• Super

Nadstandartní spokojenost. Odpoledne objednáno druhý den doručeno.

Dobrý den paní Jano,

děkujeme za pozitivní recenzi. Jsme potěšeni, že jste byla s celý procesem nákupu spokojená a objednávka byla rychle doručena. Budeme se těšit na Váš další přístí nákup.

Michal z HPmarket.cz

• Vždy odborně, ale srozumitelně poradí na rozdíl od prodejen typu zeleného mužíčka. Velmi ochotní. Děkuji.

Reakce obchodu HPmarket.cz

děkujeme za pozitivní recenzi. Jsme potěšeni, že jsme Vám mohli poradit a vybrat tak správné zboží. Budeme se těšit na Váš další přístí nákup.

Michal z HPmarket.cz

Byla jsem spokojená, zboží bylo doručeno rychle a v pořádku. Co mi v dnešní době chybí jsou návody k připojení a obsluze. To nechápu, proč se nedodává. Mám 74 let, pak s tím dlouho zápasím a nemám, kdo by mi s tím pomohl, nebo na koho bych se mohla obrátit. Po zapojení a seznámení se s funkcemi už to jde, ale trvá to dlouho, než na to zpočátku příjdu.

Reakce obchodu HPmarket.cz

děkujeme za pozitivní recenzi. O jaký produkt se jednalo? U všech produktů by měl být standardně v balení český návod, někdy je v takové obálce - fólii. Pokud byste potřebovala pomoct nebo poradit, napište nám prosím na [email protected]

Rychlost, spokojenost

Reakce obchodu HPmarket.cz

děkujeme za pozitivní recenzi. Jsme potěšeni, že jste byl/a s celý procesem nákupu spokojen/a a objednávka byla rychle doručena. Budeme se těšit na Váš další přístí nákup.

• rychlá dodávka
    • není

Dobrý den paní Jaroslavo,

děkujeme za pozitivní recenzi. Jsme potěšeni, že objednávka byla rychle vyřízena a byla jste s celým procesem nákupu spokojená a objednávka byla rychle doručena. Budeme se těšit na Váš další přístí nákup.

• Přehledný eshop

Reakce obchodu HPmarket.cz

děkujeme za pozitivní recenzi. Jsme potěšeni, že jste byl/a s celý procesem nákupu spokojen/a. Budeme se těšit na Váš další přístí nákup.

Michal z HPmarket.cz

• Velký sortiment. V případě dotazu solidní komunikace.
    • S mým nákupem bylo vše v pořádku.

Doporučuji.

Reakce obchodu HPmarket.cz

děkujeme za pozitivní recenzi. Jsme potěšeni, že jste byl s celý procesem nákupu spokojen. Budeme se těšit na Váš další přístí nákup.

Michal z HPmarket.cz

• Přehledný e-shop. Kvalitní výrobky. Doporučuji.

Reakce obchodu HPmarket.cz

děkujeme za pozitivní recenzi. Jsme potěšeni, že nás doporučujete a byl/a jste s celý procesem nákupu spokojen/a. Budeme se těšit na Váš další přístí nákup.

• sortiment
    • cena

nesnam

Reakce obchodu HPmarket.cz

děkujeme za pozitivní recenzi. Budeme se těšit na Váš další přístí nákup.

Michal z HPmarket.cz

• Vstřícnost, rychlé jednání a hlavně ochota.

Reakce obchodu HPmarket.cz

děkujeme za pozitivní recenzi. Jsme potěšeni, že jste byl/a s celý procesem nákupu spokojen/a. Zákazník je pro nás na prvním místě. Budeme se těšit na Váš další přístí nákup.

• rychlost doručení
    • ceny

horší komunikace, při dotazu nikdo neodpověděl, ale jinak vše super

Dobrý den pane Luboši,

omlouváme se za komplikace, způsobené při komunikaci. Věřím, že příště to z naší strany bude zcela v pořádku. Jsme rádi, že jste u nás nakoupil a jinak vše proběhlo v pořádku.

Michal z HPmarket.cz

• Kvalitní komunikace, rychlost dodání zboží
    • Nic

Velmi kvalitní e shop, skvělé poradenství přes chat, rychlost dodání zboží.

Dobrý den pane Milane,

děkujeme za pozitivní recenzi. Jsme rádi, že jsme Vám mohli poradit a byl jste s celý procesem nákupu spokojen. Budeme se těšit na Váš další přístí nákup.

• kvalita produktu
    • příznivá cena
    • zásilkovna si dělá, co chce

Reakce obchodu HPmarket.cz

děkujeme za pozitivní recenzi. Mrzí nás to, že Vám nastali komplikace spojené s doručením zboží. Věřím, že příště již vše proběhne hladce, bez komplikací. Budeme se těšit na Váš další přístí nákup.

Vše super a rychlé

Dobrý den pane Pepo,

děkujeme za pozitivní recenzi. Jsme rádi, že jste byl s celý procesem nákupu spokojen. Budeme se těšit na Váš další přístí nákup.

Michal z HPmarket.cz

• Moc rychle vyřízení. Příjemné prodejce.

Reakce obchodu HPmarket.cz

děkujeme za pozitivní recenzi. Jsme rádi, že Vaše objednávka byla rychle vyřízena a přístup prodejce byl korektní. Budeme se těšit na Váš další přístí nákup.

Rychlé dodání

Dobrý den Petře,

děkujeme za pozitivní recenzi. Jsme rádi, že Vaše objednávka byla rychle vyřízena a vše proběhlo tak, jak mělo. Budeme se těšit na Váš další přístí nákup.

• široký výběr,rychlé dodání

Reakce obchodu HPmarket.cz

děkujeme za pozitivní recenzi. Jsme rádi, že Vaše objednávka byla rychle vyřízena a vše proběhlo tak, jak mělo. Budeme se těšit na Váš přístí nákup.

O.K.!

Reakce obchodu HPmarket.cz

děkujeme za pozitivní recenzi. Jsme rádi, že objednávka proběhla bez komplikací.

• Rychlost
    • Příjemné jednání
    • O žádné nevím

• OK

Perfect

Reakce obchodu HPmarket.cz

děkujeme za pozitivní recenzi. Jsme rádi, že Vaše objednávka byla perfektně vyřízena a vše proběhlo tak, jak mělo. Budeme se těšit na Váš přístí nákup.