- spolehlivý, rychlý
Dobrý den paní Frolíková,
děkujeme za pozitivní recenzi. Jsme rádi, že objednávka byla v pořádku vyřízena. Budeme se těšit na Váš přístí nákup.
- Dobrá cena
Reakce obchodu HPmarket.cz
děkujeme za pozitivní recenzi. Jsme rádi, že objednávka byla v pořádku vyřízena a cena pro Vás byla v pořádku. Budeme se těšit na Váš přístí nákup.
Michal z HPmarket.cz -
Naprostá spokojenost. Dochází inkoust, přijde upozornění a objednávám. Náplně jsou dodány druhý den.
- dobrá komunikace
- rychlá dodávka
Dobrý den paní Libuše,
Michal z HPmarket.cz -
- Dodání zboží do druhého dne.
Dobrý den paní Lenko,
Michal z HPmarket.cz -
- Sympatická komunikace před doručením. Jenom služba DPD měla jeden den zdržení bez jakéhokoliv oznámení.
Reakce obchodu HPmarket.cz
děkujeme za pozitivní recenzi. Jsme rádi, že objednávka nakonec byla doručena i přes komplikace s pozdním dodáním. Budeme se těšit na Váš přístí nákup.
profesionální přístup
Dobrý den pane Jenišáku,
děkujeme za pozitivní recenzi. Jsme rádi, že objednávka byla vyřízena bez komplikací a mohli jsme Vám poskytnout profesionální přístup. Budeme se těšit na Váš přístí nákup.
Michal z HPmarket.cz -
Nový toner jsem koupil protože mě původní dochází
Dobrý den pane Spinnere,
děkujeme za pozitivní recenzi. Jsme rádi, že objednávka byla vyřízena bez komplikací. Ať Vám nový toner slouží. Budeme se těšit na Váš přístí nákup.
rychlost, spolehlivost
Dobrý den paní Ivano,
děkujeme za pozitivní recenzi. Jsme rádi, že objednávka byla vyřízena bez komplikací. Budeme se těšit na Váš přístí nákup.
Michal z HPmarket.cz -
Neví co napsat. Rozeznával jsem USB 1 bílý skluz, USB 2 černý skluz, USB 3 modrý skluz. V sáčku, který jsem obdržel USB 2 byl kabel bílý skluz.
Protože se USB 1 od roku 2001 nevyrábí tak asi je jedno jaké je tam použitá barva.
Miroslav -
Dobrý den pane Dušane,
Michal z HPmarket.cz -
S obchodem jsem velmi spokojený, objednávku vyřešili rychle a o celém průběhu jsem byl informován. Bohužel, ale dopravní společnost DPD mi ještě zboží nedodala. Už týden to mají v depu a komunikace ohledně doručení žádná.
Reakce obchodu HPmarket.cz
děkujeme za pozitivní recenzi. Jsme rádi, že objednávka byla vyřízena bez komplikací. Mrzí nás ale, že na straně dopravce jsou problémy, ohledně doručení. Pokud byste své zboží neobdržel, napište nám prosím na [email protected] .
- Rychlé vyřízení objednávky
- Žádná
Reakce obchodu HPmarket.cz
děkujeme za pozitivní recenzi. Jsme rádi, že objednávka byla vyřízena rychle a bez komplikací. Budeme se těšit na Váš přístí nákup.
- Spolehlivý a rychlý
- Rychlé doručení zboží
- Žádná
Byla jsem s obchodem spokojená jsou naprostí profesionálové,výborná komunikace,velký výběr zboží,rychlost dodání.Mohu jenom doporučit dalším zákazníkům.
Dobrý den paní Jano,
děkujeme za pozitivní a milou recenzi. Jsme rádi, že jsme Vám mohli pomoct vybrat vhodný produkt a objednávka se obešla bez komplikací. Budeme se těšit na Váš přístí nákup.
Michal z HPmarket.cz -
Solidní obchod v rychlosti i komunikaci.
Michal z HPmarket.cz -
- Skvělé jednání, vstřícnost, rychlé dodání
Reakce obchodu HPmarket.cz
děkujeme za pozitivní recenzi. Jsme rádi, že objednávka byla vyřízena bez komplikací a byl jste spokojený/á s naším přístupem. Budeme se těšit na Váš přístí nákup.
OK.
- rychlost dodání