Bohužel 6 dní od objednání a žádný e-mail nic

Krásný dobrý den Helgo,

Prověřila jsem Vaši objednávku ze 17.11.2024 a dle sledovacího čísla byla vyzvednuta 19.11.2024 v Balíkovně.
    Pokud je nějaký problém, neváhejte, prosím, kontaktovat naši zákaznickou podporu, rádi s Vámi situaci prověříme.

Anna

Zboží mi nebylo doručeno, PPL 2x napsala, že balík bude doručen, nikdo však na adresu, i když jsme čekali, nedorazil. Na telefonát a reklamaci doposud nikdo nereagoval. Možná spíš chyba služby, přes kterou měl být doručen. Takže hodnotit zboží nemohu.... ☹️☹️

Krásný dobrý den Hani,

Situaci určitě prověříme a zkontaktujeme Vás. ♥

Anna

Spatna tabulka velikosti, ackoli jsem se merila, velikost je velka. Vraceni je slozite a zakaznik si musi hradit dopravu sam

Dobrý den Anno,

Mrzí nás, že Vám velikost nesedla, vrátit zboží můžete na našich kamenných prodejnách nebo zaslat přímo na adresu, nic složitého. :) Naši politiku vrácení zboží vysvětlujeme na webu: https://www.horsefeathers.cz/vymena-a-vraceni/

Kdybyste cokoliv potřebovala, neváhejte se obrátit na náš zákaznický servis, rádi Vám pomůžeme nebo poradíme. ♥

Dodání trvá velmi dlouho

Reakce obchodu Horsefeathers

Vaše objednávka byla vytvořena 4.12. pozdě večer a 7.12. na Vás čekala v Zásilkovně. :)
    Děkujeme za Vaši recenzi, děláme co můžeme, abychom vše odesílali zákazníkům včas.

Přeji hezký den.

Anna

Objednáte si zboží a pak Vám za den přijde email, že to, co jsem si objednala, vlastně na skladě vůbec nemají. A další 3 dny ještě člověk čeká na to, až mu vrátí peníze. Nikdy si tu už neobjednám

Dobrý den Radko,

Děkujeme za Váš feedback. Bohužel došlo ke skladové nesrovnalosti kvůli velké akci Black Friday a Vámi vybrané zboží nám tedy chybělo, zbytek objednávky pro Vás byl nachystaný. :) Za nedostupnost produktu se ještě jednou omlouváme. Peníze vracíme co nejdříve. Mrzí nás, že jste nebyla s nákupem spokojená.

Přeji hezký den.

Anna

Bunda stojí cca2tisíce. Ok, Chtěl jsem černou, poslali jste mi tmavě modrou.
    K vyhození, P.

Reakce obchodu Horsefeathers

Mrzí nás, že s bundou nejste spokojen. Dle záznamů v objednávce Vám byla zaslána správná barva, kterou jste si vybral na e-shopu. Pokud s bundou nejste spokojen, můžete nám ji samozřejmě vrátit zpět a vybrat si jiné zboží, nebo si nechat vrátit peníze. Kontaktujte náš zákaznický servis, rádi s Vámi situaci dořešíme k Vaší spokojenosti.

Anna

Obchod jako takový je celkem OK, ale zboží které prodávají už ne.... Proto bych ho dalším zákazníkům nedoporučil. Zakoupil jsem mj. troje ponožky, kde jedny stojí 159Kč(!), ale rozpadnou se hned po prvním použití. Je to hrozný šmejd. Použil jsem zatím dvoje, vždy jen na pár hodin, na běžnou chůzi, ne na žádný sport třeba a již nyní se pářou. PO PRVNÍM POUŽITÍ!!! Ještěže jsou tak levné.

Dobrý den Roberte,

Vaše zkušenost nás velmi mrzí. Doposud jsme s ponožkami neměli žádný problém ani negativní odezvy od zákazníků. Pokud s nimi nejste spokojen, máte samozřejmě právo na reklamaci zboží. Pokud byste potřeboval s reklamací poradit, neváhejte nás kontaktovat.

Anna

Na obrázku černo- bílá a ve skutečnosti černo-tmavě šedá

Reakce obchodu Horsefeathers

Jde o produkt z Vaší objednávky kšiltovku Bran? Ta má nápis šedivý - ve fotogalerii je několik fotek, kde je focený detail nápisu a ten je opravdu šedivý. Pokud nejste s kšiltovkou spokojený, můžete ji samozřejmě nenošenou vrátit zpět. :) V případě dotazů se neváhejte obrátit na náš zákaznický servis.

Anna

Poslala jsem zpět zboží na výměnu velikosti. Už je to skoro 10dni, do dnešního dne balík nikdo z pošty nevyzvedl. Takže nemám ani zboží, ani peníze a ani výměněné zboží. Že budu muset zrovna tuto firmu nahánět jsem opravdu nečekala. Jiný skate shop mi byl schopný přez poštu vyměnit velké zboží za menší během 3 dnů. Tak nevím,kde je tady problém!!!???

Reakce obchodu Horsefeathers

Bohužel netuším, jak je možné, že nám pošta nedodala Váš balíček. Veškerou poštu nám dopravci doručují přímo na centrálu, kde probíhají výměny i vratky a vše probíhá v zákonné lhůtě. Pokud není ještě situace dořešena, kontaktujte, prosím, náš zákaznický servis, rádi Vám pomůžeme celou situaci dořešit. Omlouváme se za komplikace.

