bychom také Vaši objednávku (zboží jsme měli skladem), pokud by jste nezadal adresu "aaa 1
praha 1 11000", která vypadá jako spamová, a v této době opravdu nebyl čas ověřovat něco takového telefonicky. Věřím, že za běžného fungování by se podařilo toto nedorozumění vyřešit... a mrzí nás, že neakceptujete vzniklou situaci, kterou jsme těžko mohli ovlivnit.
Radim, Hračky Ijáček -
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
- Neobsahuje parametry, které jsou inzerovány
Recenze byla odstraněna - nejedná se o hodnocení nákupu.