- Rychlé vyřízení
Povlečení na obrázku krásné, ve skutečnosti barvy neodpovídají, každý polštář jiný vzor, kvalita ušití špatná, materiál hrůza.
- objednáno 29.4. , dnes je 10.5. a zboží stále nemám :-(
- Rychle dodání
- Velky vyber
- Zadny problem s vracenim zbozi
Urcite se da vybrat kvalitni a dobry produkt. I ja ty sve nasla ale pul objednavky jsem vracela. Vse proběhlo bez problemu.
- Kvalitní zboží
- Obchod dobrý
- Doporučuji
Velmi rychlé dodání
Přišlo úplně jiné povlečení a ještě poškozené!!!!
Dobry den,
Treba k nam do eshopu napisat reklamaciu a vyriesime to k Vasej spokojnosti, ale doteraz ste tak neurobili takze Vam problem nevieme vyriesit. Ak problem z nasej strany tak za vymenu tovaru nebudete nic platit, ani za to ak to treba k nam poslat naspat, ale treba napisat najprv na eshop. My sa Vam ozveme.
Dakujeme.
Homacz.cz
Homa.sK -
- Velice kvalitní zboží,velmi rychle doručení.
- Doporučuji ⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Dakujeme :-)
Jsem moc spokojena. Do dvou dnu bylo zbozi doma. Kvalitni bavlnene pobleceni, krasny motiv.
Ďakujeme :-)
Povlečení které mi bylo dodáno vůbec neodpovídá tomu co jsem si objednala. Měl to být dárek pro dceru na fotce béžovo, hnědo- šedé káro a realita šedo-modré , ( v poznámce je může se nepatrně barevně lišit ale pokud místo hnědo béžové je tmavě modrá tak to je úplně jiná barva, první objednávka a velké zklamání....
Dobry den,
Dakujeme.
Homacz.cz
Homa.sK -
Jedním slovem super!!!
- překvapila nás rychlost dodání
Super bylo všechno v pořádku
Vše v pořádku, zboží odpovídá popisu a ceně. Komunikace i dodání bez problémů
Vše OK
Spokojenost hezké barvy jak na obrázku
Spokojenost
Jsem spokojena
Perfektní komunikace, nízká cena, kvalitní povlečení. Doporučujeme.
Jsem velmi spokojená vše došlo v pořádku a povlečení je moc pěkné