Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.
- Měli hodinky, které jsem chtěl.
- Zkoušel jsem volat několikrát na obě uvedená čísla v různé dny a telefon dvakrát v pracovní době nikdo nebral.
- Potvrzení emailem na objednávku mi došlo na 5010 Kč celková cena, pošťák pak po mě chtěl o pár stovek víc. Nevím proč.
- Dodací doba 5 dní je v dnešní době už téměř podprůměr. Ale ještě to jde..
Hodinky jsem si ověřil podle SN u švýcarského výrobce. Jedná se o originál, pár let ležel na skladu. Pro potenciální kupující: tritium má poločas rozpadu něco kolem 12 let, tak je potřeba se koukat i na stáří hodinek.
Komunikace s obchodem je špatná, telefony nikdo nebere, ani nezavolá případně zpátky. Jedno číslo zvoní, druhý je nedostupný.
Po druhé bych si, vzhledem k výše uvedeným nedostatkům a silné konkurenci odtud zboží asi neobjednal..Reakce obchodu HodinkyTraser.cz
moc se Vám za tyto komplikace omlouvám. Došlo ale asi k několika omylům, které bych Vám zde rád vysvětlil.
Hodinky byly ve 40% slevě a v detailu produktu u nich bylo uvedeno, že je již není možné kombinovat s dalšími dárky. Vy jste si vybral dodatečnou 5% slevu. My jsme Vás však v potvrzení objednávky informovali, že to již není možné. Cena požadovaná pošťákem tak byla správná.
Telefony opravdu bereme, takže si moc nedokážu vysvětlit, že byste se nedovolal. Jelikož jsme kontrolovali zmeškané hovory a Váš telefon z objednávky na nich nenašli, tak bych se domníval, že jste se musel splést. Občas se to stane, protože zákazníci zamění číslo 7 za 4. Naše telefonní čísla jsou: 774744763 a 777056319. Zákazníci občas mylně volají na 744744763, což je ale chybné číslo.
Mrzí mě, že jste nabyl dojmu ze špatné komunikace, ale my se naopak snažíme komunikovat v maximálně možné míře a co nejrychleji. Odpovídáme na emaily, bereme telefony, reagujeme na sociálních sítích a vyjadřujeme se i zde v recenzích.
Co se týče doby dodání, tak Vy jste objednával ve středu večer. U nás hodinky byly skladem v pátek a hodinky jste obdržel v pondělí. Díky víkendu se tak doba dodání opravdu natáhla, ale asi chápete, že víkend neurychlíme. Hodinky, které máme skladem, dodáváme při objednání do 15:00 do druhého dne. Jinak do dvou dní. Jsou-li hodinky u našeho distributora, tak to trvá o den déle. Což byl právě tento případ.
Věřím, že kdybyste se k nám dovolal, tak by se vše vyřešilo k Vaší spokojenosti. Takto doufám, že budete alespoň s hodinkami maximálně spokojený a v budoucnu nám dáte ještě jednu šanci, abyste se přesvědčil, že muselo dojít k omylu. Třeba Vás o tom přesvědčí i naše předchozí recenze zákazníků, které jsou naopak velmi pozitivní.
S pozdravem Jiří Štencek, majitel Helveti s.r.o. (www.hodinkytraser.cz) -
- Neúpné internetové stránky.
Zboží jsem dostala, je kvalitní a celková komunikace byla po celou dobu vstříčná, ovšem ještě mouchy tento obchod má.
Reakce obchodu HodinkyTraser.cz
jsme velmi rádi, že jste se zbožím spokojená. Také bych se Vám tímto chtěl omluvit za nedopatření s chybnou dobírkovou částkou. Ihned po zjištění problému jsme udělali maximum pro to, aby to neovlivnilo rychlost doručení.
Co myslíte poznámkou, že naše stránky jsou neúlné. Je něco, co Vám na webu chybí a mělo by to tam být? Budeme moc rádi za tip.
Máte pravdu, že nejsme dokonalí, ale moc si ceníme zpětné vazby a je pro nás motivací se učit a stále zlepšovat.
Za tým HodinkyTraser.cz - Jiří Štencek