• přijatelná cena
    • skvělý vzhled
    • pohodlné
    • rukáv mikiny se po pár dnech začal rozpadat
    • nekvalitní materiál

• V porovnání s jinými e-shopy dlouhá dodací lhůta.
    • Od objednání několik dní vůbec nevíte, v jakém stavu je vaše objednávka, jestli je vše v pořádku a kdy vůbec dorazí. Dozvíte se to až v podvečer přede dnem doručení.
    • Při předání od dopravce mě docela šokovalo, že zboží bylo dodáno jen ve velkém plastovém obalu a to jsem tam neměla jen oblečení, ale například i šperky apod. Předpokládala bych, že takové věci se dopravují trochu na úrovni, aspoň v krabici, tak aby se zabránilo poškození.

Zboží mi bylo doručeno v pořádku. Byla to první zkušenost, ale opravdu nevím, jestli to nebylo i naposledy. Možná jen při nějaké slevě. Mám pocit, že na trhu jsou lepší obchody.

• Poloha
    • Výběr zboží
    • Zboží nebylo připraveno, nemohli jej ani najít
    • Velmi nepřijemný a neprofesionální personál

Zboží bylo zaplacené a dostala jsem email, že i připravené, takže jsem jen šla poprosit o výdej. Zboží nebylo připravené, nemohli jej ani najít, ale nakonec našli...
    Prodavačky byly opravdu nepřijemné. Nemám v plánu se zde vůbec ještě vracet. Nebudu je znovu “obtěžovat”.
    Takže za mě nedoporučuji!

• Neochotný a nekomunikuje

Zboží jsem objednala v sobotu 2.9. V potvrzujícím e-mailu stálo, že mne budou o odeslání zásilky informovat. Žádný e-mail ohledně odeslání nedorazil, zboží přišlo z ničeho nic AŽ ve čtvrtek 7.9.

Zboží jsem na eshopu objednal 18. 8. 2017,
    kdy jsem ihned obdržel email potvrzující moji objednávku.
    Po 11. dnech kdy mě nikdo nekontaktoval,
    jsem zavolal 29. 8. 2017 na zákaznickou linku,
    kde mně paní sdělila,
    že zrovna dnes mně zásilku určitě odešlou,
    a 11 denní zpoždění omlouvala čekání na dodání položky objednávky.

Dnes je 31. 8. 2017 a informace o odeslání mojí objednávky opět nikde.

Docela mě udivuje Váš přístup k zákaznikům,
    komunikace 0, zájem 0,
    přitom objednávka za skoro 8k není podle mě až tak malá...

Nakupoval jsem na Vašem eshopu poprvé a NAPOSLED!!!

S pozdravem LH

• Zajímavé slevové akce
    • Dodací lhůta. Komunikace obchodu. - Zboží jsem objednal před sedmi pracovními dny, obdržel potvrzovací e-mail. Dál už nic.

Reakce obchodu Horsefeathers

děkujeme za zpětnou vazbu a moc se Vám omlouváme za dlouhou dobu vyřízení objednávky. Bohužel naší vinou se dostalo do online prodeje zboží z pobočky v Brně, která se nedávno rušila. Jelikož zboží bylo přesouváno na centrální sklad, nebylo možné jej ihned zabalit a poslat. V této chvíli je zboží vybalováno, takže během zítřejšího dne Vám objednávku odešleme.

Ještě jednou se moc omlouváme za komplikace a děkujeme za pochopení při této nestandardní situaci.

• Dobré ceny
    • Komunikace úplně na píču
    • Objednáte zboží a přijde o 2 čísla menší
    • Dlouho se čeká
    • Chápu, že mají fofr, ale mohli by to vyřešit
    • Nemají tam roboty

Reakce obchodu Horsefeathers

děkujeme za zpětnou vazbu. Dodací doba opravdu byla delší, než je náš standard, za což se samozřejmě velmi omlouváme. Bylo to způsobeno velkým zájmem o výprodej. Do budoucna zapracujeme na vylepšení procesů, aby vše příště proběhlo rychleji.

Ohledně chybně zaslané velikosti zde ale nemáme žádné informace. Pokud Vám byla špatně zaslaná velikost, napište nám prosím na [email protected] a provedeme výměnu zboží na naše náklady.

Přeji Vám fajn den.

Jakub, Horsefeathers store

Objednala jsem si peněženku. Přišla v čas ale ve stavu který se mi teda vůbec nelíbil. Stříbrná peněženka byla oblepená oranžovým lepidlem. Poslal jsem jí zpět a nechápu , že jí před posláním někdo nezkontroloval!

Reakce obchodu Horsefeathers

děkuji za Vaši reakci. Na peněženku jsem se byl podívat a bohužel šlo o výrobní vadu, kterou přes obal nelze odhalit. Pokud bychom o problému věděli, tak věřte, že bychom Vám ji takto neodeslali. Mrzí mě Vaše zkušenost s tímto produktem, ale věřím, že šlo o výjimečný případ. Děkuji za pochopení a přeji Vám fajn den.

• Špatně značené velikosti. Velikost S je ve skutečnosti M až L

• Dodání v Praze
    • Zoufalý nefunkční e-shop se zavadejicimi fotkami

Rychle pryč